.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Да не би да е от прекаленото третиране? Моята коса е като твоята- чуплива, тежка, гъста, лъскава. Единствения й проблем е омазняването, което от около година е на всеки втори ден почти. По-миналият септември си направих френско каре, дори фризьорката се шокира, защото косата ми беше дълга до кръста и здрава, но реших да направя промяна. Сега е средна, но разнообразието й се отрази добре.
    Междодругото аз много харесвам тази прическа, френско каре, но не съм опитвала просто защото си мисля, че ще има нужда от повече изправяне, не е ли така?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от katalia3 Виж мнението
    Междодругото аз много харесвам тази прическа, френско каре, но не съм опитвала просто защото си мисля, че ще има нужда от повече изправяне, не е ли така?
    Аз съм с френско каре и то с прав бритон и я изправям всеки път като я измия. Мия я през ден. Малко се начупва на втория ден, но предпочитам да не я изправям всеки ден.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Аз съм с френско каре и то с прав бритон и я изправям всеки път като я измия. Мия я през ден. Малко се начупва на втория ден, но предпочитам да не я изправям всеки ден.
    Да, на тази прическа стои по добре права коса. Не ти ли изтощава косата прекалено много?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от katalia3 Виж мнението
    Да, на тази прическа стои по добре права коса. Не ти ли изтощава косата прекалено много?
    Просто цъфти повече заради пресата. Но тази прическа и без това изисква поддържане и по-често подстригване, така че докато нацъфти е пораснала и вече е за ножица. Но аз като цяло имам здрава коса, без да я поддържам кой знае колко (миене през ден с шампоан и балсам), да не говорим и че я боядисвам през месец, месец и половина.
    Може би си е до организъм...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си