.
Отговор в тема
Страница 14 от 20 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 479
    тя не е казала, че иска мега скъпа кола ... щом може да си позволи да си купи що бива добра кола значи ще може да си позволи да отделя пари за поддръжка и тн ... дори и най-евтината кола не струва евтино, защото ако не си запознат колкото по стара е колата толкова повече неща искат смяна, което ще легне много по-скъпо от поддръжка на нова кола

Виждам че страдаш нещо от липсва на внимание ? е как ''баровка'' като теб много ги разбира нещата , и определено нещо ме копираш аз една стотинка не бих дал за теб както ти казах вчера.. бати злето бате

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от elena_zartova Виж мнението
    вариянтите са много само, че едва ли можеш да ги обясниш на човек, който няма място в главата за повече информация от собственото си име и адрес ... и 1 стотинка не заслужаваш за отговор но освен да показваш ниско ниво и простотия с коментарите си друго не виждам... дори не знаеш да кажеш нещо умно за това нападаш хората ... Парите няма да те оправят, ако ще да са милиони ... като имаш зор кажи на твоя баща да ти даде, не разбирам какво общо има моят ...
    Ясно е, че иска да си начеше крастата. Ето получи внимание детето. Сега да го оставим да си ляга и спи спокойно.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Четох отгоре-отгоре темата, но това което ми направи най-голямо впечатление е, че самото заглавие е много крайно.
    "С пари или без" ???
    А къде е реалното положение - че всеки като цяло се простира според чергата - т.е. да не става дума за излишък или недостиг?
    Защото според мен парите са ресурс, който трябва да бъде разглеждан заедно с още няколко други - и може би най-важните сред тях са свободното време и до колко човек има безоблачно съществуване(за момента) - дали има или не големи проблеми и поставени цели. (а, да не забравяме и личната хигиена, че някои хора я забравят )

Както и да е - основната ми идея е, че между хората има две неща -
    1/ някаква химия и пасване - може би тя е на генетична основа, може би зависи от начина, по който са се запознали и в какъв период са били тогава
    2/ разни други фактори - ако всичко е наред, те не се забелязват и не би трябвало да стават повод за размишления - ако стават, значи не са в златната среда, а в някаква крайност, което не е добре.

Мисля, че много хора изпадат от едната крайност в другата, и им пука за тия "разни други фактори" точно защото изпадат в крайности по отношение на тях. Това си е житейски опит, но човек като го понатрупа, мисля, че започва да търси химията и пасването, защото то е много по-интересно, когато другите неща омръзнат.

баровка хаха ... баровките в 12 и 30 вечерта са по барове, аз от своя страна имам курсова работа... и да разбирам, това са елементарни неща и всеки (освен теб явно) може да ги прецени ... в началото като взех книжка и аз не карах много скъпа кола, така че съвсем обективно мога да кажа, че момичето е право и че не струва кой знае колко да имаш прилична кола... така, че коментарите ти са напълно излишни ... ако си искал хората да забележат колко си тесногръд, глупав и ограничен - поздравления, постигна целта си

ХА Ледена Красота казах ти нищо лично към теб просто изказах моето скромно мнение : ) ти сама каза в един пост че не си наясно много с нещата, но в другия явно ги разбираш повече не знам кой страда от внимание, това определено не съм аз и другия път като пишеш нещо не пиши някои неща '' ей така '' след като ако наистина си наясно знаеш,че няма как да станат ..

а елена кво да ти кажа на тебе всичко ще е много над теб .. ти си тази която е празна отвътре, и както ти казах ще трябва да ми ПЛАЩАШ за всеки мой отговор така че спирам дадох ти няколко бонус, в знак на разбирателство и на добра воля, но .. ти си вярваш в измислените ти представи за нещата, което ме избива на смях много : )
    Последно редактирано от mishopi4o : 04-20-2013 на 21:33

Град
    Цитирай Първоначално написано от mishopi4o Виж мнението
    ХА Ледена Красота казах ти нищо лично към теб просто изказах моето скромно мнение : ) ти сама каза в един пост че не си наясно много с нещата, но в другия явно ги разбираш повече не знам кой страда от внимание, това определено не съм аз и другия път като пишеш нещо не пиши някои неща '' ей така '' след като ако наистина си наясно знаеш,че няма как да станат ..

а елена кво да ти кажа на тебе всичко ще е много над теб .. ти си тази която е празна отвътре, и както ти казах ще трябва да ми ПЛАЩАШ за всеки мой отговор така че спирам дадох ти няколко бонус, в знак на разбирателство и на добра воля, но .. ти си вярваш което измислените ти представи за нещата, което ме избива на смях много : )
    Цената на каквото и да било е едно, а марката кола е нещо съвсем различно. Не съм наясно с марките коли, ако още не си разбрал, но явно мозъчните ти гънки трудно обработват повече от 3 думи информация.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Добре с кое си наясно ? щом не знаеш как изглежда може би емблемата на мерцедес ? но сигурно разбираш повече от хората по автокъщите : )

И ти си тая която обижда вече в няколко последователни коментара.. не аз : ) обясни кое разбираш толкова от коли наистина ? не исках да те питам,но след тоя твой пост ако наистина разбираш кажи ?

но явно мозъчните ти гънки трудно обработват повече от 3 думи информация.

това бяха най-точните финални думи за затапка ... мисля, че и ако на това отговори пада много ниско )) но от това на къде повече ...

Град
    И ти си тая която обижда вече в няколко последователни коментара.. не аз : ) обясни кое разбираш толкова от коли наистина ? не исках да те питам,но след тоя твой пост ако наистина разбираш кажи ?
    Правиш ли разлика между цена и марка кола? Или спориш сам със себе си?

Не, сега ти ми обясни от какво разбираш за да ти се посмея : ) моето скромно мнение от нищо .. ПАК казвам не че разбирам много , но ти си тази която е чула нещо тук там , и се изкарва едва ли не много запознатата : )

Цитирай Първоначално написано от elena_zartova Виж мнението
    но явно мозъчните ти гънки трудно обработват повече от 3 думи информация.

това бяха най-точните финални думи за затапка ... мисля, че и ако на това отговори пада много ниско )) но от това на къде повече ...
    Накъде ли ? ще съм на дъното едва когато жертвам 1 та стотинка за ТЕБ : )

Град
    Не, сега ти ми обясни от какво разбираш за да ти се посмея : ) моето скромно мнение от нищо .. ПАК казвам не че разбирам много , но ти си тази която е чула нещо тук там , и се изкарва едва ли не много запознатата : )
    Аз нищо не се изкарвам. Човек е това, което е, а не се прави на каквото не е. А това, че не знаеш явно за какво спориш и четеш чуждите неща както си поискаш, говори само по себе си за теб. Никой не те e карал да се излагаш.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Аз нищо не се изкарвам. Човек е това, което е, а не се прави на каквото не е. А това, че не знаеш явно за какво спориш и четеш чуждите неща както си поискашq говори само по себе си за теб. Никой не те e карал да се излагаш.

хахаха разсмя ме.. ти се правиш на такава каквато не си , преди 10 поста ти го казах,но продължи да се заблуждаваш и изкривяваш нещата как си искаш.. вярвай се заблудена си отсекъде : )

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    яко спам има в тая тема...нормално разни хора,разни идеали за подръжание...като цяло парите са важни...но не са най-важното нещо ))) Просто с тях хората придобиват самочувствие,случвало се е да излизам с жени,които са по-заможни...мнението не ми е много добро...особено като си мислят,че каквото кажат това ще стане ...истината е,че малко хора знаят истинската стойност на парите,защото са свикнали на готово да им се дават,а не да работят за тях...типа мама меси..тати носи са ми хипер смешни,но просто държавата ни е такава )

Цял живот съм вярвал, че парите ме правят това, което съм (цял живот, разбирайте 24 години). Само да кажа на тези, които мислят като мене, че нищо не е вечно, колкото и сигурно да изглежда, защото точно за 2 дни можеш да паднеш от върха Аз паднах и не съм се изправил все още, напротив случват ми се само гадни неща, но пък намерих момиче, на което не й пука, че нямам почти нищо. Разбрах и , че никога нямаше да я срещна, ако бях същия задник като преди. Колкото и тривиално да звучи- на света има и други неща освен парите

Мега фен Аватара на machoka
    Мишо, преустанови участието си в тази тема.

Ако нещо не те кефи - ЛС.

Спирам лек ден, приятели и спокойно може би наистина бг някога ще се оправи : ) (Естествено това е в кръга на шегата разбира се : ) )
    Последно редактирано от mishopi4o : 04-21-2013 на 12:21

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    кефят ли ви гъзарите / дупетата - Под гъзари разбирам тези, които парадират с материалното си положение, а тях определено не ги понасям.

има ли отношение състоянието му към това дали ще тръгнете с него, ако той ви сваля - Не, никога не съм си избирала мъжа според това колко пари има, какво работи, с какъв материален статус е семейството му и тн.

определещо / водещо ли е във връзката ви - Не

искате ли да ви купува дрешки и играчки - Дрехи не, тях сама си ги избирам и купувам, същото важи и за козметиката. Но нямам нищо против от време на време, къде с повод, къде без, да ми прави по някое малко ( или не ) подаръче, като например бижу, плюшка и тн.

искате ли да парадирате с това къф як пич сте забили пред колежки/съчуенички - Не, мразя парадирането. Важното е, че аз съм щастлива с въпросният.

въобще, падате ли си по хайлайфа, правите ли си резервации в нощните барове и заведения.. кво мислите за по-'лаченият' живот. - Не си падам по хейлайфа, предпочитам осамотение с любимият, или събиране с приятели на домашно. Който си харесва по-лаченият начин на живот, да си го харесва и практикува, мене не ме кефи.

късали ли сте с гадже защото вече ви е писнало да се занимавате със сиромашките му изцепки? Не. Все пак не си ги вземам някави просящи от улицата

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението

искате ли да парадирате с това къф як пич сте забили пред колежки/съчуенички - Не, мразя парадирането. Важното е, че аз съм щастлива с въпросният.

Ахахахаха.
    Добре.

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Радвам се, че всички се оказахте перфектните момичета за дълготрайна връзка, НО

какво правим с момичетата, които НЕ търсят сериозна връзка, а просто хубав секс и подсигуряване на добър стандарт с един партньор

навярно знаете, че на тоя свят не всеки търси сериозната и изпепеляващ любов, независимо от пола.
    спорид мен всеки от нас в някакъв момент не иска да има връзка ,а просто търси нещо кратко - за хубав секс (дали за една вечер или повече...) просто си има такиваа моменти, когато наистина съм отегчена от връзки и искам просто секс

anonymous708973
    Guest
    Не става въпрос дали искаш гадже или не, а до каква степен парите са фактор и в двата случая.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Към този момент нито един от приятелите ми не е бил по-добре материално от мен.Що се отнася до колата - щом може да стигне от едно място до друго без да се налага да я бутаме или да се моля да не се разпадне значи става (в тоя ред на мисли един от бившите ми караше Голф единичката на дядо си)
    Относно дрешките и играчките - като всяка жена и аз бих се зарадвала ако половинката ми подари нещо,но определено не бих искала да го ползвам като кредитна карта Като искам да си взема някоя дрешка ще си спестя пари и ще го направя,но не бих се съгласила той да го прави вместо мен ...
    Между другото редовно с компанията правим резервации в разни нощни заведения,но определено не мисля,че живеем "лачен" живот
    И не,не съм късала с гадже заради "сиромашките му изцепки"
    Финансово съм била и в двете крайности и за това съм се научила да не съдя хората по размера на портфейла им.

И все пак за да не решите,че съм чааак толкова добра ще кажа,че колкото и да обичам човека до мен не бих се решила да живея с него под един покрив ако не е финансово стабилен и заплатата не му стига до никъде.Склонна съм сама да плащам сметки и прочие (стига да имам възможност) няколко месеца ако той остане без работа,но всичко трябва да е в границите на нормалното.Не искам да ме издържа,но искам да се включва с пари в домакинството,сметките и т.н. (дори тези пари да не са 1/2 от общите разходи)!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си