- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Аз съм с тениска и нещо отгоре, в зависимост какво е времето. Просто в училище стоя до парното и ми е топло ;д
Момиче ^^
Събудих се в 13:30 днес. Сега се чувствам ужасно.
Какви якета, какво парно? Аз тука съм отворила прозореца широко и дори съм си облякла неоново зелените дънки в тон с времето!![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз в момента съм у нас и съм с тениска и къси панталонкиПросто в училище сутрин надуват парното.... :Х Пък аз съм до него и съм по тениска.. Пък като изляза навън, си слагам яке, че духа брутално понякога
![]()
Нямам търпение да излизам и навън по тениска и къси панталонки (сън)
Момиче ^^
Аз у дома просто по гащи си ходя
Даа, и аз нямам търпение вече да е още по-топло и да нося потници и къси панталонки :Д Иначе сега ходя просто с по-тънки блузки. Струва ми се невъзможно в това време да изляза с потник/тениска, при положение, че в 80% от времето умирам от студ и съм ледена.
Е като съм сама по белъостига баща ми и братята да ги няма
![]()
http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn...type=1&theater БЕЗ ГРИМ ! ахах
Момиче ^^
Много е хубава мацката, кефи ме, ама се излагат с тия описания, за да си просят лайкчета.. И гледам плъзнала модата "23894723897 лайка и прая еди-си-кво" ... ДЖИЙЗЪС *фейспалм*
Момиче ^^
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater коментарите :O Баси лапетата във фб-то (то не че съм много голяма де... ) + снимки на профилите :O
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много е хубава. И дори с по-малко грим или без,както е написала,е 100 пъти по-хубава отколкото с тежък грим.
Без грим когато цъфнат налъмите. Има не просто фон дьо тен, а много покривен такъв.И мен ако питате не е красива изобщо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Дойдоха ми азиатските маски <3
Хаяши, май няма да ме приемат във вашата група![]()
Ох, тва главоболие ще ме убие някой ден.
То бива да е толкова често, ама прекалява...
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
На мен пък момичето ми харесва не ми изглежда да е напълно без грим но е достапо-малко .
А това със фейсбука и 1 клас е просто трагично
Тоя сайт ми е супер противен
Досега съм обяснявала задаци по Химия но 3 ма образи дано нещо са разбрали![]()
Nqkfanikakava21 Дано е някъв забавенама външно нещо не ми харесва . Около Стивън повече тайни има
![]()
Най-якото е, че има уникална химия и хармония между двмата. Адското е. Попикавала съм се от смях на моменти :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Чудя се как да се сдобия с такава тениска... -> http://weheartit.com/entry/53899592/...belontheinside Много ми хареса,когато я видях,а и е много красива...Дано да намеря такава...Някой да има представа откъде?
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥