- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моят приятел - кучето
Изключително елементарен начин на мислене. Ти държавните бюджети за последните няколко години поглеждала ли си??? Наясно ли си какви пари ще са необходими за прокарването на един такъв закон и контрола по изпълняването му?
Отговори ми с едно изречение: ОТКЪДЕ ДА ГИ ВЗЕМЕМ???
Мишките са си удачен пример. Много хора отглеждат мишки и плъхове като домашни любимци. Плъховете дори са по-умни от кучетата.
Тва граничи с глупостите... заставаш между двете кучета и си го отнасяш ти. Че чак и психологии да учиш та да се завардваш... зимаш нещо здраво и тежко, удряш силно в главата или в гърба и готово... На 30-40 кила пес съм чупил гръбнака с търнокоп от първия удар.
Последно редактирано от Makenzi97 : 03-17-2013 на 20:04
Ако обичаш отговори ми на болднатия въпрос, девойче. Знам, че ма хора, които се смеят без причина, но се предполага, че трябва да са в специализираните заведения, а не в интернет.
Трепал съм много кучета, част от тях при самозащита, но не, не съм горд. Просто опитът ме е научил, че добрият уличен помияр е мъртвият уличен помияр - нито сере по улиците, нито ръси болести, нито скача да хапе.
А наясно ли си, че тия инжекции и глупости против разгонване бавно, но сигурно убиват кучето ти???
Последно редактирано от Makenzi97 : 03-18-2013 на 08:06
Е как ще е без причина? Момченце, което до вчера е ходило право под масата, днес ми говори за държавен бюджет. Аз се обзалагам, че въобще не знаеш що е то бюджет.
Иначе ти поразгледах някое друго мнение и признавам, че на места добре се прикриваш. Иначе си си тролче. Язък, че изписах заради теб няколко мнения. Не знам как ви се занимава с това, честно.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
А ти гледал ли си ги?
15-годишен льольо се фука с нараняване на животно. Колко... иновативно! Сигурно се чувстваш голям мъжкар, нали?
За мен мъжкар ще е този, който ще ми извади двукилограмовото, но силно нападателно куче от устата на доберман/хъски/немска овчарка. Мъжкар е и стопанинът на такова животно, защото си знае стоката и пази другото куче от собственото си.
И не ми говори за убиване на кучето заради кастрация, че ставаш смешен. Имам куче и съм доста по-запозната.
Била съм и в изолатор. Не приют. Изолатор. Имам доста ясна представа как могат да се наредят нещата.
И защо фактът, че съм на 15 години трябва да ми пречи да се интересувам от икономика, мойто момиче? Смея дори да твърдя, че икономическите ми познания са в пъти над твоите.
Не бих се определил като трол. Да, обичам да се подигравам с лигави лапетия, които си мислят, че са нещо повече от мен, само защото са бели, но също така съм и сериозен по много теми. Като тази например.
Фактът, че си на 15, мойто момче, означава, че много неща не са ти ясни. В това няма лошо. Лошото е, че не искаш да се научиш от по-големите/по-препалитилите/по-знаещите. Съмнявам се за познанията. Никой, който разбира от икономика, не би твърдял подобни небивалици. Изтъкнаш като решения неща, които са типично първобитни.
По-силният печели, нали? Голяма твоя философия. А ако двама-трима по-силни така те поразместят, че да се насереш от бой? Не знам дали знаеш, ама във върхови моменти, отверстията ти се отварят, така че е напълно възможно като те пернат с една по-дебеличка тръба/полицейска палца да си се насереш, задето си такъв многознайко.
Ако не ги бях гледал, нямаше да пиша, сладунче. Така и никоя от вас не ми отговори на болднатия въпрос.
Не се фукам с нищо, само давам пример колко е лесно да се отрепе един помияр.
Не съм говорил за убиване на куче заради кастрация, говорех за инжекции, хапчета и разни други химии против разгонване, които скапват и разболяват кучетата ви.
Добре, би ли ми обяснил тогава какво разбра от бюджета за 2013, къде го гледа, по какво се различаваха нещата, които обещаха различните партии, и кое беше сигурното в него?
Да бе да. Могат и дни да минат докато те намерят. Могат и изобщо да не те намерят.Стига се ду и отговори на въпроса. Би трябвало да ти е елементарно, ако си чел дори мъничко за държавния бюджет.
Заповядай - http://www.minfin.bg/bg/page/826
Това, което става ясно е, че се очаква близо милион дефицит. А вие искате да се хвърлят още повече пари. И то за какво - за смрадливи помияри.
Сега отговори ти на моя въпрос, о Мастър инлайтън ми уит юр дивайн ноулич. Хау ту римув дъ ивъл помияри фром дъ улиците?
Това ли ти беше отговорът на въпроса ми? о.О Намери линк и повтори нещо, което е казвано милион пъти, чиято достоверност дори няма да коментирам?
Виж, аз с теб няма да споря. Ти не владееш изкуството на спора. Измъкваш се като змия, нареждаш и се биеш в гърдите. Нямаш аргументи, с които да подкрепиш словесната диария, наречена теза в твоя случай.
Аз съм направила това, което законът изисква от мен като собственик на куче, за да се предотврати появата на още бездомни кучета по улиците.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-18-2013 на 11:08
По-добър отговор от този, който ти ми даде... о почакай, ти не отговори. Но явно да отговорите на хъмбъл Макензи е под вашето достойнство, Домина. Аполъджис фър инсълтинг ю уит май присъствие.
Начин,за да се ограничи популацията на бездомните кучета е кастрация!!Точно,кратко и ясно.В страната ни има приюти/изолатори и различни организации. Това са Без Дом, Приюта в Сеславци и ARS.Ето и един сайт,който предполагам,че голяма част от вас знаят. http://arsofia.com/bg/
Ми те от толкова години кастрират, пък помияри и помиярчета по улиците още...
В моя град от бездомните кучета има 1 единствено кастрирано куче!!
Ми ето, ти сам си го казваш - кастрирането не е ефективно и е трудноприложимо.
Мое вече да е споменато,ама хората са виновни за уличните кучета.Щом ще си гледаш домашно и няма да ти е за разплод-кастрираш! Колкото е по-рано кастрацията,толкова са по-малко последствията от нежелани болести.Не можеш ли се справиш с любимеца си след време,не го гони на улицата,има приюти,дай обява за приемане .....
Колкото за кастрация на уличните,това е лаф божи,гушат парите и кастрират минимална част...