.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не е лошо да имаш мЪжко мислене. Лошото е, ако имаш момчешко мислене. Виж, ти си на 16, ако и мисленето ти е на 16-годишно момче, значи си го загазила. Имам предвид, ти ще го израстеш това, ще добиеш повече опит и някой ден може да имаш наистина мнение на мЪж, което ще е добре за приятелките ти. ВЪпроса е, че онази ти приятелка... ами не знам - според мен пича е можел да играе в клуб и след като се види с нея. И мен да ме заебат заради клуб или... "ще се виждам с приятелки, нямам време за теб" ще ми е скапано. Ти си защитила пича, ама не защото е бил прав, а защото ти би постЪпила като него, което е глупаво дори и за момче.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Виж, ти си на 16, ако и мисленето ти е на 16-годишно момче, значи си го загазила.
    На 16 не може да се очаква да мисли като мъж, най-малкото защото още няма никакви по-сериозни контакти с мъже, което си е окей. Чак да го е загазила, не мисля.
    Докато четях темата, щях да те похваля, авторке и да ти кажа да не се притесняваш заради глупости. Когато прочетох обаче от къде приятелите ти си вадят извода за 'мъжкото' ти мислене, ми стана ясно, че не е нещо особено и дори както спомена и Tsukuda_Hiroshi, е грешно. Да не се глезиш като всяко второ момиче и да не изпадаш в ненужни драми е похвално, но не това означава мъжкото мислене.
    Радвай се, че не си поредната лигла и да не ти пука кой как те възприема.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Не е лошо да имаш мЪжко мислене. Лошото е, ако имаш момчешко мислене. Виж, ти си на 16, ако и мисленето ти е на 16-годишно момче, значи си го загазила. Имам предвид, ти ще го израстеш това, ще добиеш повече опит и някой ден може да имаш наистина мнение на мЪж, което ще е добре за приятелките ти. ВЪпроса е, че онази ти приятелка... ами не знам - според мен пича е можел да играе в клуб и след като се види с нея. И мен да ме заебат заради клуб или... "ще се виждам с приятелки, нямам време за теб" ще ми е скапано. Ти си защитила пича, ама не защото е бил прав, а защото ти би постЪпила като него, което е глупаво дори и за момче.
    Да, но те са постоянно заедно. Тя не му оставя никакво време да се види с други хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си