.
Отговор в тема
Страница 8 от 20 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 479
    Голям фен Аватара на sneering
    Така е имаш право,извинявам се ако съм те обидил,приемам съветите и като пообиколя малко ще разбера сам!

Мега фен
    Град
    <3
    Еленка, звучиш ми супер надменно още от първия ти пост. И с всеки следващ ми звучиш все повече така.

и с това което каза онзи младеж..

"Ти откъде прогнозира в интернет,от кои си видяла повече и от кои не? Самия факт,че така самоуверено имаш тази преценка говори за точно обратното,лошото е че си яко във филма да си Ти тази,която обяснява и си налага мнението,а още по-лошото е че има маса немислещи които ще те подкрепят и малко такива,които найстина вникват в това което казвам.Така че спора е излишен,ясна си...ако беше някои градивен човек с които се води смислена и изграждаща дискусия,щеше да продължим,ти за жалост си в друг филм,на видялата и преуспяла в тия отношения кукла... Хубав ден ти желая."

..съм абсолютно съгласна.

Остави това, че говориш за силикон, екстеншъни, грим и т.н. Какво е това 'класно танцуване', 'стойностно обличане' и нам си какви класификации, присъщи точно на онея момиченца, които си мислят, че от всичко разбират. Мисля, че точно ти си пък от онея, които се барат 'най-моралните' и говорят обаятелно на някоИ, които биха им повярвали и биха им казали 'уоооу, ето една истинка жена'.
    Интуицията ми рядко ме лъже, а сега имам чувството, че имаш потенциал да си адски манипулативна, освен че както казах ми звучиш и надменно. Честно, повече вярвам на момичетата писали в началните постове, от колкото на теб.

Не се заяждам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Само да кажа, че в така наречените "алтернативни" заведения има една мания за различие, която някак си се мъчи да замаскира кифлеенето, но не се получава. Ако толкова държите да си намирате свестен човек до себе си, ценете личността и пробирайте където и да сте, не разчитайте на стереотипа.

А колкото и смотан да се окаже характера на изгората ви, оплакванията са си преиграване. Все едно не сте се нагледали и наживяли на такива ситуации, че да се впечатлявате.

Още една вметка: повечето момчета, които ще ви говорят за паричките, курвите и пошлия свят, не го правят от дълбокото си убеждение, че това е така, а щото им звучи много яко да са моралните паричковци в кривия свят. Като се мъчиш да ги убедиш в противното, само им разваляш чувството за величие, което в опита си да го върнат, ще се инатят до края на света. Затова, Мише, ти казах, че няма кво да му се палиш на оня с "колата-пичеловка".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Още една вметка: повечето момчета, които ще ви говорят за паричките, курвите и пошлия свят, не го правят от дълбокото си убеждение, че това е така, а щото им звучи много яко да са моралните паричковци в кривия свят. Като се мъчиш да ги убедиш в противното, само им разваляш чувството за величие, което в опита си да го върнат, ще се инатят до края на света. Затова, Мише, ти казах, че няма кво да му се палиш на оня с "колата-пичеловка".
    хм.. разбирам..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Между другото.. нека освежим темата > http://vbox7.com/play:80e468fcb1 ^^
    4XCOKИ

ShtrudeL не знам как може да имаш мнение за човек, когото не познаваш, дали съм манипулативна в реалния живот, аз не мога сама да кажа каква съм, а няма и да тръгна да се хваля каква съм. Но всичко написано тук от мен е каквото мисля, понеже тук е виртуално, никой от вас не ме познава, никой от вас нямам за цел да впечетля. Манипулиране означава да наложиш мнението си над другите, аз не се опитвам да го наложа казах му някои неща явно момчето се съгласи, на теб също ти казах, че мнението за бащите беше правилно, за другите ти не искам да коментирам, защото ако трябва като теб да си изградя мнение за теб спрямо отговорите ти ще ти е неприятно да го чуеш, а почти винаги съм права в преценката си

Цитирай Първоначално написано от elena_zartova Виж мнението
    защото ако трябва като теб да си изградя мнение за теб спрямо отговорите ти
    Все едно не го правим всички неконтролируемо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

А да ти обесня за класното танцуване и обличане, не ми е факт с който бих искала да парадирам, но покрай родителите ми съм била в среди с хора на ниво, с положение. За мен кючека и кръшните танци са пошли, премереното, ритмично танцуване това е класа, а не да се клатиш все едно те лазят 1000 мравки, много по добре ще ми изглежда жена с панталон или дънки, хубава изчистена блуза и токове - това за мен е много по секси от късата рокля с камъни ... При комуникацията ми с хора търся сходни теми, а не започвам да говоря колко съм морална ... ако исках да изглеждам морална, нямаше да кажа, че предпочитам мъж, който работи, щях да съм кротка не да влизам в спор с теб и с някой друг ...

Chacho така е, аз казах мнение, че спрямо коментара и за това, че с гаджето и нямат пари и им е яко заедно като мишкаруват и казах, че за мен е тъпо и лъже... Но не мога спрямо мненията и да кажа, тя е такава и такава, защото не знам много факти за нея, неща които е преживяла, за да стане каквато е, за това възпитанието ми никога не би ми позволило да я нападна и да и кажа както тя ти си маниполативна и надменна

Мега фен
    Град
    <3
    защото ако трябва като теб да си изградя мнение за теб спрямо отговорите ти ще ти е неприятно да го чуеш, а почти винаги съм права в преценката си
    Да ми е неприятно? На мен? Давай. х)
    Кажи ми колко детско мисля и какви кончета и калинки виждам. Украси го както искаш още. Не е нещо, което не е преминавало през едното ми ухо и излизало през другото.
    А ти на базата на какво всъщност очакваш да си изградя мнение? Ест че мога да греша в преценката си, както ти със сигурност грешиш със своята. Просто казвам какво ми прави впечатление.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Chacho така е, аз казах мнение, че спрямо коментара и за това, че с гаджето и нямат пари и им е яко заедно като мишкаруват и казах, че за мен е тъпо и лъже... Но не мога спрямо мненията и да кажа, тя е такава и такава, защото не знам много факти за нея, неща които е преживяла, за да стане каквато е, за това възпитанието ми никога не би ми позволило да я нападна и да и кажа както тя ти си маниполативна и надменна
    омг.. ти добре ли си бе? Къде видя да съм споменавала нещо изобщо за 'гаджето си'? Ебати филма си, честно. Ти дори знаеш ли по поста ми дали имам или нямам такова?
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ShtrudeL не знам как може да имаш мнение за човек, когото не познаваш
    Стойностните момичета не са в чалга клубовете, не мятат кючеци по масите и не искат да хвърлят салфетки..
    Еленче, издънка след издънка, мойто момиче, а?

За засягането не се притеснявай, далече си.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Къде е издънката ''моето момиче'' ти мислиш, че стойностните момичета мятат кючеци по масите ли? Нещо не мога да те разбера ... Ако видя такъв тип момиче, няма да го познавам, но само от държанието му няма и да искам да го опозная

а относно щрудел съвсем извън темата, ако трябва да ти кажа мнение ще е съвсем обективно, няма да намесвам спора ни... От аватара ти виждам, че си хубаво момиче, казах съболезнования за баща ти, явно е, че си преживяла много и ти се възхищавам за това, аз може би няма да преживея загубата на толкова близък човек за мен, и би ми се отразило много много зле, от коментарите ти разбирам, че харесваш клубове с хубава музика, а не като потребителката с издънките чалга живот. Външния ти вид е естествен няма ги тресите и гримовете такива момичета не ми правят лошо впечетление, обаче наистина ми прави впечетление, че за мен много от нещата, които казваш за връзките е грешно, не знам дали си малка и още не си видяла много неща, не знам поради какви факти мислиш така,но любовта не е само да се гледате ''влюбено със затворени очи'' и да си пишете сърчица във фб Не мисля, че на момиче би му било приятно с гаджето си да си броят стотинки за кафе от машината, всеки човек сам може да промени съдбата си, ако е отраснал в бедно семейство сам трябва да се бори и да работи, за да няма съдба на човек '' с 2 лв в джоба''...

С бившото ми човече сме имали доста моменти, в които и двамата сме нямали средства и това изобщо не ни е помрачавало настроението/ежедневието..

ето го коментара ти, за който говорех, един вид се разбира ''нямахме пари, ама ни беше яко да мизерничим'' .. това за мен беше казано, точно за да се убедят хората колко не материална си ...

Мега фен
    Град
    <3
    Къде е издънката ''моето момиче'' ти мислиш, че стойностните момичета мятат кючеци по масите ли? Нещо не мога да те разбера ... Ако видя такъв тип момиче, няма да го познавам, но само от държанието му няма и да искам да го опозная

а относно щрудел съвсем извън темата, ако трябва да ти кажа мнение ще е съвсем обективно, няма да намесвам спора ни... От аватара ти виждам, че си хубаво момиче, казах съболезнования за баща ти, явно е, че си преживяла много и ти се възхищавам за това, аз може би няма да преживея загубата на толкова близък човек за мен, и би ми се отразило много много зле, от коментарите ти разбирам, че харесваш клубове с хубава музика, а не като потребителката с издънките чалга живот. Външния ти вид е естествен няма ги тресите и гримовете такива момичета не ми правят лошо впечетление, обаче наистина ми прави впечетление, че за мен много от нещата, които казваш за връзките е грешно, не знам дали си малка и още не си видяла много неща, не знам поради какви факти мислиш така,но любовта не е само да се гледате ''влюбено със затворени очи'' и да си пишете сърчица във фб Не мисля, че на момиче би му било приятно с гаджето си да си броят стотинки за кафе от машината, всеки човек сам може да промени съдбата си, ако е отраснал в бедно семейство сам трябва да се бори и да работи, за да няма съдба на човек '' с 2 лв в джоба''...

абе душааа.. какво да ти кажа..
    сега пък реши, че Violenza е чалга фенка и мята кючеци цели нощи.. изобщо стоя и ти се чудя какви ги приказваш.. Тя изобщо нямаше това в предвид..
    А това какво съм преживяла и нам си какво не играе никаква роля в задачата.
    Не знам къде ги прочете и тея 'влюбени погледи със затворени очи' (?!?!?!?!) и сърчица във фейсбук, ама все повече се убеждавам, че си правиш вентилация на устата. Както и никъде не съм споменавала, че искам с някой да си делиме тея прословути '2 лева', които ги приказваш постоянно..
    4XCOKИ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Еленче, издънка след издънка, мойто момиче, а?
    @Violenza, за мен Елена е напълно права, не знам на колко години си, но ако ти мислиш че стойностните както тя каза, момичета и момчета са там, просто те съжалявам.

Мега фен
    Град
    <3
    С бившото ми човече сме имали доста моменти, в които и двамата сме нямали средства и това изобщо не ни е помрачавало настроението/ежедневието..

ето го коментара ти, за който говорех, един вид се разбира ''нямахме пари, ама ни беше яко да мизерничим'' .. това за мен беше казано, точно за да се убедят хората колко не материална си ...
    ех.. 'бившото ми човече' ми е отдавна бившо.
    С него бяхме почти 4 години заедно (явно е малко, щото нали спомена, че съм малка и не разбирам от любов)
    Бяхме още ученици, ти какво очакваш? Беше ми сладко, ходехме по кафета, разхождахме се из града, какво очакваш? Не сме ходели по ресторанти и не ме е прибирал с бмв последен модел. Но ми беше мило и сладко и не съм мислила изобщо за това. И сега не мисля.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    @Violenza, за мен Елена е напълно права, не знам на колко години си, но ако ти мислиш че стойностните както тя каза, момичета и момчета са там, просто те съжалявам.
    ето го и тоя..
    абе вие малоумни ли сте, не мога да разбера?
    4XCOKИ

еми моля обясни ми какво точно имаше тя предвид, защото аз явно не съм на вашето интелектуално ниво и не мога да разбера ... плюс това аз комплекс не избивам и си казвам директно каквото мисля, не ми е проблем, че си се засегнала влюбените погледи и тн, ако не си ги учила тея изрази са метафори - имах друго предвид мисля, че има хора, които биха разбрали, ако ти не си от тях това е израз, че не всичко е розово, любов и тн ... аз коментирам това, което си казала как звучи на мен и не си налагам мнението над другите, ама не ме е страх и да си кажа моето... Еми време ти е да помислиш, че пораствайки няма да ти е сладко и мило да се разхождаш из града и да има моменти в които нямате пари, а да погледнеш реално над нещата, защото не всичко е сладко и мило, ама явно не си го разбрала

И още нещо ''душа'' ако нямаш общатата култура да ти обесня, че не всички в живота ще те харесват и е супер грозно да нападаш хора, които не мислят като теб и за които мненията ти са грешни ... ДААА всички сме малоумници, само ти си най-великата, легни си спокойно Не само е грозно, а и създаваш лошо впечетление, големите хора приемат и критика, ти очевидно НЕ ... порастни

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Боже, не предполагах, че ще ми се наложи да изяснявам това.
    Я си прочети хубаво и двата коментара и дано да се усетиш. Не можело другите да дават коментар без да познават някого, а ти обясняваш как момиче, което ходи на чалга дискотека няма никакъв шанс да бъде "стойностно".

Изключително, изключително бедна култура имаш. Язък, че си с големи претенции.

Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Като те чета, със сигурност съм по-дърта от теб, ама в случая годинките нямат никакво значение. И не си разбрал нищо от това, което съм писала, така че недей да пищиш.
    Аз не съм казала къде има или къде няма свестни хора. Като цяло такова твърдение е просто абсурдно. Да заклеймиш така някого заради типа музика, който слуша, е също толкова малоумно колкото да кажа "еми той носи синя блуза, значи е тъп. ТОЧКА!"

Мега фен
    Град
    <3
    еми моля обясни ми какво точно имаше тя предвид, защото аз явно не съм на вашето интелектуално ниво и не мога да разбера ... плюс това аз комплекс не избивам и си казвам директно каквото мисля, не ми е проблем, че си се засегнала влюбените погледи и тн, ако не си ги учила тея изрази са метафори - имах друго предвид мисля, че има хора, които биха разбрали, ако ти не си от тях това е израз, че не всичко е розово, любов и тн ... аз коментирам това, което си казала как звучи на мен и не си налагам мнението над другите, ама не ме е страх и да си кажа моето... Еми време ти е да помислиш, че пораствайки няма да ти е сладко и мило да се разхождаш из града и да има моменти в които нямате пари, а да погледнеш реално над нещата, защото не всичко е сладко и мило, ама явно не си го разбрала
    'ма аз не съм ти и казвала, че избиваш комплекси бе, душа. х) Просто защото не си говоря през главата. Казах ти, че ми звучиш надменно, а не че избиваш комплекси. Това си е само в твойта глава. Какво искаш да ти обясня? Пак ли да го повторя? Каквото съм искала да кажа, съм го казала, а това че ти си го пречупила по тоя начин през изкривената си призма, само и само за да си 'защитиш' измислените думички, е нещо друго. И ок.. да ти имам метафорите.. къде съм се изразявала, че всичко е розово, че съм ебати лигавата романтичка и че вярвам в приказките за 1001 нощти? И от къде знаеш, че не съм порастнала и осъзнала? (което не пречи на това да ми е сладко и мило)
    Ти от къде знаеш на мен какво ми е мило? омг.. Ти по някакъв шаблон ли живееш? НЕ.. Ти мислиш ли, че хората живеят по някакъв шаблон и че в един момент не им е приятно еди какво си?
    Наистина ти се учудвам на приказките..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    еми моля обясни ми какво точно имаше тя предвид, защото аз явно не съм на вашето интелектуално ниво
    А, не се притеснявай, наясно сме с това.

Вие на кака ви Violenza не й държете сметка колко сиво има, че и в заем ще ви дава.

Мега фен
    Град
    <3
    И още нещо ''душа'' ако нямаш общатата култура да ти обесня, че не всички в живота ще те харесват и е супер грозно да нападаш хора, които не мислят като теб и за които мненията ти са грешни ... ДААА всички сме малоумници, само ти си най-великата, легни си спокойно Не само е грозно, а и създаваш лошо впечетление, големите хора приемат и критика, ти очевидно НЕ ... порастни
    айде сега за обща култура ли ще си говорим? Вече смешно ми става хах..
    Няма смисъл да споря.. всичките ти опити за мислене до тук, се свеждат до всеизвестни притчи и 'спомени от лексикони' за живота..
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си