- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Последно редактирано от POLLINA : 04-19-2013 на 12:17
FuCKkK13, да те питам още нещо за маската и ако не знаеш да те предупредя
Понеже на мен отзад на състава и инструкциите ми е лепнат един етикет от златна рибка, не можах да ги прочета.
Та.. гледах доста ревюта преди да си я взема и четох из наши и чижди форуми. Пише,че не трябва да се използва повече от 2 пъти в седмица.
''Liberally comb through clean, wet hair and allow up to 7 minutes of penetration before rinsing. No heat necessary. Deep Repair Masque is an intense treatment. Use no more than twice a week''
от www.ulta.com
Мисля да ги редувам така: при едното миене маската, а при другото стимуланта на икаров, добре ли ще е ?
Здравейте на всички. Хининовия шампоан ми е на превършване, мисля да си взема на Орзен, но се чудя кой , препоръчайте ми.
някъде беше писала,че всички на лореал са -50 % :Д
пък и не само те..??![]()
Само те бяха на промоция тогава.Вие пък да не мислите, че при моята фризьорка всичко е без пари?Бяха по 12 лв. шампоаните на Лореал (250мл.).
емии всеки път споменаваш за нещо грандиозно
a ти защо от Пловдив ходиш в Димитровград на фризьор![]()
Баба живее там и ходим там често.![]()
А пък да ви кажа - искам си естествения цвят на косата...почвам да правя домашни маски и да го махам по-бързо. :@![]()
Знам, но ми омръзнаха.Мисля след малко да се намажа с масла по цялата коса и жълтък в корените. :д
по светъл предполагам?
само с боя ли са правени? ако е само с боя ще падне![]()
Има ли шампоан,който наистина предотвратява омазнаването на косата?Отчайвам се![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
намажи се с хума,повярвай ми няма да имаш проблем:Д
Препоръчайте ми купешка маска за коса до 10 лв. Нещо за увредена коса.