.
Затворена тема
Страница 217 от 255 ПървиПърви ... 117167207213214215216217218219220221227 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 401 до 5 425 от общо 6353
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    мхмх, на 4 годинки е ^^

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    По тоя въпрос бих поспорила.
    Може да не обясняваш какво значи някакво си число (не ,че някой го вълнува толкова много), но това не значи че си толкова умна, щом не си си я татуирала на корема или гъза. Защото имайки предвид амбициите ти и желанията ти за работа мога да ти кажа със сигурност,че на това място ще имаш големи проблеми. Поне в по-големи компании, холдинги и т.н.

Не се заяждам , коментирам.
    И наистина смяташ, че това не е премислено?

Плам, аз много харесвам цветя и пеперудки, красивички са, готинки са, идеални са за лятна татуировка на почерняло гръбче с къна. Просто поставям под значимост масовата им употреба
    А, аз съм далеч от мисълта, че моята татуировка е идеална/красива. Написана е с шрифт, в който аз съм влюбена, но който сигурно ще се стори много грозен на повечето хора. Да не говорим, че с тоя номер на китката сигурно приличам на евреин от концентрационен лагер или в по-добрия случай - на затворник
    Ама я обожавам и ще й се радвам на 50 години!

Бла, Ирти, на Златни пясъци преди 2 години бях гледала една германка на възраст 55-65 години с татуировка над едната цица, на кръста, на крака и имаше още поне една, но не се сещам къде. Е, няма такава гротеска...

Ииии снимка - Старичка доста, ама да видите косище :д Направо ми идва да се гръмна, като я гледам колко зле изглежда.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-21-2013 на 18:11

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    ирти бобовдолска отрепко .. още педофилствай в форума и очаквай баретите ( не се прави че не знаеш какво ти говоря )
    Ти пък още ме помниш от последният път, като те наредих.

Ай, ай, страшен капут значи. Оди да се ебеш некъде, поганец.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Дори и премислено, доста немъдро решение.
    Лично аз не бих ходила цял живот с дълъг ръкав, защото не съм си татуирала еди-какво-си на глезена, примерно.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз пък нямам тутрофки не виждам особен смисъл в тях за момента. Ако ме перне сачмата ,че искам да си сложа нещо по тЕлото ще го направя, и щом съм го направила значи искам всички да го виждат - следователно ще е на челото
    Не, шегувствам се...сигурно ще е на дискретно място,където ще го виждат само специално хора.
    maDamn

Фен
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Ти пък още ме помниш от последният път, като те наредих.

Ай, ай, страшен капут значи. Оди да се ебеш некъде, поганец.

наредил ме :Д внимавай да не те наредят в панделата смешник

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    На мен пък въобще не ми се вързва логиката нещото, което намирам за толкова съкровено и ценно за мен, да става достояние на всички.

http://www.prikachi.com/images/609/6020609d.jpg
    ебаси якото.....бяло петно..

Здравейте и от мен в този доста приятен раздел http://imgur.com/r7rspZb http://imgur.com/auGRUX6

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Здравей Фейк..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    Здравей Фейк..
    О, не мисля, не бързай.
    Изчакай да каже, че е от Пловдив.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^

psychopath, какво цветенце имаш? :3 и какво символизира; ако не искаш тук, пиши на ЛС, ако изобщо искаш да споделиш.

http://i.imgur.com/o3mMHo9.jpg

с моя малък мъж <3
    Роза. Символизира лоялността ми към БКП, а понеже петолъчка не ми се стори достатъчно готина...
    Ето една песничка, която сравнително подробно описва символиката (макар че не изцяло, поне за мен), за справка - албума се пръкна скоро след като си я направих, та не е заради песента

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Именно.
    Убеди ме как футболен отбор ще е толкова важна, толкова ключова част от теб след 20 години. Щото и аз харесвам сума стихотворения и песни и ги усещам много близки до себе си, ама каква ми е гаранцията, че след 20 години все още ще им се кефя. Красивите неща се пишат/рисуват в тетрадка. На тяло се слага нещо невероятно важно.

По-нагоре каза, че татусите говорили много за хората. Би ли ми обяснил какво ти говори девойка с готин тен и пеперуди/сърчица/цветенца на рамото? Щото на мен ми говори, че е поредната, която просто е искала татуировка и си е направила нещо красиво с идеята, че като й омръзне, може винаги да го махне с лазер ИЛИ че не е намерила оригинален и различен начин да покаже великата трансформация, която евентуално е изживяла.
    Една от многото във всички случаи. А уж татуировките се правят, за да са различни.

ДД, колко хора наистина, ама наистина са преживели трансформация? Оставили са зад гърба си тежка наркотична зависимост, починал е близък човек и те са се променили коренно и т.н.?
    Щото братовчедка ми например има цветенца по гърба, а мъжът й - няква помия, в която се съчетават Дева Мария, свещи, леопард и още някви щуротии.
    Любовта към футболния клуб няма как да умре, клуба няма как да ти изневери или разочарова. Глупави са онези, които обичат отбора, отбора днес е тук, утре в турция (примерно), те са наемници и играят за пари. Клуба обаче не е
    Не виждам, как ще стане това, лично аз да спра да обичам клуба си, града си и най- великото нещо страната си. Има разлика от харесване и обич, едното е във фейсбук, а другото в реалността.
    http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...92955092_n.jpg
    Последно редактирано от stambelan : 03-22-2013 на 06:35
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Имам наблюдение, че PinkPan7her е толкова отворена към чуждото мнение и мироглед, колкото талибан към гей-парад. Имам богат опит с този вид емоцианална небалансираност, въпреки всички отваряния и затваряния на 7,8,9 и 10 чакри..се оказват най-фрустрирани обилно жестикулиращи, разкикерващи се в хисреията си дами.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на socareless
    ама така бе Фройд!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Имам наблюдение, че PinkPan7her е толкова отворена към чуждото мнение и мироглед, колкото талибан към гей-парад. Имам богат опит с този вид емоцианална небалансираност, въпреки всички отваряния и затваряния на 7,8,9 и 10 чакри..се оказват най-фрустрирани обилно жестикулиращи, разкикерващи се в хисреията си дами.
    Speak Bulgarian, PLEASE!!!

Аз само обсъждах, че един идеално приплетен в трайбъл китайски йероглиф, изработен от някой неуспял да влезе в художествена академия, е като белия квадрат на Mалевич. Розата е роза е роза е роза, ако ме разбирате. Татуиране заради самото тауиране е също толкова татуиране, колкото и тауиране с дълбоко скрит смисъл, ознаменуващ паметно събитие и повратен момент в битието.

Капиш?
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Тутто е капито

Град
    София, България
    Canis_Dirus не си прав за Пантерата.
    http://i.imgur.com/VPR4810.jpg

Град
    Beyond reality
    Много си хубава ,МА! :*
    jjjj
    maDamn

Град
    София, България
    дай, дай ти снимките с каската :Д тя два пъти по-голяма от теб :Д
    http://i.imgur.com/qqURJ4P.jpg

Град
    Beyond reality
    maDamn

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Казвайте ми, че съм хубав, иначе ще ви пребия!

Град
    Beyond reality
    Убав си,иначе ще ви пребия
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Казвайте ми, че съм хубав, иначе ще ви пребия!

дори се питам изказването на това момче - psychopath не е ли е всъщност превода на езика на дрехите на онази страстна защита на своя си любим професор по философия ,което тук едно момиче правеше..дали не са едно и също девойче,захвърлило през 50те хурката на баба си,минало през заводите и становете и осмонавтиката и днес отново върнато именно оттам където са го образовали -пак при хурката и вретеното на рекламата,комуникацията рекламата.
    няма да повярвате..онова девяойче,което се бе уж изучило във франция при своя така значим професор по тази нашата наука ,то не знаеше,че го няма в листата с 1000 та най-известни френски философа..но за нея,това че бил артистичен е достатъчно ,за да бъде философ..да си бе стояла тук..пуяци като този и ма в нашия университет..
    споменатия мислител-преподавател ,имал щастие да бъде гадже на леви щерка на бернар анри леви-предате--ултра -ренегат и крадец..дъщерята опита да пише книги поод амфетамин или докато спира амфетамина,някой се намери да и издаде..абе с такива бащи лесно ще ти изадат 100 бройки ..все пак на френски говорят в шв,белг,канада..

но не е това важното..вижте
    как двете поколения имат съвсем различен вкус...независимо,че и двете свързали се с франция..
    е..кажете ми..нужно ли е било родителите да изхарчат толкова много пари за престоя във франция-там храната и квартирата само да плащаш са 1200 евро ,а то има книги,тетрадки,моливи,абе не е евтино да се учи..има много безплатни места,кото са наблъскани с професори ,като този ,дето станал известен поктрай това,че се познавал с карла бруни.
    а и на френски професор не е титла научна ,а показва мястото в образователната релация-преподавател -учещ.

така че,
    както разбирате оттук насетне ще се опитваме да схванем как онова време на Метафизическа скука-комунизма -създаваше вкус(пък бил той създаван през някаква дребно бурж традиция от майка към дъщеря,както тук в сайта уместо са забелязали че се случва,в конкурса"мамо ти ме научи на стил" ..време на метафизическа скука,в коео има индустрия..ако иван еленков е срещал тънкото книжле на получилия в мозамбик професурата си иван калчев метафизика на смъртта,където обяснява накратко що е битие към смъртта,що е хайдегер и има ли почва унас,що е скука,и как тя може да се издърпа сама за косата като стане метафизическа скука..това е либералния чорбарлив даскал и 'учен" хахах!..
    прочетет това в пирон,моля ви..токова е глупав този иван еленков..само колко старание е употребилв онаматопеята..на около 20 реда той пародира жаргона на култур но масовика..чак пък толкова старание да се наподоби жаргона на метафизическата скука " хаха доста с е се отарал проесора.."един приятел си кръсти кучето професор'-това беше коректен лаф от 70-те г на 20в ..забележете обаче,колко му е нескучна метафизическата скука на социалзма,комунизма на еленков.. чак "виши глас " за да напоодобява в своето кресчендо нещо от онова време..така историците търсят деикс,че има история,документ..
    философската катасрофа обаче е,че ако едо нещо е метафизическо ,то не може да е скучно,както е скучно делничното..само погледнете от тази гледна точка УТОПИЯ и СКУКА..че това е най-наситеното с авангардизъм+ догматизъм време..
    единствено мога да уважа в този броой на пирон
    http://piron.phls.uni-sofia.bg/broj-...sko-osmisliane

Петя кабакчива,към която наистина още като студент имам много добро чувство..тогаз бях се избабнил с един дельозиански анализ на събитията от 1997. казано честно първите 20 стр на Анти едип..тя поне прави някакъв опит за анализ..другите се държат като влъхви и шамани..химаил меденчевци.

както и да е..
    за съжаление тук имаме делничната констатация-Отиде до рим не видя папата" много българи днес виждат лондон париж,дори снимат преди показването на колекциите участват в разни уоркшопове,посещават студиа (берсо) но си идват обратно с наведена фешън глава .но това е хубаво..
    чакайте..да не мислите,че това става за 2,за 3,за 4 години..това искам да кажа като гледам двете снимки..
    това е професура..и както става ясно,много е важно съвестно да следваш научния си предмет,а не да се продадеш за 200лв на първия либерален проект,който е намерил пари да си прокара в обществото своите лапалисад тези.
    Grumpy old madman

Град
    Beyond reality
    Канисе,сигурен ли си ,че си добре,душко?
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си