.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Мега фен
    ne se jenete hora mili moi

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И за тва трябваше да нацапаш темата с коментари един след друг ли? Админите ти криви за това, че ти не можеш да си събереш мислите в един пост и го раздаваш проницателен едва ли не като Алена.
    Къде пише, че е забранено точно това ? И какво е това отношение към потребителите ? Как може потребител на форума и като цяло на сайта, да бъде назоваван като "тоя" ?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Защото са по - зрели, по - трезвомислещи и са наясно с целите в живота си и със самия си живот. Наясно са какво искат, наясно са дали искат да са с теб или не, мислят и за теб, и за самите тях и така се получава едно равновесие между отношенията на двама души. Мъжете съзряват бавно - да, наистина е така, поне по лични наблюдения.

Мега фен Аватара на Chacho
    Защото станах батко.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Очаквай наплив.
    maDamn

Тая тема още ли не е отнесла ключа?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на draid
    Айде бе, големите разбирачки на живота. Жалко като откриете какво искат повечето мъже от по-малките жени от тях, голям смях пада, жалко че е на ваш гръб. В стремежа си да сте големи и да се правите на зрели, понякога се мятате в дълбокото без пояс, а там лесно се дави човек. Очаквам да ме нападнете за моята умствена недоразвитост и детинщина че да ми развеселите деня, или по-скоро вечерта

Град
    Beyond reality
    Не казваш нищо ново, за да те нападне някой.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не казваш нищо ново, за да те нападне някой.
    Не те ли е срам, да ми отнемеш едничката надежда в тая вечер, ще взема да ходя да пия бира, че направо ми разби сърцето ....

Град
    Beyond reality

ДОБРЕ ,ДЕ, НЕ СИ ПРАВ!
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Айде бе, големите разбирачки на живота. Жалко като откриете какво искат повечето мъже от по-малките жени от тях, голям смях пада, жалко че е на ваш гръб. В стремежа си да сте големи и да се правите на зрели, понякога се мятате в дълбокото без пояс, а там лесно се дави човек. Очаквам да ме нападнете за моята умствена недоразвитост и детинщина че да ми развеселите деня, или по-скоро вечерта
    За каква разлика в годините говориш?
    И какво се очаква да открият? Че зад всичко стои само секс?

ДОБРЕ ,ДЕ, НЕ СИ ПРАВ!
    Йес, живота ми придоби смисъл отново (sun) Ама кажи си ся, с какво не си съгласна, че да се получи една хубава патаклама :P, дето викат старите хора, да си омешаме капите.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За каква разлика в годините говориш?
    И какво се очаква да открият? Че зад всичко стои само секс?
    Ами дори едни 5г, могат да са огромна разлика в интелектуалното развитие и ерудиция на някой. Което автоматично поставя въпроса, защо жените си мислят, че колкото и по-бързо да се развиват са на нивото на някой с 5г по-възрастен от тях, ако говорим за интелигентни хора. Ама ти знаеш, че аз съм глупав

Град
    Beyond reality
    Аз от личен опит говоря. Всички ми връзки, хаха, колкото и малко да са те, са били с по-голям мъж. Едната , от които с 9 години по-голям. Аз бях тази ,която прекрати отношенията ни, не че нямаше надежда, просто се уморих да чакам да му дойде вътък. След което изненадващо той се сети за мен...ама беше малко късно. Сега с настоящия ми човек е различно, С никого не съм се чувствала така. Може би ,защото предишната ми връзка ме научи на много , израснах.
    7 години ни е разликата , но се разбираме перфектно , не опира само до секс. За всичко е така. Знам ,че винаги мога да разчитам на него,както и той на мен. Знам ,че никого не съм могла да обичам ,както него. Той е различен. Доста е до човек, защото с ръка на сърцето и високо вдигната брадичка мога да заявя , че много от съучениците ми и връстниците ми , и срещу мен да бягат няма да ме стигнат. Дори и да звучи нагло и надуто , просто е факт и съм им го доказвала нарочно или не многократно.
    Та, както винаги и навсякъде, опира до човек. Нещо банално и плоско но супервярно. Не всички "по-големи" търсят просто дупка за запълване...
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от thegame11 Виж мнението
    Къде пише, че е забранено точно това ? И какво е това отношение към потребителите ? Как може потребител на форума и като цяло на сайта, да бъде назоваван като "тоя" ?
    Отговарям ти веднага ,Просто много често избират неадекватни хора за админи, които злоупотребяват с правата си , както тази госпожа.....това е...

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Тая тема още ли не е отнесла ключа?
    На коя запетая , трябваше да се смея ?

Аз от личен опит говоря. Всички ми връзки, хаха, колкото и малко да са те, са били с по-голям мъж. Едната , от които с 9 години по-голям. Аз бях тази ,която прекрати отношенията ни, не че нямаше надежда, просто се уморих да чакам да му дойде вътък. След което изненадващо той се сети за мен...ама беше малко късно. Сега с настоящия ми човек е различно, С никого не съм се чувствала така. Може би ,защото предишната ми връзка ме научи на много , израснах.
    7 години ни е разликата , но се разбираме перфектно , не опира само до секс. За всичко е така. Знам ,че винаги мога да разчитам на него,както и той на мен. Знам ,че никого не съм могла да обичам ,както него. Той е различен. Доста е до човек, защото с ръка на сърцето и високо вдигната брадичка мога да заявя , че много от съучениците ми и връстниците ми , и срещу мен да бягат няма да ме стигнат. Дори и да звучи нагло и надуто , просто е факт и съм им го доказвала нарочно или не многократно.
    Та, както винаги и навсякъде, опира до човек. Нещо банално и плоско но супервярно. Не всички "по-големи" търсят просто дупка за запълване...
    Разбира се, че има изключения. Добре че не обичам да бягам, че ме понаболват колената вече иначе може да се сблъскам с някоя девойка като тебе ( тва в кръга на шегата ) Просто очевидно не си попаднала на връстници с акъл и потенциал. А ти какъв набор рече си ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    94 е.

Блях, кой както се уреди

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Доста е до човек, защото с ръка на сърцето и високо вдигната брадичка мога да заявя , че много от съучениците ми и връстниците ми , и срещу мен да бягат няма да ме стигнат. Дори и да звучи нагло и надуто , просто е факт и съм им го доказвала нарочно или не многократно.
    Сейм, да речем, че в средата ми има някои младежи, за които, да речем, че може да се твърди обратното ( едния е първенеца на ИТ-то, на едно друго национално състезание за уеб пак първи, 4ти на мрежите, и носител на Джон Атанасов наградата за миналата година,другите са със сходни параметри) но са точно 4ма, а не е като да нямам познати в разнообразни възрастови групи.

Излизах с един мъж, 11г. по-голям от мен - ами, не мога да съм с човек, който знам, че е по-назад от мен, в това, с което и двамата се занимаваме. Някак ми се вижда нелепо той да е магистър-инженер на 30г. и да е имал толкова много време, и да не е седнал да се опитва да научи нещо ново, и да си цъка някаква работа, дето ученици в техникума могат да работят.
    Като изключим, че и не беше много емоционално зрял. Ама там имам изключително висока летва, и правя компромиси.
    И като и в леглото някакви неща не се случваха както ми харесва - какво да правя с него.

Това е, понякога и да е много по-голям от теб, не е гаранция.

Даже, в последната година, ей така максимум се задържах , няма и два месеца с един - една вечер бях с дружките му у тях, на събиране - ами няма такава детска градина, говорят си ( предимно момичета бяха, но смесена компания) за секс, при това по един незрял начин, имат си едни детински разбирания - а са на по 25г. И цяла вечер играха карти уно, абе все едно се върнах в гимназията.

Пък един от 4мата младежи, дето споменах горе - с него си имахме взимане-даване, той беше почти най-адекватен, от всички останали, с които съм опитала да излизам, но пък му бях първата приятелка и малко ми беше писнало да съм учителка.

Абе, възрастта - малък, голям - субективни понятия са. Ама при по-дъртите се надяваш да видиш нещо, дето те кара да изтръпнеш и да не можеш да мислиш за нищо друго.
    Тази тръпка от много време не съм я усещала, за добро или лошо.

Явно съм генерално сбъркана.
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-25-2013 на 20:16
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Beyond reality
    Да 94 съм. Намират се и свестни из моя набор, не отричам, но аз лично съм намерила човека ,с когото се чувствам най-добре. Не съм го търсила, нито съм очаквала нещо от него,просто се получи по най-спонтанен начин. Той също ми сподели , че не е имал връзка преди с по-малка от него , и то чак толкова, ама се случват и такива неща.

Има и сладури,които са адски готини,по-малки са от мен, правят ми впечатление,но не е нещото ,което търся.
    масата от връстниците и също пък гонят по-малки...кръгът се позатваря;
    maDamn

Голям фен Аватара на N1ksun
    Не съм очаквал granger да се окаже с толкова вирнат нос , въй въй ..
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Град
    Beyond reality
    Не ми е вирнат носа, просто излагам факти Всеки ,който ме познава, знае че най-малко аз съм наперена и надута. Просто,когато трябва да блесна го правя. Когато трябва да се свърши нещо всички се обръщат към мен. Сигурно има причина за това.
    Бих казала дори,че съм доста свита, докато не ме настъпят.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Сейм, да речем, че в средата ми има някои младежи, за които, да речем, че може да се твърди обратното ( едния е първенеца на ИТ-то, на едно друго национално състезание за уеб пак първи, 4ти на мрежите, и носител на Джон Атанасов наградата за миналата година,другите са със сходни параметри) но са точно 4ма, а не е като да нямам познати в разнообразни възрастови групи.

Излизах с един мъж, 11г. по-голям от мен - ами, не мога да съм с човек, който знам, че е по-назад от мен, в това, с което и двамата се занимаваме. Някак ми се вижда нелепо той да е магистър-инженер на 30г. и да е имал толкова много време, и да не е седнал да се опитва да научи нещо ново, и да си цъка някаква работа, дето ученици в техникума могат да работят.
    Като изключим, че и не беше много емоционално зрял. Ама там имам изключително висока летва, и правя компромиси.
    И като и в леглото някакви неща не се случваха както ми харесва - какво да правя с него.

Това е, понякога и да е много по-голям от теб, не е гаранция.

Даже, в последната година, ей така максимум се задържах , няма и два месеца с един - една вечер бях с дружките му у тях, на събиране - ами няма такава детска градина, говорят си ( предимно момичета бяха, но смесена компания) за секс, при това по един незрял начин, имат си едни детински разбирания - а са на по 25г. И цяла вечер играха карти уно, абе все едно се върнах в гимназията.

Пък един от 4мата младежи, дето споменах горе - с него си имахме взимане-даване, той беше почти най-адекватен, от всички останали, с които съм опитала да излизам, но пък му бях първата приятелка и малко ми беше писнало да съм учителка.

Абе, възрастта - малък, голям - субективни понятия са. Ама при по-дъртите се надяваш да видиш нещо, дето те кара да изтръпнеш и да не можеш да мислиш за нищо друго.
    Тази тръпка от много време не съм я усещала, за добро или лошо.

Явно съм генерално сбъркана.
    Не забравяй, че човек не винаги е това с което се занимава. Иначе никога не е гаранция за каквато и да е зрялост възрастта.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не забравяй, че човек не винаги е това с което се занимава. Иначе никога не е гаранция за каквато и да е зрялост възрастта.
    Точно, че не възприемам човек, който не е сериозен в това, което прави.Каквото и да е то. В такъв случай как да съм сигурна, че ще е сериозен във взаимоотношенията ни.

Има един "младеж", който е с докторска степен по философия. Учил е това, което му харесва.
    Изкарва си хляба, като много много добър старши системен администратор.
    Някакво, след като го видях него, когато чуя, че някой се оплаква, че не може да се занимава с това, което иска ..
    Човек, който си поставя някакви бариери, и не се развива в никаква насока заради тях - не ми е интересно.

Един приятел е бил дълго време треньор по джудо. В момента е един от най-добрите мрежови инженери, които познавам.
    Да не говорим пък, че си изкарваме много весело, умее да се весели.

Да, човек не е това, с което се занимава, а е начинът, по който се занимава.

Има хора, които са добри каквото и да хванат, има и други хора, които блуждаят.

Тъй, явно не е до възраст.
    Ама нещо послените поколения масово нямат стимул, повече са свикнали на готово. Включително и моето.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на N1ksun
    NomNomNom отговори си , защо на овчаря не му се занимава и ядрена физика и ще може да си обясниш положението на твоя стар приятел .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    NomNomNom отговори си , защо на овчаря не му се занимава и ядрена физика и ще може да си обясниш положението на твоя стар приятел .
    'Ми кат не му се занимава, да прави нещо друго.
    'Ма да го прави добре.
    Имам и една дружка, дето не ходи на работа, докарва си пари от разни проекти по неговата спец., и си стои и си веселее без да работи, и без да учи нещо, дето му е неприятно.
    "Мързелува" до някаква степен, ама го прави интелигентно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове