.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Unhappy Искам да му отмъстя

Едно момче ми разби сърцето ,ще ви разкажа на кратко какво стана...
    За мен той беше най-доброто момче ,което познавах,държеше се мило и аз се влюбих много в него.Ходихме си заедно от училище ,ходихме заедно и всичко уж беше наред докато не ми отвориха очите.Помолих една обща приятелка да го попита мнението му за мен тъй като се държеше доста странно тези дни веднъж мило друг път отнесено.И така тя го питала и той и казал следното: Да аз общувам с нея ,и после с приятелите ми умираме от смях...С други думи лицемерничил и ми се е подигравал зад гърба като съм го питала дали знаят другите той отричаше.Представяте ли си колко съм глупава.Но няма да оставя нещата така и ще му отмъстя незнам как ,но това е единственото което ме прави силна след като така ми се присмя.Дори нямаше смелост да ми каже в лицето въпреки ,че знаеше че го харесвам....някой да ме посъветва какво да правя....

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Да отмъщаваш не показва сила, а слабост.
    Той точно това иска - да му погалиш егото като му покажеш, че още имаш интерес и че си се засегнала. Не се хаби излишно, вредиш единствено на себе си.
    Постъпил е гадно, наистина, но си запази достойнството и просто го подминавай като го видиш, нищо повече!

Мега фен Аватара на Chacho
    Да не му отмъщаваш. Нищо няма да ти даде това, просто ще постъпиш тъпо. Ти си с чиста съвест, нищо лошо не си направила, няма какво да те огорчава. Той си е изиграл лошо картите. Като се е подиграл с доверието ти и не е доказал, че не те уважава, зарежи го и това е. Без да му падаш на нивото.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Най-доброто, което можеш да направиш е да не му даваш знаци, че още ти пука за него.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Е, вие много лесни и влюбчиви го давате бе, момичета.
    Бил миличък, не знам си какво, той може да се направи на всякакъв, ако ти си достатъчно наивна да му повярваш. Няма какво да му отмъщаваш, въобще не се занимавай, по-добре забрави, че съществува.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    така сте наборите 96

Аз ритам в топките и го оставям да се гърчи... Нека и той усети болката (да аз съм злобно и отмъстително)

Мега фен
    Град
    <3
    фиииииииииииилм
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ZeroDeathless Виж мнението
    (да аз съм злобно и отмъстително)
    В нашия край му викаме "просто".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Прави се ,че ти е все едно.
    Прави се ,че не ти пука въобще той какво мисли за теб.
    А и само слабите отмъщават.
    Не му падай на нивото.Подминавай го с пренебрежение.

Бий му шута и да се свъшва !

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    В нашия край му викаме "просто".

Ххахаха точно

Супер фен Аватара на cyclops
    Най-доброто, което можеш да направиш е да не правиш нищо, а напротив. Да покажеш, че не ти пука(дори и да не е така) и да покажеш, че си над тези детински истории.

Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Ххахаха точно
    Е, мерси....:\

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отмъщението е безсмислено, глупаво, проява на слабост и проблеми. Не се занимавай, по - добре. Той, като си е идиот - идиот ще си остане. Остави го на произвола на съдбата - нали знаеш, че всичко се връща.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Остави го на произвола на съдбата - нали знаеш, че всичко се връща.
    Тва не е вярно.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Пълен игнор на подобни индивиди. За 16-17 годишни, това са доста детски истории. Освен ако не иска секс, не виждам, защо му е да се занимава с теб ?

Нормално е да си ядосана и да се чустваш предадена.Постъпката му е отвратителна!Увери се обаче че е истина ,а не интрига.И в никакъв случай не взимай решение ,когато си ядосана опитай се да се успокоиш малко и помисли трезво ,за да не грешиш.

Голям фен Аватара на s40t4
    Отмъщението само ще покаже колко ти пука за него. Бог забавя,но не забравя.. с други думи всичко се връща рано или късно

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на draid
    Кви са тия мъже дето са лицемери бе, това е женска черта, тцтцтцт срам. Не прави нищо, спри да контактуваш с него.

Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    Бог забавя,но не забравя.. с други думи всичко се връща рано или късно
    Много сте суеверни, бе!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    их, вчера ми мина черна котка пред пътя, забравих да плюя зад гърба си 3 пъти, какво ще ми се случи

Мега фен Аватара на Blab
    е, дано!
    бате:Д
    Руши и Джъстин фтв!

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Цитирай Първоначално написано от antoniq_96 Виж мнението
    Едно момче ми разби сърцето ,ще ви разкажа на кратко какво стана...
    За мен той беше най-доброто момче ,което познавах,държеше се мило и аз се влюбих много в него.Ходихме си заедно от училище ,ходихме заедно и всичко уж беше наред докато не ми отвориха очите.Помолих една обща приятелка да го попита мнението му за мен тъй като се държеше доста странно тези дни веднъж мило друг път отнесено.И така тя го питала и той и казал следното: Да аз общувам с нея ,и после с приятелите ми умираме от смях...С други думи лицемерничил и ми се е подигравал зад гърба като съм го питала дали знаят другите той отричаше.Представяте ли си колко съм глупава.Но няма да оставя нещата така и ще му отмъстя незнам как ,но това е единственото което ме прави силна след като така ми се присмя.Дори нямаше смелост да ми каже в лицето въпреки ,че знаеше че го харесвам....някой да ме посъветва какво да правя....

скорпионче ли си

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    Отмъщението само ще покаже колко ти пука за него. Бог забавя,но не забравя.. с други думи всичко се връща рано или късно
    Статистически погледнато, ако чакаш достатъчно дълго, рано или късно ще ти се случи нещо гадно, ама дали е възмездие или кръговрат не се знае

Сигурна ли си че общата приятелка казва истината и в действителност се е подиграл с теб или тя лъже,за да направи интрига, защото го харесва.Въпросната приятелка близка ли ти е?Може ли да се разчита на нея и до колко е свястна?Има много случаи,в които приятелката лъже,за да направи интрига само,защото харесва момчето...Замисли си над това А ако наистина е вярно В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ОТМЪЩЕНИЕ.По този начин падаш на неговото ниво и той вижда,че ти пука.От безразличие най-боли..така че го подминавай...НО пък ако си толкова отмъстителна и не можеш да си намериш място,ако не дай си боже по натам се влюби в теб и ти си поиграй с него както той с теб Айде успех и не мисли много от далече си личи че е боклук и не си заслужава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си