- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Това не го знаех единия идиом, много е сладък :Д birds of a feather flock together ^_^
56 от 60 как е? :Д
грейнджър да, там бях и там беше въпросното Чокофредо за лев и нещо! :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Направи този със сертификатите, той е по- нормален
IBM foods трябва да си пълен кон с капаци,з а да го заградиш![]()
сега го правя ;Д после и немския
имам 100 страници още да прочета за контролното утре, личи ли ми? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Всеки божи час по немски е така при нас. Аз сиг знам повече наща за сина й, отколкото знам немски. И те си чудят само как да отбият номера, а после имат претенции. Много малко учители останаха, които наистина са за тая професия, а не са станали такива, защото за нищо друго не стават... 'се едно...
Честито ми цяла нощ преписване на тетрадка по география![]()
Мисля да пиша едно есенце, смисъл, вечерно време съм с най-голям КПД , така че...ще си измисля тема, в която да излея чувства и знания.![]()
maDamn
Тестът по немски има грешка! C1 ми показва иначе, то това си ми е нивото :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Че то това е нормалното.
Искам да ви се "похваля" как правих класно по немски. Даскалката заяви, че (цитирам) "нямало да ходи в извънработно време да ни снима листове", затова прожектираше класното на дъската. Понеже нямаше как текста и отговорите (задача беше тест с дупки, за всяка дупка - 4 възможни отговора) да са едновременно на екрана, ги сменяше през 3-4 минути. Няма да ви обяснявам каква шумотевица беше.
Решихме, че след като ще правим пародия на класно, ще я правим като хората. Изровихме си отговорите и си преписахме като пичове. Беше от елементарна матура, която нормален човек ще я направи с вързани очи.
Правих тест на Талев и Димов и ме е яд, че на единия въпрос просто съм проспала отговора. То пише еснаф, аз съм разбрала общината. Няма такава глупост.
^Това с прожектираното по принцип се практикура в чужбина, ама са кратки въпроси, при които не се нуждаe скролване с мишката нагоре надолу.
На нас така са ни давали по история. ^^
къде?
аз на някои гледах само частта от изречението и пак съм ги направила всичките. Тия тестове малко залъгалка ми се струват. Ти хубаво правиш 30те, ама това са лесни неща, само ключова граматика е.
Едит; Към Джоли
благодаря ти, Блъдиинякой от вас ходил ли в техническия в събота на предварителен?
При нас сменяше екрана през 2 минути... Безкрайно изнервящо е. Предполагам си правила все някога такъв формат.
Необходимо е да прочета изречението, да видя отговорите и готово. Ама като гледам целия текст 2 минути, после ми отвори отговорите, как да се сетя коя беше 27 дупка и кой ще е отговорът за нея о.О :д
Малоумщина пълна. Голямо отбиване на номера е напоследък.
Вярно ли така ви ги пуска? Баси отношението, ще ни ги пусне на класно така и няма да усети как ще духне от училище. На тест по история съм правила,ама на официално класно never...много е неприятно да се звериш там и да се съобразяваш дали останалите са на същото...
maDamn
Да се пофала и аз:
Дали сте 60 верни отговора от 60 възможни.
Препоръчваме Ви курс за ниво Advanced.
Немски:
Дали сте 26 верни отговора от 30 възможни.
Препоръчваме Ви курс за ниво C1 от Европейската езикова рамка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На вас, 12 клас, поне са ви дали пробни матури.. На нас никой нищо не ни дава. Решила съм всички матури по БЕЛ и География в Интернет, теста лесно се проверява, ама кой да ми провери и оцени нормално темите? Няма кой...
В началото на годината искахме СИП География около 25 човека, които са предостатъчно за една солидна група. Да, ама не. По математика изготвя програмата и реши, че не иска 1 час математика СИП, а два. И за нас не остана ни време, ни стая, понеже училището е с малко стаи... А по математика желаещите за СИП Математика бяха 10, от които 5-6 ходят... Ко си говорим..
Опитахме да говорим с тая по География да направи нещо, на нея не й пука. Опитахме се да говорим с тая по Математика, и без тва единия час го карат 5-6 човека, за втория никой не остава.. Тя писна как може да си позволяваме такива неща и ся си го изкарва супер гадно като ни изпитва.......
Говорихме с директора за пробни матури, той каза, че ще помислят и ще видят какво ще направят, после са щели класните да ни кажат. Класната седмица преди ваканцията нищо не знаеше, казахме й да пита, нищо не направи.
Отделно имаме да правим курсови работи и да разработваме 18 теми по счетоводство, защото имаме 2 изпита - един на защита на курсова работа, която сами сме направили и 1 изпит на теория и задача. Подготовката за тия неща трябва да се случи в час по Производствена практика, а учителката все заета, все не може да кара, все нз си кво.. От 2 месеца е взела 1 част на курсовите работи уж да проверява, нищо не е върнала.. А трябва да ни каже нещо като не е ок, да го оправим и пак да й го дадем. Ама не. Тя е заета с нейни си неща..
Сами ще се оправяме някак си, няма как. Трагедия.. Да завърша, да се махам, че ми писна от половината учителки.. Клатят си краката сума ти и време, в последния момент се сещат, че трябва да ни оформят и изкарват нас виновни...
Момиче ^^
ima li hora ot nbu (nov bulgarski universitet) imam nqkolko vuprosa ako moje nqkoi dami pomogne
Izkarah 53 to4ki na predvaritelen izpit dobre li e tozi rezultat i 6te vlezna li blizo 87 % ot horata imat po lo6 rezultat ot moq
Да, беше доста лесен тест като цяло. Ами 30 въпрос - глаголът имаше представка be-, което говори за Akkusativ, а те са пляснали Genitiv по неизвестни причини.
PinkPan7her ние правихме такъв изпит по социология. Няма такава пародия.
Chacho твърдиш, че знаеш какво значи birds of a feather flock together?![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-09-2013 на 05:24
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имам час по гео, а г-жата пак напреки ни говори за правилата на матурата. Директорката едно,тя друго...и смятам да си уча по ае
maDamn
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
немският е странен език
имаше дин глагол, на който 2та му форма беше като с делима, а третата като с неделима представка
Много ме кефи как винаги има правило, изключение на правилото, изключение на изключението на правилото и така по ред на номерата![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Че то да няма нещо сложно в идиома? Срещал си го - знаеш го. А тва, че въпросът въобще не е критерий за нивото по английски, е съвсем друга бира.
Мен ми даде С1 на немския за ниво, ма аз се оценявам на В1. Просто имам много опит с тестовете и опита ми компенсира незнанието. Английският смятам, че ми е на С1, и ми е обидно да го принизяват до нивото на немския ми.
Ако ще ми правят тест на граматика, да ме питат за правила, а не за приложението им. Пък съвсем отделно да ме тестват доколко мога да разговарям, чета и пиша. А така като са смесени нещата, като съм тичал през годините по олимпиади и със затворени очи си намирам врътки да решавам въпросите, на които не съм сигурен.
Поне беше забавно. Иначе изкарах на сертификатните 48 точки, което ми се стори много малко, въпреки че ме сложи в СРЕ. Езиковите нива са приятни за ориентиране, но тия тестове имат много нисък критерий за максимум. Като издържиш едно СРЕ в английския, толкова много има още за учене, че общо взето тоя сертификат нищо не говори, освен че имаш някакъв минимум. А имам чувството, че се смята за манна небесна и, че видиш ли, си експерт в езика.Като минеш една обща лингвистика в някой език по университетския конспект, изведнъж тия тестчета почват да изглеждат доста детски.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.