.
Отговор в тема
Страница 40 от 63 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1566
    Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Къде във Варна шият най-добре роклите и на най-добри цени ? Ох не ми се дават 490 лв за рокля за една вечер и то къса ..като знам, че трябва и обувки, и чанта, и грим, и прическа, и маникюр и ..... Толкова пари :х
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Къде във Варна шият най-добре роклите и на най-добри цени ? Ох не ми се дават 490 лв за рокля за една вечер и то къса ..като знам, че трябва и обувки, и чанта, и грим, и прическа, и маникюр и ..... Толкова пари :х
    За мен лично Julia Kontogruni и La Sposa вероятно ( за първите съдя от личен опит) , но са далеч от най-добри цени. Съветът ми е да внимаваш за какво ще платиш, защото моята рокля първоначално уж беше най-скъпата от на момичетата от класа, в крайна сметка техните излязоха златни с разни поправки, допълнителни плащания и не знам какви си простотии. Не бяха никак доволни от ателиетата по уличката над обредния дом - първоначално им бяха обявили някаква цифра от типа на 400, накрая се приключи с хиляди нерви и почти двойна сума...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Моята е 330. Бях на мнение ,че не искам никакви шивачки,щото вече си изпатих с една, че и с втора,която трябваше да поправя свършеното от първата. Радвам се,че не беше за такъв повод, че иначе щях да ги самоубия.
    рокля 330лв
    Обувки 62лв
    Прическа 25 лв
    За грима не съм сигурна още.
    Чантичка имам,ама нещо не ме кефи и май ще си купя нова / старата е от предишен бал, на познат /
    Та само поправки ми направиха,че бях по-кльощава от самия модел
    maDamn

Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    За мен лично Julia Kontogruni и La Sposa вероятно ( за първите съдя от личен опит) , но са далеч от най-добри цени. Съветът ми е да внимаваш за какво ще платиш, защото моята рокля първоначално уж беше най-скъпата от на момичетата от класа, в крайна сметка техните излязоха златни с разни поправки, допълнителни плащания и не знам какви си простотии. Не бяха никак доволни от ателиетата по уличката над обредния дом - първоначално им бяха обявили някаква цифра от типа на 400, накрая се приключи с хиляди нерви и почти двойна сума...
    И мен от това ме е страх,риска е голям, а не ми се занимава с грешките на другите и с разправии, че и няма много време за шиене/търсене на нова,ако стане фал..това ме притеснява най-много, а пък роклите в магазините са под всякаква критика, модели от 2001 сигурно, а изработката все едно аз съм ги шила :х дългите са малко по-добре,ама не искам дълга.
    Браво granger добре е тая сума за дълга рокля то така е най-добре хич не работа да се занимаваш с шивачки и то в последния момент
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ох моята рокля си е скъпичка, но след като чух останалите момичета от класа колко са се изръсили, съм в средната графа. Една от съседния клас пък е дала 2000 лв. за рокля на Романтика от новата колекция. А момичето хич не е богато, техните заем са теглили да и угодят ...Луди хора, луди...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Моята преди 2г беше 590, като в това влизаше чантата. Знам, че е доста, но не са ми искали и стотинка за поправки, допълнения и не знам си какво, както на моите съученички.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    За мен е прекалено много , дори и за дълга рокля.
    Тва вече си е мое мнение и съдя по моя джоб. Не че ги нямам,но не бих дала толкова пари за къса рокля. Доколкото помня твоята беше къса?
    maDamn

Мда. Ама то не зависи от роклята, зависи от града. Тук рокля под 500 буквално нямаше. От 450-500 започваха скандално грозните, циганските евтинджос.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Аз моята съм я купувала от Асеновград. Имаше мега,ама мега отвратении и то по над 600-700. Не знам коя луда фолкаджийка дори би си купила.
    maDamn

Моя приятелка има рокля за 100 и нещо, която ако беше тук, щеше да е 600-700 лв и е МНОГО по-хубава от 5 пъти по-скъпите тук. Тея 500 като ти казвам, имай предвид точно Асеновград ама от най-безвкусните. Едната даже в магазина беше станал платът вече на топчета. Аз моята си я харесах още преди да търся, ама майка ми ме накара да ходя да гледам други, не да купя първата и като видя тая на топчетата вдигна ръце и отидохме да поръчаме моята.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Роклята, която купих беше първата,която пробвах. Направо ми останаха очите. Пробвах после още, ми не беше същото просто. Не седяха добре, нещо все не беше като хората. Просто си се начудих на късмета,ама и мойта ме натири да пробвам други
    Поправка ми направиха и ми лепна, просто е невероятничка...аргх. Обожавам.
    maDamn

Моята нямаше поправка, ами я поръчах и я шиха директно по моите размери. Нямаше как и да има поправка, защото я исках малко по-дълга. Аз съм по-височка и с другата ми се виждаше дупето Направиха ми я и от друг плат, защото онзи беше много обемен. И друг цвят.
    А пък познавам момичета, които точно за тея поправки им взели маса пари.. внимавайте!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    На мен в магазина просто с безопасни игли ми маркира къде-колко да ми коригира, че и беше леко широка. Лепна ми.
    Имам приятелка от януари и я шие, още не е готова,заради сума ти поправки и глупости. Ето затова не исках да се занимавам с шивачки и тн.
    maDamn

Град
    В театъра
    Вие, двете сте дъщери-мечта, моята майка пък обратното, всяка рокля, която обличах й харесваше и ме питаше ще я поръчваме ли :д а аз все се надявах, че ще намеря моята готова ушита, в моя цвят, с мойте камъни, ама не..
    И днес си поръчах най-сетне коралова е : ) надявам се всичко да е наред
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Дъщери мечта? Майка ми заведе един по един всичките си познати, за да им покаже роклята и да им се оплаче. защото не можеше да си представи същия модел рокля, но от друг плат, в друг цвят, по-дълга и по моите мерки, а аз можах. Накрая ми каза най-сериозно "искам да ти призная, роклята ти ми харесва." А преди да я види готова, я наричаше "зелка с крилца"
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    В театъра
    За моята сте !! Тя просто искаше да си избера още от петия магазин, а не да обиколим всички всевъзможни,съществуващи магазини по пет пъти и да пробвам по 10 рокли на ден :х (както стана ;д )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

А, нейн проблем. Ако бяхме я купили като си я харесах (преди НГ) щеше да е със 100 кинта по-малко.
    Откъде гледате за обувки? Магазини, сайтове, ходите ли в други градове да си търсите или само на мен ми е чак такава мания? Има ли читави бални обувки в момента или само гадните сребърни сандали с камъни?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Моята рокля е доста парички, които принципно за бална рокля не бих дала, дори в никакъв случай, ама нашите много са се надъхали с този бал, хаха. Е, поне е много хубава.
    Часове за грим, прическа и нокти имам от януари. Рокля, обувки, чанта - всичко ми е готово. Пък ако ви кажа всичко това колко много ми е досадно, няма да повярвате.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ох като се сетя за моята колко се бяха изръсила
    беше първата рокля,която премерих. Моделът в модната къща беше черен,но дизаинерката отказа да ми ушие черна рокля хаха
    въпреки всичко не съйалявам,но всеки сам си преценя.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    ох като се сетя за моята колко се бяха изръсила
    беше първата рокля,която премерих. Моделът в модната къща беше черен,но дизаинерката отказа да ми ушие черна рокля хаха
    въпреки всичко не съйалявам,но всеки сам си преценя.
    О Боже. И какъв цвят беше в крайна сметка?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Ох...мен колко ми е досадно ...някак не ми се занимава, искам да идва деня,всичко да ми е готово, да съм си готова, направена и да има paartyyyy
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ох...мен колко ми е досадно ...някак не ми се занимава, искам да идва деня,всичко да ми е готово, да съм си готова, направена и да има paartyyyy
    При мен беше ТОЧНО обратното. Супер якото докато избера всичко и накрая като всичко беше приготвено "и ся кво?" .. ?! аз исках по-скоро да си облека роклята, обуя сандалките, да отида да се фръцна и да се прибера.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Оф,не...да съм такова същество...хич не ми се занимава нито с гримове, нито с прически.
    maDamn

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Много леко екрю, което като ми показа ( като цвят само) едва не се разпищях от ужас ,но като ми даде да облека еда друга рокля просто,за да се видя в цвета ми допадна много
    та така...

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Тая рокля на топчетата, която казах, беше някакъв тъмен цвят, а подплатата и беше ярко жълта и се виждаше, защото роклята беше къса. Мисля, че в този момент майка ми се пречупи.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове