- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за момичетата: с кинти или без
Мъжки. Нищо по-различно от цените по останалите заведения като вход и пиене, но важното е да бъдете много момичета и да имате повод като 14-ти февруари или осми март.Не е евтино. В клуб "Алкохол" на Славейков за около 10 минути общо дадохме грубо сметно 80-90 лв. Има барове, където си влизаш и просто зяпаш, както всички останали. Или може да намажеш, ако попаднеш случайно на моминско парти или рожден ден.
Аз уцелвам доста такива мероприятия.
На осми март помня, че имаше много оферти в София с вход около 4 лв, но къде не мога да ти кажа нищо.Ще чакаш другия осми март.
![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 04-20-2013 на 18:52
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
цитат ''ако кара трабант ще дочакаме за нова кола за която събира'' .. ако кара кола за 200 кинта едвали ще може да го ''изчакаш'' да ти събере пари за кола за 50 хиляди за да се повозиш в ''новата'' иначе като цяло не са важни парите,но разбира се че ще ''дочакаш'' да се повозиш и в новата много ми звездеешшшш : ).. но като има балъци ще има и тарикат-КИ
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Говори квот си искаш.. и на 2 бригади да отидеш, после нали като се върне ще трябва да подържа колата за 50 бона ? имаш ли идея от коли,разходи по тях и т.н. не че аз имам много, но всеки случай ако събере парите ''което ме съмнява да стане за тази кола при условие че кара кола за 200 лв , и разсъждаваме че не може да позволи за по скъпа'' но ти ще дочакаш тази за 50 хиляди в случай че я купи после само едната крушка на фара ще му е 100 лв надявам се разбираш,че това не е на Аладин вълшебната лампа
ох.. а не си ли помисли, че ledenakrasota говори не толкова буквално колкото си мислиш? Може и един най-обикновен голф да си вземе човека, който да е над 'трабанта'..
Ти тръгна да й кроиш живота едва ли не..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Какъв ти спор ? ти не си права и продължаваш да си вярваш .. спор няма .. какъв ти пример като е напълно грешно това което казваш и може да стане на някоя друга планета при други обстоятелства,но не и тук : )
абе щтрудел тя каза ''новата'' кола което ми прозвуча по съвсем друг начин.. я попитай за новата имала ли е предвит голф 1 ..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Добре нищо грешно не казваш ..
-Приятеля ти кара кола от моргата, отива на 2 бригади събира пари за една кола за 50 хиляди, и след това си кара на старите доходи,с които едвам се е оправял с старата си кола (отделно и странични разходи ток,вода,храна и други) и ще се справя отлично естествено че всичко което казваш е вярно : ) приказките на Шехерезада са ти в повече
''Ако ще да кара трабант'' Ако кара подобна кола, едвали ще дочакаш да може с доходите си да ''храни'' някоя кола с която се возят мафиотите, освен ако не спечели от тотото .. иначе живей си в измисления свят, естествено че коментара ти е да не бъдеш ''расистка'' към бедните та ще каже веднага '' ако кара трабант '' няма проблем ще го изчакам да побачка мияч на кенефи в дъждовната англия, за да събере пари за кола която след това няма да може да и плати и бензина.. както ти казах спри да живееш в приказките : )
Виж нищо лично към тебе, но сама си правиш двуличния профил в който казваш,че може да стане нещо между теб с обикновен човек с обикновенна кола, но с уговорка естествено , че ще ''дочакаш'' докато се появи онази която ти искаш .. еми ако искаш повярвай ако искаш недей- при тея обстоятелства това няма как да СТАНЕ.. и аз съм пределно наясно, че самото изречение което написа е просто ей така без много замисляне, но сега си помисли кой е тесногръдия, мисля че ти все пак не може да убедиш твоето вътрешно АЗ в противното : )
Изречението ми е само пример във връзка със зададения въпрос във връзка с колите, защото не е проблем колата. Съвсем ясно съм се изразила в поста си. Извадено от контекст може да се тълкува всякак, но няма как да си противоречи на какво и да било във връзка с мен, защото е използвано с цел в определена конструкция. Ако е отделно като изречение, тогава може да имаш право.
Това че ти задълбаваш в него буквално без да взимаш под внимание употребата му в поста е нещо съвсем различно. При това упорстваш, че е еди как си и правиш кардинални изводи за нещо не ме вълнува.![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 04-20-2013 на 21:07
Окей аз съм наясно,че не те вълнува това как по скъпата кола, която ти искаш ще се сдобие с нея в скоро време, и как ще я подържа естествено заедно с теб : ) това го написа както ти казах вече няколко пъти, да не си ''расистка'' към по бедните и един вид ''земно момиче'' нали широкоскроено което е ''над нещата'' което нали ти НЕ СИ това разбира се е моето скромно мнение и никой не ангажирам с него : ) ще завърша само - щом има балъци ще има и тарикат-КИ : )
mishopi4o, ти си тесногръдият ... новата кола може да струва 5 хиляди лева, което за човек, който се труди и работи усилено и умее да разпределя парите си без много излишни разходи не е толкова непосилна сума... поддръжката на такава кола не е кой знае колко скъпа, че да му стой в гаража без да може да я кара... момичето никъде не е казала, че ще чака да си купи чисто ново бмв, в контекста е спомената колата в смисъл, че тя иска да види от него, че има амбиция да се развива и да придобива по-добри неща в живота сине виждам защо се заяждаш на всяко момиче, явно си притеснен, че дори и да имаш кола за 50 000 пак никоя няма да ти върже, защото каквото и да имаш отвътре си празен
![]()
Я елена виждам , че нещо много много се интересуваш от мен ? (естествено че не е така : ) ) но ако очакваш да ти пиша отговорчета ще кажеш на баща ти да развърже ''кесията'' искам по 100 кинта на отговор към теб ако се интересуваш ще ти оставя номера на банковата си сметка, ако ли не нали знаеш съмтаймс уин съмтаймс люн в случия аз съм уин винаги докато ти си ЛЮН : )
И да не е до спора, че и без това развалихме темата. Може да не разбирам от коли, но всеки може да си купи изгодно кола от Германия и да я внесе у нас. Кофти е само минаването през различните държави и останалите глупости. В Испания за две години 35 хиляди евро моя приятелка си изплати колата. Приятел си купи кола още на първата бригада, която остана в Америка. На втората година я продаде и си взе по-нова. Варианти всякакви.![]()
Ледена Красота не съм ти сложил етикет просто казах че не си много ''обективна'' в някое от товите изказвания .. иначе да пак ти казвам варианти много за кола, но за една по скъпа ще трябва и по скъпа подръжка към нея което увеличава разходите към нея.. тва е което исках да ти кажа да имаш на предвит : )
Последно редактирано от mishopi4o : 04-20-2013 на 21:21
вариянтите са много само, че едва ли можеш да ги обясниш на човек, който няма място в главата за повече информация от собственото си име и адрес ... и 1 стотинка не заслужаваш за отговорно освен да показваш ниско ниво и простотия с коментарите си друго не виждам... дори не знаеш да кажеш нещо умно за това нападаш хората ... Парите няма да те оправят, ако ще да са милиони ... като имаш зор кажи на твоя баща да ти даде, не разбирам какво общо има моят ...
Ако някой иска да каже нещо, просто го казва, а не определя някого като еди какъв си нито му дава съвети без да знае е в какво положение е. За твое сведение съм наясно с каквито и да било продажби, но нали не разбирам от коли, и даааа, тарикат-КА. Освен това слагаш етикети кой какъв е. Спри да си противоречиш.![]()