.
Отговор в тема
Страница 43 от 63 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1566
    Пантерке, просто имах предвид, че за тея пари в България може да намери по-добро качество.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Чак пък да им е отвратително качеството, това мога да го кажа за Paolo Botticelli, на които освен това половината, ако не и всички модели са взаимствани от куп марки - MissSixty, Badgley Mischka и какви ли още не, ама да не ги намествам.
    Не знам на какви цени вървят в България, но в сайта им не са толкова недостъпни, като се замислите за около 100 лв продават обувки, които не са някаква популярна марка.
    NineWest ги харесвам, имат готини модели поне според моите вкусове. За качеството също не мога мога да се оплача.

Въпрос на вкус, няма какво да спорим и да се убеждаваме взаимно кое да, кое не. При по-скъпите продукти в голяма степен заплащаме марката. Цената не е винаги е показател за качество, но в случая NW няма за какво да ги критикувам, шанс.
    bn

Именно това опитвах да кажа, че е валидно за Nine West. Плащаш за името, което не е кой знае колко голямо всъщност. Прекалено се проточи тоя разговор.
    btw Паоло Ботичели в началото бяха много добри. Имам два чифта техни сандали, които имат сходен силует и явно това е силуетът за мои обувки, защото са 12см, но мога безпроблемно да тичам с тях.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хе, моите за бала пък са на световно безизвестна българска (Асеновградска) фирма и съм хипердоволна. Супер удобни са ми , поразхождах си ги известно време вкъщи , за да ми свикне крака,ама не беше толкова нужно, аз на ток ходя лесно, а тези са и супер удобни. 14 см им е тока.
    maDamn

^Супер. И моите бяха супер евтини, а в началото като си спомня какви исках ... но баща ми тропна с крак, че толкова пари за обувки няма да даде.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Моите обувки за бала също са български и си ги поръчах от Асеновград. Много си ги харесвам. Дори ми объркаха тока и вместо 12 см се оказаха 13.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Beyond reality
    Ма моите са 62 лв
    Честно казано, бих дала може би и повече, но тези бяха единствените ,които ми хванаха окото и отиваха на тоалета.
    Сега издирвам прекраснички червени / коралови/ за изпращането.
    maDamn

Моите бяха 50! :Д
    За изпращането ми бяха 60, но не бяха купени за изпращането, а за предишен повод, защото не си харесах за изпращането и така
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Аз имам много хубави черни, но не искам цялата да съм черна...
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Хе, моите за бала пък са на световно безизвестна българска (Асеновградска) фирма и съм хипердоволна. Супер удобни са ми , поразхождах си ги известно време вкъщи , за да ми свикне крака,ама не беше толкова нужно, аз на ток ходя лесно, а тези са и супер удобни. 14 см им е тока.
    Разходи ги навън, няма нищо общо с разходката вкъщи :д
    Каза ми го една продавачка в магазина, от който си взех обувките, а и е изпробвано от мен с цена на сълзи, яд и зверски рани по краката :д

Моите са много удобни и не правят рани, но аз не мога да си изпъвам колената без да се препъна. Но пък за щастие роклята ми е дълга до долу, така че изобщо няма да се вижда.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Beyond reality
    Няма нужда да ги разхождам повече навън от магазина за обувки , до магазина за рокличките бях с тях, мерих и роклята с тях. Идеалничко ми е.
    maDamn

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    http://ladyzone.bg/ala-bala-za-bala/ тук намерих интересни статии.

'Синият цвят във всичките му нюанси също би ви подхождал. '

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    И моите са евтини - 40 лв.,обаче не са ми удобни и май ще търся други.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    http://lh4.googleusercontent.com/-2e...r8c/s800/3.jpg става ли за бална рокля или е твърде хм... 'обикновено'?

Град
    Beyond reality
    Що да не става. Миналата година една мацка от ЕГ-то беше с нетипична рокля, много стилна обаче.Наталия се казва.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Моите обувки за бала също са български и си ги поръчах от Асеновград. Много си ги харесвам. Дори ми объркаха тока и вместо 12 см се оказаха 13.
    То и аз така поръчах там и ми ги направиха 42ри номер И си чакам новите..

Да ви питам нещо...роклята ми е бюстие и уж налага колие..ама аз искам само гривна и обици,вчера пробвах някакви и НИЩО не ми хареса...задължително ли е
    Косата ми ще е дълга и къдрава,по бюстието имам достатъчно дантела ,така че няма да изглежда 'празно'' там.. :X
    И също..роклята има цепка и обувките ми са отворени отпред...а всички държат да си сложа чорапогащник или дълги чорапи...не е ли тъпо с такива обувки чорапи бе

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    http://lh4.googleusercontent.com/-2e...r8c/s800/3.jpg става ли за бална рокля или е твърде хм... 'обикновено'?
    рокля за изпращане по-скоро.
    Но много ми харесва, though! Бих ходила с такава по летни дискотеки :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Не е задължителон да си с пълен комплект бижута . По скоро трябав да се съобразиш с роклята . Аз ще имам само обици

Аз имах огромни обици и огромен пръстен в комплект. Бабите ми се изредиха да ми се молят да сложа някое тънко синджирче, че не можело то така да нямам нищо на врата. Колиета мразя!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз обичам да нося но роклята ми е такава че не подходяща за много бижута .

Град
    Beyond reality
    Роклята ми позволява хубаво колие, но аз не искам, ще ми контрастира прекалено много с малкото камъни по рокялта,които ще се падат точно под бижуто.
    Прическата ми не позволява 2 обици,затова си мисля за 1 дълга,но ефектна
    maDamn

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Много е хубава роклята.Не мога да разбера защо балът се приема за карнавал...

Малко съвет ще ми дадете ли? Купих си рокля с обръч, нещо, което ако ме бяхте питали дали ще направя миналата година, най-много да се бях изсмяла. Харесах я, огромна е, но много я обичам и потвърждава тезата никога не казвай никога. Проблема ми е в прическа и бижута. Мисля да заложа само на огромно колие, но повечето хора ми казват да е нежно, и само ме раздвояват. Отделно имам средна дължина коса, и си нямам и ни най-малка идея на такава голяма рокля каква прическа да направя. Ако бях с дълга коса директно съм къдрава, но ако си я накъдря моята отива над рамо и ще седи смешно. Роклята ми е подобна на тази: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...94619855_n.jpg с разлика, че няма презрамки и е лилава с черна дантела.

p.s. 45 кг съм, не си я купих да скривам нещо, защото вече съм го чувала и това. (:

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    ^ И според мен трябва да е нещо нежно иначе става прекалено... А косата само не я къдри,че с тая обемна рокля ще седи много зле.Нещо вдигнато (по-разчупен кок или само отчасти) според мен ще е добре,пробвай.
    Последно редактирано от Coke : 04-15-2013 на 10:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си