- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Хмм, дам , току-що ги видях и ти благодаря много, защото наистина изглежда доста светъл. Още утре ще го потърся за проба, златна си !
To infinity and beyond.
Хаха, моля.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Аз ползвам Revlon color stay 220 natural beige, но си го слагам само вечер. Не си се представям през деня с фдт. И аз съм бяла и добре ми пасва на кожата, точно моя цвят е и прелива към шията.
Само ако прекалиш и/или не го измиеш хубаво.
То зависи от отделния нюанс. Аз имам 150 Buff и на ръка дори ми стои леко сивеещо.
http://jackyohhhhh.blogspot.com/2012...dation-vs.html
Ето сравнение между двата. На ръка наистина имат минимални разлики при мен. Ама как стои си зависи и от подтонът на кожата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
fizzyg : Много благодаря ! Записах си всичко и ще следвам съветите ти !![]()
Една идея по-тъмен ми идва най-светлия Колорстей, въпреки че може би това ми е любимия фон дьо тен(((
To infinity and beyond.
Infinity,помня,че преди беше много доволна от хелти микс серума на Буржоа. Цветовете му не ти ли пасват вече?
Момичета, априлският брой на Грация има четири вида подарък един от които е мини сет на Lancôme спирала и червило.
Последно редактирано от Hayashi : 04-03-2013 на 17:02
Може и това да го има. Да речем си се дехидратирала, пила си алкохол и т.н. или преди да ти дойде и кожата ти е по-различна. Лично аз фдт през деня ми изглежда ужасен на жените - по простата причина че си личи и не покрива/изравнява нищо. Единственото което за сега съм виждала през деня и да стои нормално е от тези ББ кремчета - наистина маха червенината на бузите и изравнява тена и не си личи че има нещо. Това говоря от наблюдения от приятелки, колежки и т.н. около мен
Ooooo,искам! А другите къде мога да намеря какви са?
Едит: Намерих гии,намерих ги! https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Последно редактирано от fizzyg : 04-03-2013 на 16:59
http://img11.imageshack.us/img11/5215/imag0291c.jpg
За май месец ;д
Хареса ми първата и може би черната, обаче съм сигурна, че ще е кофти материя и блякс ;д
Мартенските чанти бяха потресаващи, и като миризима, и като материя и изработка.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Оффф... аз се разходих навън и само на няколко места беше отворено, но навсякъде имаше само червилото на Clinique. Обмислям и него да го купя за мама, ама много искам сета на Lancôme и дано все някъде да го открия.
Аз ще го видя тоя сет на Ланком колко е малък първо :Д Ако е много миниатюрен ще взема червилото на Клиник.
Тая спирала на Орифлейм е хубава,сега я използвам. Нямаше да я поръчвам,ако знаех,че ще я има в Грация-та,поне и списание щях да имам,ама така или иначе мисля все нещо да си взема![]()
2мл е спиралата на Ланком :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Аз май ще пропусна,защото имам 4 спирали в момента и не смятам да си купувам още,докато поне 2 не свършат![]()
А пък това черввеното червило изглежда много хубаво на снимки в нета http://3.bp.blogspot.com/-3QpWlddV_3...elipstick2.jpg
Само да кажа на милите дами, на които им предстои бал.. В Дъглас и Бюти зоун правят безплатен пробен грим. Отидете, момичетата са много мили и изпълнителни.
Съжалявам, но не знам до кога е валидно.
Девойки, сега ви гледах снимките в съответната тема и всички сте толкова хубави и свежички. Кажете как се справяте със сенките под очите? Аз слагам коректор на Римел, ФДТ на Мейбълин и пудра на Буржоа. Кожата ми е доста светла. Някой да ми препоръча по-добра комбинация или продукт?![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.