.
Отговор в тема
Страница 9 от 20 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 479
    Пиша последен коментар спрямо вас двечките, мисля че влезнах в спор само с щрудела и момчето с меркантилните момичета ... резултат той сам си каза, че е малък и в крайна сметка постигнахме консенсус, той вникна малко или много в мнението ми и се съгласи, щрудел аз няма какво повече да ти кажа, не мисля, че те обидих по някакав начин в мнението си, че съм те нападнала, просто си имам собствено и колкото повече пишеш толкова повече ми обесняваш, че ми е вярно, извинявай ако не можеш да го преживееш. Както казах за мен хората се делят на такива, които се примиряват, че нямат пари и им е ок и другите, които се борят, бачкат и имат поне амбиция да живеят добре Мен гадже също не ме е возило в чисто ново бмв, но за да ми е гадже занапред ще искам да виждам в него амбиция, че не иска цял живот да ходи пеш ...Относно другия потребител и колко съм грешна мисли малко интелектуалката, не съм казала, че ВСИЧКИ момичетата в чалга клубовете от първата до последната не са стока, явно трябва да ти обесня и аз съм ходила и много други там може да са стойностни, но точно тея, които съм описала с обемите,които въртят бясно кючеците по масите,които са си сложили пола по къса от колан или тигрово клинче, възхищават се на чалга дивите със силикон и си мечтаят да са като тях, намират смисъл в тъпите текстове на песните, обикалят всеки с бутилка марково уиски и им се мятат треси и паласки - НЕ НЕ СА СТОКА самият факт, че излизат по този начин и не забелязват каква карикатура са говори достатъчно за тях ... така, че чети внимателно преди да нападаш

а и последно да заклеимиш някой спрямо каква музика слуша ... хаха един чалга текст ми идва наум, който преди явно е бил хит ''ти си яка тупалка, дай да правим вземане даване'' (може и да греша) ама човек, който намира смисъл в този текст и го харесва( да не говорим, че почти всички са подобни) аз лично не бих си мислила, че в него има потенциал да е много стойностен
    Последно редактирано от elena_zartova : 04-19-2013 на 15:28

Мега фен Аватара на machoka
    ей, разводнихте ми темичката с тези общовалидни морални фантасмагории дето ги развивате

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от elena_zartova Виж мнението
    ...
    Човек, ти продължаваш да говориш за чалга, какво се случва? О.о
    И не знам защо си мислиш, че съм се засегнала от великите истини и тайни от лексикона ти, това дори ми е досадно да го коментирам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xoxi
    Млъкнете бе. Егати цирка, въртите се в кръг от глупости.
    А темата тъкмо беше тръгнала да става интересна...
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Chacho
    ...
    Мацка, много бързо определяш какво е стойностно. Можеш ли да ми обясниш кое е лошото в показността, пошлостта и меркантилността? Без да приемаме, че са всеизвестни пороци, да разнищим защо са такива?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Chacho аз говоря за себе си и моето мнение, за мен не е стойностен този вид, този тип хора и не бих ги искала в обкръжението ми, всеки сам определя за себе си дали му харесва показността, пошлостта и меркантилноста. На мен не ми харесват такива хора, ако ти ги харесваш и искаш в обкръжението си пошли хора, лъмтещи само за пари и коли и тн. и искат вниманието на всички и са склонни да го привлекат дори излагайки се, това е лично твое право да контактуваш с тях и да не намираш нищо лошо в държанието им

Мега фен
    Град
    <3
    ако ти ги харесваш и искаш в обкръжението си пошли хора, лъмтещи само за пари и коли и тн. и искат вниманието на всички и са склонни да го привлекат дори излагайки се, това е лично твое право да контактуваш с тях и да не намираш нищо лошо в държанието им
    oh god.. радвам се, че не съм в обкръжението ти..
    Адски много изкривяваш нещата.
    4XCOKИ

Меркантилност - аз също съм меркантилна, аз искам за себе си да мога да се возя в хубава кола, да мога да си позволя да седна в хубави ресторанти и тн. да изкарвам пари НО ДА ГИ ИЗКАРВАМ САМА, а не да съм меркантилната, която иска да ги изкопчи от мъжа до себе си

Еми да в компанията ми не са меркантилни, търсещи показност, пошли хора ... защото за показност и пошлост не намирам никакъв хубав синоним Аз се радвам, че имам екстрите, които меркантилните златотърсачки сънуват и търсят, но и осъзнавам, че екстрите са осигурени от родителите ми и бих искала когато се отделя от тях напълно да ги имам пак същите екстри, но не намираики ги благодарение на мъж ...

след като обесних кое за мен е лошото в тях, ти би ли ми обяснил кое от пошлоста, меркантилноста и показноста е хубаво?

Мега фен
    Град
    <3
    след като обесних кое за мен е лошото в тях, ти би ли ми обяснил кое от пошлоста, меркантилноста и показноста е хубаво?
    той не е казвал че е хубаво, нито че е лошо

руса ли си?
    Не знам защо автоматично си помисляш, че щом даден човек не харесва нещо, то автоматично харесва неговате противоположност.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 04-19-2013 на 15:53
    4XCOKИ

горката тя... попита ме какво лошо намирам в тях, явно той не намира нищо лошо в това човек да притежава ''тези качества'' и го питам мисли ли, че са добри и би ли намирал такива хора за стойностни

Мега фен
    Град
    <3
    едитнах се няколко сек след като написах отговора си, но ще го кажа и тук:

Не знам защо автоматично си помисляш, че щом даден човек не харесва нещо, то автоматично харесва неговата противоположност.
    4XCOKИ

както споменах с теб не мисля, че мога да водя какъвто и диалог да е, все едно да си говоря с масата, въпреки, че дори тя би ми била по- приятен събеседник от теб, така че не намирам смисъл изобщо да се месиш в коментарите ми с другите хора ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ако в една дискусия не се спомене, че чалгата разваля всичко, то тя не е дискусия като хората...

Елена, ако аз се надъхвам с чалга докато чистя, примерно, това НЕстойностно момиче ли ме прави?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

едитнах се няколко сек след като написах отговора си, но ще го кажа и тук:

Не знам защо автоматично си помисляш, че щом даден човек не харесва нещо, то автоматично харесва неговата противоположност.

даже не те разбирам какво казваш хаха пак повтарям, ако той намираше тези качества за лоши, нямаше да ме попита '' какво лошо има в тях'' а сам щеше да си знае за това аз написах ...

попита ме какво лошо намирам в тях, явно той не намира нищо лошо в това човек да притежава ''тези качества'' и го питам мисли ли, че са добри и би ли намирал такива хора за стойностни ?

никъде не съм питала теб, че да си даваш ВЕЛИКОТО МНЕНИЕ ... мисля, че той има уста( в случая пръсти) и сам може да си каже не са нужни адвокати и защитници

Мега фен
    Град
    <3
    както споменах с теб не мисля, че мога да водя какъвто и диалог да е, все едно да си говоря с масата, въпреки, че дори тя би ми била по- приятен събеседник от теб, така че не намирам смисъл изобщо да се месиш в коментарите ми с другите хора ...
    Разбира се..
    Не ти изнася и вече не може да се говори с мен..

Но дори пак ще се поправя: Дори в това което казах:

..човек може да е неутрален в дискусията.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    никъде не съм питала теб, че да си даваш ВЕЛИКОТО МНЕНИЕ
    А аз имам свобода на словото и ще се обаждам където си искам.

даже не те разбирам какво казваш
    А, аз това го знам.
    4XCOKИ

bloodyF
    Прочети внимателно кое е пошлото и нестойностно което намирам в чалгата, типът момичета типични ''чалгарки'' тях не мисля за стойностни, тяхния вид и държание не харесвам ! ... ако искаш си я пускай и в тоалетната ... нямам мнение дали си стойностна или не ... но ако чистиш на чалга, танцувайки си кючек, с изкуствени мигли и треси за коси, и къса поличка да бих си помислила, че не си стойностна

НЕ МИ ИЗНАСЯ ХАХА , даже ме е страх, защото така ме ''затапваш'', че не е истина ... просто не ми е приятно да водя безсмислени ''атаки'' с теб, защото ти по никакъв начин не можеш да кажеш нещо с което да ме засегнеш, а аз явно съм казала нещо, което не ти дава мира и се заяждаш с мен и всеки съгласен с мен- жалко ... не съм ти на нивото, за което се и радвам

Мега фен Аватара на Chacho
    Да, веднага щом се прибера, че тръгвам от работа сега.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

адвокатката, май последните ти коментари бяха напълно излишни, ама това става като си мислиш, че винаги ти си права и всички трябва да мислят като теб ...

относно чочо ще го прочета внимателно

голямо каране пада
    аз попринцип много мразя да седнем някъде с момче и после да делим сметката примерно все пак ТОЙ e момчето... като цяло за материалното му състояние - естествено, че ще е тъпо да ми иска пари за бира, цигари или квото и да било. От друга страна много мразя някой надут дето наистина има много пари да ми се прави и да си мисли че като има много пари ще прави каквото си иска с мене... като цяло, ДА предпочитам момчето да е с повечко кинти , но никога примерно немога да взема пари от него или нещо такова. Достатъчно ми е като сме двамата той да плаща сметката... за дрешките и подаръците - Кое момиче не ги обича ..не бих отказала подарък какъвто и да е той даже бих искала по-често ..Каква кола кара баткото .. е много ясно че ще ме е срам да ме остави пред даскало с лада ... няма да откажа да се возя в скъпа кола, джип и т.н даже ще ми е яко, но би ми била достатъчна и обикновенна добре изглеждаща кола

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    bloodyF
    Прочети внимателно кое е пошлото и нестойностно което намирам в чалгата, типът момичета типични ''чалгарки'' тях не мисля за стойностни, тяхния вид и държание не харесвам ! ... ако искаш си я пускай и в тоалетната ... нямам мнение дали си стойностна или не ... но ако чистиш на чалга, танцувайки си кючек, с изкуствени мигли и треси за коси, и къса поличка да бих си помислила, че не си стойностна

Това е най-глупавото нещо, по което можеш да съдиш човек!
    Виждала съм момиче, съученичка ми е, от другия клас, ходи на чалга, друса кючеци, гримира се като за световно, има ноктопластика и екстеншъни , има отлични оценки, умна е и начетена.
    Ето, че нещата може да се съчетават. Не виждам какъв е проблема в случая и защо точно тоя нюанс (чалгата) засегна по въпроса..

едит:не съм върла привърженичка на чалгата, дори не слушам, освен когато чистя , просто ми е интересно.
    Последно редактирано от bloodyF : 04-19-2013 на 16:46
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Това е най-глупавото нещо, по което можеш да съдиш човек!
    Виждала съм момиче, съученичка ми е, от другия клас, ходи на чалга, друса кючеци, гримира се като за световно, има ноктопластика и екстеншъни , има отлични оценки, умна е и начетена.
    Ето, че нещата може да се съчетават. Не виждам какъв е проблема в случая и защо точно тоя нюанс (чалгата) засегна по въпроса..
    И за уикенда "Събота и Неделя" Батковците със S500 я клатят на задната седалка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си