.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    Абе хора,толкова отрицателно да гледате на нещата,просто не е истина.Аз също искам да се сдобия с мотор,мечта ми е,и като ви чета коментарите е все едно,че ще си подписвам смъртната присъда.Имам познати с мотори.От тях има такива,които карат с над 100,и да,падали са,блъскали са ги коли,но това всичко си е по тяхна вина.Имам и познат който има мотор 1000 кубика,но никога не вдига повече от 80.Кара от 4 години,няма падане,няма дори ожулване.Всичко е до това какво имаш в главата.
    По принцип съм против моторите..защо? Лятото.. градско спирка нямат, карат си с колкото искат и не им пука, в задръстванията минават между колите, което мен доста ме дразни и не им давам път в задръстването. Тва,че е с мотор айде да му правим път да мине най-отпред. Иначе и аз искам мотор, но знам какъв ще съм зад мотора като съм... ще ме засече или издразни някой ще натисна газста до края и кво прайм, затова аз и мотор не. А тва както го каза,че имаш приятел с 1000 кубика иии не вдига повече от 80км/ч. ммммм рядко се вижда, ако е така шапка му свалям

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    ...в задръстванията минават между колите, което мен доста ме дразни и не им давам път в задръстването.
    Ебати тъпака.К'во ти пречи да се мръднеш 20 санта по вдясно или вляво в платното ти ?

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    По принцип съм против моторите..защо? Лятото.. градско спирка нямат, карат си с колкото искат и не им пука, в задръстванията минават между колите, което мен доста ме дразни и не им давам път в задръстването. Тва,че е с мотор айде да му правим път да мине най-отпред. Иначе и аз искам мотор, но знам какъв ще съм зад мотора като съм... ще ме засече или издразни някой ще натисна газста до края и кво прайм, затова аз и мотор не. А тва както го каза,че имаш приятел с 1000 кубика иии не вдига повече от 80км/ч. ммммм рядко се вижда, ако е така шапка му свалям
    Не че нещо,но заради такива като теб дори невинни мотористи загиват.Защо трябва да им се засича пътя и да ги притискате ? Това че вие нямате смелостта да се качите на подобен вид машина,не е вина на другите.Така е,признавам,че има мотористи,които наистина прекаляват,карат бясно в града,и катастрофират по тяхна вина.Не отричам.Но какво е виновен в случая моторист,който е попаднал в задръстване и може спокойно да си мине между колите ???
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си