.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 145
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    преди да си взема куче с месеци съм чела...
    << same here

Повече от фен
    айде бе.. що да не разполага ? разполага ама отиват в на някой джоба... като не можеш да отглеждаш едно куче няма да го отглеждаш.. просто не си взимаш куче... като не можеш евентуално да се погрижиш малките да имат дом -има едни такива инжекции -една и си готов.... всъщност аз се пръскам с един спрей и бягат.. ама дори и да пропусна и да ме захапе - запознат ли си с размножаването им ? - не,тогава не ми го давай като пример ... а за мишките даже няма и да коментирам... изобщо не знам как сравняваш 2те неща... то и аз не съм видяла някой да си отглежда мишка ама..
    Изключително елементарен начин на мислене. Ти държавните бюджети за последните няколко години поглеждала ли си??? Наясно ли си какви пари ще са необходими за прокарването на един такъв закон и контрола по изпълняването му?
    Отговори ми с едно изречение: ОТКЪДЕ ДА ГИ ВЗЕМЕМ???
    Мишките са си удачен пример. Много хора отглеждат мишки и плъхове като домашни любимци. Плъховете дори са по-умни от кучетата.
    преди да си взема куче с месеци съм чела... има и най различни методи.. давам пример : кучетата нападат отзад по принцип.. ако си с твоето куче и някое ви заобиколи,хвани си кучето обърнете се към другото куче и застани пред кучето ти - другото куче иска да нападне твоето,но така го затрудняваш и най вероятно ще се оттегли
    Тва граничи с глупостите... заставаш между двете кучета и си го отнасяш ти. Че чак и психологии да учиш та да се завардваш... зимаш нещо здраво и тежко, удряш силно в главата или в гърба и готово... На 30-40 кила пес съм чупил гръбнака с търнокоп от първия удар.
    Последно редактирано от Makenzi97 : 03-17-2013 на 20:04

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Ти държавните бюджети за последните няколко години поглеждала ли си???
    Ох, така не се бях смяла от много време.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен
    Ако обичаш отговори ми на болднатия въпрос, девойче. Знам, че ма хора, които се смеят без причина, но се предполага, че трябва да са в специализираните заведения, а не в интернет.

Тва граничи с глупостите... заставаш между двете кучета и си го отнасяш ти. Че чак и психологии да учиш та да се завардваш... зимаш нещо здраво и тежко, удряш силно в главата или в гърба и готово... На 30-40 кила пес съм чупил гръбнака с търнокоп от първия удар.
    Да! Точно така! И вече си горд, че си утрепал куче????? ЩО ЗА ЛОГИКА??????

Повече от фен
    Трепал съм много кучета, част от тях при самозащита, но не, не съм горд. Просто опитът ме е научил, че добрият уличен помияр е мъртвият уличен помияр - нито сере по улиците, нито ръси болести, нито скача да хапе.
    като не можеш евентуално да се погрижиш малките да имат дом -има едни такива инжекции -една и си готов....
    А наясно ли си, че тия инжекции и глупости против разгонване бавно, но сигурно убиват кучето ти???
    Последно редактирано от Makenzi97 : 03-18-2013 на 08:06

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    хора, които се смеят без причина
    Е как ще е без причина? Момченце, което до вчера е ходило право под масата, днес ми говори за държавен бюджет. Аз се обзалагам, че въобще не знаеш що е то бюджет.

Иначе ти поразгледах някое друго мнение и признавам, че на места добре се прикриваш. Иначе си си тролче. Язък, че изписах заради теб няколко мнения. Не знам как ви се занимава с това, честно.

anonymous708973
    Guest
    Изключително елементарен начин на мислене. Ти държавните бюджети за последните няколко години поглеждала ли си??? Наясно ли си какви пари ще са необходими за прокарването на един такъв закон и контрола по изпълняването му?
    Отговори ми с едно изречение: ОТКЪДЕ ДА ГИ ВЗЕМЕМ???
    Мишките са си удачен пример. Много хора отглеждат мишки и плъхове като домашни любимци. Плъховете дори са по-умни от кучетата.

А ти гледал ли си ги?
    15-годишен льольо се фука с нараняване на животно. Колко... иновативно! Сигурно се чувстваш голям мъжкар, нали?
    За мен мъжкар ще е този, който ще ми извади двукилограмовото, но силно нападателно куче от устата на доберман/хъски/немска овчарка. Мъжкар е и стопанинът на такова животно, защото си знае стоката и пази другото куче от собственото си.

И не ми говори за убиване на кучето заради кастрация, че ставаш смешен. Имам куче и съм доста по-запозната.
    Била съм и в изолатор. Не приют. Изолатор. Имам доста ясна представа как могат да се наредят нещата.

Повече от фен
    И защо фактът, че съм на 15 години трябва да ми пречи да се интересувам от икономика, мойто момиче? Смея дори да твърдя, че икономическите ми познания са в пъти над твоите.
    Не бих се определил като трол. Да, обичам да се подигравам с лигави лапетия, които си мислят, че са нещо повече от мен, само защото са бели, но също така съм и сериозен по много теми. Като тази например.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Пантерке, не се хаби.

И защо фактът, че съм на 15 години трябва да ми пречи да се интересувам от икономика, мойто момиче? Смея дори да твърдя, че икономическите ми познания са в пъти над твоите.
    Не бих се определил като трол. Да, обичам да се подигравам с лигави лапетия, които си мислят, че са нещо повече от мен, само защото са бели, но също така съм и сериозен по много теми. Като тази например.
    Ти или си непрокопсало тийнче, или човек наистина без работа. Във всеки случай си тъжна картинка обаче.

anonymous708973
    Guest
    Фактът, че си на 15, мойто момче, означава, че много неща не са ти ясни. В това няма лошо. Лошото е, че не искаш да се научиш от по-големите/по-препалитилите/по-знаещите. Съмнявам се за познанията. Никой, който разбира от икономика, не би твърдял подобни небивалици. Изтъкнаш като решения неща, които са типично първобитни.

По-силният печели, нали? Голяма твоя философия. А ако двама-трима по-силни така те поразместят, че да се насереш от бой? Не знам дали знаеш, ама във върхови моменти, отверстията ти се отварят, така че е напълно възможно като те пернат с една по-дебеличка тръба/полицейска палца да си се насереш, задето си такъв многознайко.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А ти гледал ли си ги?
    15-годишен льольо се фука с нараняване на животно. Колко... иновативно! Сигурно се чувстваш голям мъжкар, нали?
    За мен мъжкар ще е този, който ще ми извади двукилограмовото, но силно нападателно куче от устата на доберман/хъски/немска овчарка. Мъжкар е и стопанинът на такова животно, защото си знае стоката и пази другото куче от собственото си.

И не ми говори за убиване на кучето заради кастрация, че ставаш смешен. Имам куче и съм доста по-запозната.
    Била съм и в изолатор. Не приют. Изолатор. Имам доста ясна представа как могат да се наредят нещата.
    Ако не ги бях гледал, нямаше да пиша, сладунче. Така и никоя от вас не ми отговори на болднатия въпрос.
    Не се фукам с нищо, само давам пример колко е лесно да се отрепе един помияр.
    Не съм говорил за убиване на куче заради кастрация, говорех за инжекции, хапчета и разни други химии против разгонване, които скапват и разболяват кучетата ви.

anonymous708973
    Guest
    Добре, би ли ми обяснил тогава какво разбра от бюджета за 2013, къде го гледа, по какво се различаваха нещата, които обещаха различните партии, и кое беше сигурното в него?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Фактът, че си на 15, мойто момче, означава, че много неща не са ти ясни. В това няма лошо. Лошото е, че не искаш да се научиш от по-големите/по-препалитилите/по-знаещите. Съмнявам се за познанията. Никой, който разбира от икономика, не би твърдял подобни небивалици. Изтъкнаш като решения неща, които са типично първобитни.

По-силният печели, нали? Голяма твоя философия. А ако двама-трима по-силни така те поразместят, че да се насереш от бой? Не знам дали знаеш, ама във върхови моменти, отверстията ти се отварят, така че е напълно възможно като те пернат с една по-дебеличка тръба/полицейска палца да си се насереш, задето си такъв многознайко.
    Добре, ето, желая да се науча. О, тийч ми Мастър, хау то премахнем кучетата от улиците? Дай ми един непървобитен вариант, както и източник на средства за финансирането му.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    само давам пример колко е лесно да се отрепе един помияр.
    Колкото е лесно теб да те приспят с една тръба някъде по улиците, примерно.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Колкото е лесно теб да те приспят с една тръба някъде по улиците, примерно.
    С разликата, че щастливецът, който ме приспи ще се озове след броени минутки в приятната компания на 50-60 мои роднини и познати.

anonymous708973
    Guest
    Да бе да. Могат и дни да минат докато те намерят. Могат и изобщо да не те намерят. Стига се ду и отговори на въпроса. Би трябвало да ти е елементарно, ако си чел дори мъничко за държавния бюджет.

Повече от фен
    Заповядай - http://www.minfin.bg/bg/page/826
    Това, което става ясно е, че се очаква близо милион дефицит. А вие искате да се хвърлят още повече пари. И то за какво - за смрадливи помияри.
    Сега отговори ти на моя въпрос, о Мастър инлайтън ми уит юр дивайн ноулич. Хау ту римув дъ ивъл помияри фром дъ улиците?

anonymous708973
    Guest
    Това ли ти беше отговорът на въпроса ми? о.О Намери линк и повтори нещо, което е казвано милион пъти, чиято достоверност дори няма да коментирам?

Виж, аз с теб няма да споря. Ти не владееш изкуството на спора. Измъкваш се като змия, нареждаш и се биеш в гърдите. Нямаш аргументи, с които да подкрепиш словесната диария, наречена теза в твоя случай.
    Аз съм направила това, което законът изисква от мен като собственик на куче, за да се предотврати появата на още бездомни кучета по улиците.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-18-2013 на 11:08

Повече от фен
    По-добър отговор от този, който ти ми даде... о почакай, ти не отговори. Но явно да отговорите на хъмбъл Макензи е под вашето достойнство, Домина. Аполъджис фър инсълтинг ю уит май присъствие.

Начин,за да се ограничи популацията на бездомните кучета е кастрация!!Точно,кратко и ясно.В страната ни има приюти/изолатори и различни организации. Това са Без Дом, Приюта в Сеславци и ARS.Ето и един сайт,който предполагам,че голяма част от вас знаят. http://arsofia.com/bg/

Повече от фен
    Ми те от толкова години кастрират, пък помияри и помиярчета по улиците още...

В моя град от бездомните кучета има 1 единствено кастрирано куче!!

Повече от фен
    Ми ето, ти сам си го казваш - кастрирането не е ефективно и е трудноприложимо.

Мое вече да е споменато,ама хората са виновни за уличните кучета.Щом ще си гледаш домашно и няма да ти е за разплод-кастрираш! Колкото е по-рано кастрацията,толкова са по-малко последствията от нежелани болести.Не можеш ли се справиш с любимеца си след време,не го гони на улицата,има приюти,дай обява за приемане .....
    Колкото за кастрация на уличните,това е лаф божи,гушат парите и кастрират минимална част...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си