- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми иска мотор???
Абе хора,толкова отрицателно да гледате на нещата,просто не е истина.Аз също искам да се сдобия с мотор,мечта ми е,и като ви чета коментарите е все едно,че ще си подписвам смъртната присъда.Имам познати с мотори.От тях има такива,които карат с над 100,и да,падали са,блъскали са ги коли,но това всичко си е по тяхна вина.Имам и познат който има мотор 1000 кубика,но никога не вдига повече от 80.Кара от 4 години,няма падане,няма дори ожулване.Всичко е до това какво имаш в главата.Вярно е,че може някой да ти отнеме предимство или да не те види,но това може да се случи на всеки,не само на мотористите.Не знам...ако хората ви слушаха,сигурно нямаше да съществуват мотористи.Майка ми,когато чуе за "моята глупост с моторите" й настръхва косата,и ми се моли да не го правя,но повечето хора не разбират,че има разлика от мотор до мотор.Има пистов мотор и с 50 кубика...Ако приятеля ти до сега не е имал мотор,но може да кара,и се хвърли на голям,да,имаш право да се притесняваш.Но ако момчето си знае границите,и си купи нещо малко докато посвикне,можеш да си в пъти по спокойна.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !