- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да му отмъстя
Уелкъм ту дъ рийл уърлд.
Мислиш си, че някой ти е длъжен, щото сте ходили заедно на училище?
Или мислиш, че това означава нещо?
И веднъж й обърнали внимание - и, хоп, влюбила се.
И трябва приятелката ти да го пита к'во мисли за теб - много зряло и въобще не е аутистко.
И сега нараненото ти его иска отмъщение...
Въобще не е красиво. Порасни. С такъв начин на мислене и мироглед ще си останеш сама.
Не трябва да ти пука,тръгни с някой там и гледай,как ще реагира :Д
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Направи се че е безцветен,безличен и прозрачен като минаваш покрай него сякаш е част от декора,да видиш реакцията му.Дори да ти говори или да те спира ти пак се прави че не го виждаш и така до краяМисля че ще бъде голямо отмъщение. Може и да пофлиртуваш с някое друго момче, той определено ще се сдуха поне малко..макар че няма да го покаже.. хихи
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Постъпил е доста подмолно спрямо теб,но трябва да си извлечеш поуката от всичко това.След като не си опознала човека,как може да твърдиш ,че си влюбена?Както виждаш видното-лъже.
Няма смисъл от отмъщение,то само ще те принизи до неговото ниво,което мисля,че си осъзнала какво е вече.Единствено незаинтересоваността ще го ядоса,повярвай ми.Не приказвай наляво-надясно за случилото се,единствено да си привлечеш подигравки и странични хора,които да те изнервят,това е.Аз също смятам,че всичко се връща,може да закъснее ,но определено не остава безнаказано : ).
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не му падай на нивото, не променяй доброто си сърце. Прави се,че не ти пука за него и това е. Забрави го просто, не ти трябват такива хора в живота!
Не се занимавай детинско е да му отмъщаваш ТОЙ губи не ти
Последно редактирано от Tuesday : 03-30-2013 на 18:14
Въобще не се занимавай с него. Гледай само напред.
Humans need fantasy to be human.
Да бе... Някой ще се подиграва с мен, аз ще чакам Бог или сЪдбата да си разчистват сметките с него... Как не! Колкото по-кЪсно, толкова по-мрЪсно, ама ще си му го вЪрна!
Щом той прави такива ЛАПЕШКИ простотий с теб, направи и ти нещо от сорта. Идея: чрез общи приятели го напийте до откат, облечете го в женско бельо (прашчици, сутиенчета, жартиерки...) и го оставете на някоя пейка. Ако ти се занимава, може да го гримираш![]()
После снимаш и качваш вЪв фейса така, че всички да го видят. После е лесно: who's the bitch now?
Отмъщението нищо няма а ти донесе. Равнодушието и пренебрежението са най-голямото наказание в подобни случаи. Този индивид е само за съжаление, защото е наистина жалък.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Според мен имаш прекалено голямо доверие на общата ви приятелка. Истинско приятелство между жени почти не се среща, а пък ако тая ти завижда за връзката може просто от злоба да те филмира и да иска да те преебе и раздели с гаджето ти, за да го гепи тя. Един мъж никога не би споделил такова нещо за гаджето си пред жена, която на всичкото отгоре е някаква обща приятелка, защото знае, че тя ще го изклюкари. За разговор между мъже по-става. Така че вариантите са три:
1. Приятелката ти е трол
2. Ти си трол и просто проучваш общественото мнение за подобна ситуация
3. Ти си въпросната приятелка.
4. Възможо е историята ти е да истинска. За мен най-малко вероятния вариант.
Що за тъпанарска история е това, да молиш някаква твоя приятелка да пита гаджето ти какво мисли за теб - да не си в децката градина? Вие с гаджето си не си ли говорите? Що не го попиташ него какво мисли за въпросната ти приятелка?
Да се правя ли ,че незнам нищо или да го питам директно?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Недей - не падай на неговото ниво![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Игнорирай го и не се занимавай с него. Някой ден ще се влюбиш в някой, който наистина те заслужава.![]()
Да речем ,че не е знаел за чуствата ти да кажеш да речем по-друго ,но ако знае и се държи така ....аз лично не бих простила такова нещо и бих му го върнала някак и аз незнам как...
Окей. Ето моята логика, що е тъпо да отмъщаваме. Някой трябва да те е засегнал/наранил, за да се наложи да му отмъщаваш. Отмъщението не ти решава проблема, щото същественият проблем е, че допускаш някой да те нарани така, че дори да зароди злоба в тебе. Което ти трови нервите. Човек трябва да се научи да преглъща разочарованието бързо и да продължава напред, защото утре вместо да виниш някой близък и да му отмъщаваш, ще се окаже, че си жертва на нещо, което е отвъд силите ти и ще те разяде ядът, щото не можеш да си отмъстиш на съдбата и обстоятелствата. С други думи, не разчитай на някой да си получи заслуженото, за да се почувстваш добре. Разчитай на себе си, за да си оправиш проблемите, без да намесваш някой друг. А щом се научиш да преглътнеш сам нещата и да продължиш напред, след това за какво ти е да отмъщаваш на някого? Ти вече си окей. Просто си изгубил емоционалната си привързаност към човека, затова го и игнорираш оттук нататък.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не си ли си помисляла че може би твоята приятелка прави цялата работа ? maybe от завист.