- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Две в едно....проблем със свършването иии ....
Така ... от известно време се мотая с едно момиче. Всичко е окей, целуваме си се, натискаме си се, но идва един прекрасен момент, в който аз разбирам, че тя е още девствена. Да, наистина - стана ми много хубаво, но другия проблем ... и аз съм девствен. Като по-малък съм имал шансове, но просто си чаках перфектното момиче. Е, намерих го, но дотам .. сега проблема е, че го направихме (колко и аз не знам), но свърших малко в нея. Понеже аз имам някакъв проблем с възбудата, просто за много малко време ставам на максимална възбуда и ние нямаме време дори един презерватив да сложим. Най-тъпото и гадното е, че на нея и е гадно, ако техните ни хванат ... кютек майка ... та да се доизкажа, не знам дали съм я отворил, като пипам с пръст или с него и се опитам навътре да влезе едно от двете и я боли пак като преди - по същия начин. Сега се чудя да купувам ли аджеба противозачатъчни, има ли смисъл, може ли да е станало нещо. Някъде бях чел, че след като се отвори момичето не се пипа 3 дни и след това около 1-2 седмици има период, в който не може да се забременее. Ако някой знае нека ми помогне, идва ми да се закопая в земята....
И другия проблем:
Свършвам много, дори прекалено бързо. Един приятел ми каза, че се превъзбуждам, но според мен не е само това, знам ли. Някой има ли същия проблем, ако някой има/е имал, нека сподели как го е отстранил, защото искам хем да има дълга любовна игра, хем да може след това да има контакт. Моля, помогнете ми, прекалено важно е (поне за мен).
Благодаря за отделеното внимание и мерси, че все пак ми прочетохте проблема.![]()
Това, което си чел е пълна простотия. Има нещо, наречено Овулация и според нея е периода, в който може да се забременее и няма нищо общо с отварянето и тн. Няма да е зле да прочетеш нещо по въпроса.
А до бързото свършване - от превъзбуда е, още повече, че ти е и за първи път. С времето ще успяваш да го задържаш по-дълго, спокойно.
"Някъде бях чел, че след като се отвори момичето не се пипа 3 дни и след това около 1-2 седмици има период, в който не може да се забременее." ---> това е пЪлна простотия. Няма никакво значение кога и дали си я отворил, а дали е в овулация.
"Свършвам много, дори прекалено бързо." ---> това е нормално. В началото ще си така. После вече ще издЪржаш повече. Всичко е наред![]()
Абе вие на колко сте бе.. "Ако техните ни хванат.." ако съдя по това, сигурно нямате 16 !? ..
И защо не го правите с презерватив, той така или иначе ще ти спести 2 главоболия - бързото свършване и нежелана бременност.. За болести не споменах, понеже сте деТствени..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Никаква сексуална култура и секс без презерватив... на къде отива тоя свят?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мерилин ми кво да се прави, простосмъртните хора не сме се родили със десетки години сексуален опит и дълбоко наследство от сексуална култура като тебе. Можеш да напишеш една книга да ни просветлиш малко
Тва е ясно, въпроса е че на Мерилин секи 2ри пост и е "не прави секс като не си образован/нямаш сексуална култура".
Много объркващо е написано: свършил малко в нея, бъркал тук-там, боляло.
Schhh! Hear the silence...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5