- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Сега бях малко навън, че за по-късно май плановете се развалиха.. Както и да е, времето е прекрасно.
Ще си почина, а след това тренировка![]()
arsenalllbaby
Ейй тия Арсенал голяма слабост са ти май<3 .
От български футбол въобще не се вълнувам нещо не ми харесват и не ги гелдам .
А Юнайдет и Сити и аз ще ги гледам <3 и ще стискам палци на Юнайдет .![]()
Здравейте, искам да ви се оплачаааааааааа
Времето е прекрасно, а мен много яко ме прецакаха ииииии сега си стоя вкъщи, 2 часа чаках една приятелка да излезем и накрая тя била много изморена и не можела да излиза дфтхъйухгтйхуихуйрй язък за хубавото време, чак ми се плаче
Последно редактирано от Pandishpanka37 : 04-06-2013 на 14:30
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ооо, да.Аз от мъничка гледам Литекс и ..
Много се дразня, че по едно време не даваха мачове, имаше неразбирателства между клубовете и .. Пък наистина хубавите мачове (които са рядкост), се опорочават от недъгави съдии... Литекс в момента се налагат с много млади момчета и ми е голям кеф да си ги гледкам.
А за Сити и Юнайтед, малко ми е все тая кой ще спечели, просто искам голово шоу!![]()
Момиче ^^
Абе, кога са горските плодове? (малини, къпини, боровинки, етц) Обожавам ги :3333
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Момиче ^^
Ох, днес ходих на фризьор. Боядисаха ме и ме подстригаха. От фризьорката си поръчах шампоан и термозащитен спрей на тази марка http://www.selenaprofessional.com/index.php?p=30 Jungle FeverСледващата седмица ще си ги получа. Цвета ми стана хубав, то си е баш като предишния ми де, само дето исках да е малко по-опушено, да убие червеникавите оттенъци. Тъмно русо, ама на мен ми седи като рижаво. Сега съм пред дилема - да си оставя тоя цвят и да си направя кичури или да си направя онзи цвят, който аз много исках, но фризьорката ми каза, че щял да ме състарява? Също така тя можела да прави омбре, ама пък мен ме шубе, тъй като не съм виждала снимки на омбре, което е направила и не ми се иска да рискувам. Ох, главата ми ще се пръсне от мисли.
Последно редактирано от Franzellka : 04-06-2013 на 19:31
Няма я в Бг, нали? ;d
![]()
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
^ Хаха, късмет да я има. И аз съм я търсила - йок :Д
Ми всичко започна покрай българския футбол. Чичо ми е рехабилитатор в Литекс и като се контузеше някой, излизаше на терена да му помага. И ние понеже рядко се виждахме с тях, все гледах отбора, за да видя чичо. И така с времето се заглеждах все повече и повече в играта. Обясняваха ми правилата татко и батко, сещам се как бях много малка и все не можеха да ми обяснят какво е засада.И пищях срещу телевизора като видя чичо. ^,^ С времето станах фенка на отбора. Така и до днес.. А чичо тази или другата година прави 20 години там. Вече не е първа младост и не излиза много често на терена, но продължавам да си ги гледам. Те са част от мен цял живот. xaaxxa
Стадиона го направиха много много приятен, а градчето е 20 000 човека, но за големите мачове се пълни. Отделно сега налагат доста младоци, някои от които са вече в националния, други се запътват натам. И това много ме радва.
![]()
Иначе съм фенка на Арсенал не много отдавна.. От няколко години. Но пък съм много запалена.От мача с Барса у дома през 2011 за ШЛ имам белези на коленете. Плъзнах се по пода след втория гол.
Даже не усетих болка. По едно време погледнах надолу и си видях кръв по коленете хахаха Всъщност по тях се запалих покрай батко. И той е фен. Голям цирк става у нас по време на мачове. Особено напрегнатите, като тоя с Рединг този сезон. Хвърляше ме във въздуха, аз крещях от кеф и страх.
![]()
Момиче ^^
Какво мислите за връзка с чужденец?И имали ли сте такава?
Аз не съм имала. Ама много оскъдно инфо даваш за размишление ;дд Той в България ли е, тук ли живее за постоянно или ще се връща в родината след време? ;?
Момиче ^^
Франзелка, любовта си е любов за мен, без значение с кого![]()
Добро утро на всичкиПлановете ми за днес са учене и правене на презентация в последния момент.... Надали утре някой ще изпитва (да не са луди
), но все пак да съм подготвена..
И навън е едно мрачничко, с облаците, които най-много мразя...(бели, мъгливи, ръсещи само малки капчици)
Последно редактирано от nor4eto99 : 04-07-2013 на 05:08
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Добро утро,момичета!
Как ще прекарате последния нед от ваканцията?
На мен ми е мързеливичко,а имам малко работа за вършене.. :Д
Аз във Неделя винаги си сменям чаршафите, чистя си стаята и я подреждам. Иииии, да .. това нще правя днес. Вчера вечерта гледах "Коварен". Ммм, не съм очарована. Тъпо беше![]()
Събуждам се....мрак, дъжд. Мразя така.
http://www.youtube.com/watch?v=EBrcn1JGgbA и аз си мислех същото докато гледам филма. Ама трябва да живее иначе как ще продължи историята :Д
Аз да ви питам искате ли да направим тема като Новите ни козметични похождения, но за дрехи, обувки, чанти, аксесоари и т.н... Лично на мен ще ми е много интересна :д