.
Отговор в тема
Страница 15 от 20 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 479
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не става въпрос дали искаш гадже или не, а до каква степен парите са фактор и в двата случая.
    Объркала е темата, искала е да пише за необвързващия секс.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Объркала е темата, искала е да пише за необвързващия секс.
    Или че е 'свободна на пазара'..
    /но да не изгрубяваме/
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    /но да не изгрубяваме/
    Е тя тва си пише откакто е тука.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на cyclops
    Мачокче пак си се вкарал в някакви филми

Както винаги доста крайна ти е тамата. Аз само ще кажа, че парите не са най-важното нещо, но все пак са от някакво значение за мен и сега ще обясня защо.
    Не понасям еднообразния живот. Обичам да пътувам, обичам да спортувам, да излизам и си падам по екстремните спортове. Естествено тези неща бих искала да съчетая с половинката. Ако той не може да си позволи да ми прави компания поне в някаква част от тези неща , просто няма да се получи. Не бих понесла да седим само вкъщи или на пейката в парка. Искам другия уикенд ако ми скимне да отида на почивка някъде. Искам следващия уикенд ако ми скимне да скоча с бънджи и т.н. Това е - просто и ясно
    А иначе марки коли, дрехи, глупости не ме интересуват.

Мега фен Аватара на machoka
    ^^ така така, почваме да напипваме пулса на нещата

Супер фен Аватара на cyclops
    Казах ли ти !!?? Казах !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    ^^ така така, почваме да напипваме пулса на нещата
    Не съвсем.
    Тя не казва, че търси мъж, който да й плаща прищевките, а който може да си позволи известни приключения с нея.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    В момента пазарът за булки върви доста евтино. Едва 200 лв. за девойка. Така че търчете натам.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на tireheb
    добре, бе, нито едно момиче ли не търси богати пичове, ебаси, кво да ги права са тея милиони ?!

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Много философски теми за форум дето нивото на интелигентност е почти 0!
    Вива канари...!!

Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    Много философски теми за форум дето нивото на интелигентност е почти 0!
    Почувства ли се по-пълноценен с повърхностната си провокация?

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Айде и аз ще се включа.
    Досега не съм била с момче, което да е добре финансово. Със сегашния приятел ( 2 години ) не можем да си задоволим напълно финансовите нужди. Всъщност не ми пречи да седя по пейките и парковете със стъклена бутилка бира, примерно. Тва си е част от мене. Не ми пречи да вървя дълги разстояния пеша. Не ми пречи да ям от любимите ми сандвичи за левче. Или да пушим от обща кутия цигари. Не ми пречи да почерпя днеска аз кафето или колата, няма значение, утре той ще върне, аз няма да имам и така. Така сме се научили, който има дава.
    Обаче! Е аре бе хора, не се срамувам да кажа и не ме интересува дали ще ме наречете материалистка или не.
    И на мен ми се вози в скъпи коли, и ми се вечеря в скъп ресторант, не бих се почувствала зле да ме изненада с някоя дрешка, също.Да се разкарвам из елитни клубове и заведения, да пия само скъп алкохол. И на почивки ми се ходи така от време на време, на козметици и маникюристи. Като изляза да не мисля цигари ли да си купя или кафе. Да имам, да си задоволя дневните нужди. Че кой не ги иска тези неща? Първите девойки разписали се в темата, нещо ми куцате с реалността. На 15 верно не те интересува с пари ли е или не, но на 20 нещата стоят по друг начин. Особено, когато мислиш в перспектива за бъдещето. Естествено че не искам някой, който сега не връзва двата края, като види 20лв ги дава за пиене или друга простотия, после цяла седмица гладува. Че за кво бъдеще говорим?
    И мили момичета богат мъж далеч не се връзва с надут пуяк. Има разлика от този, на който мама и тате му дават и кола, и пари, и всичко, и този т.н богат мъж.

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Обаче! Е аре бе хора, не се срамувам да кажа и не ме интересува дали ще ме наречете материалистка или не.
    И на мен ми се вози в скъпи коли, и ми се вечеря в скъп ресторант, не бих се почувствала зле да ме изненада с някоя дрешка, също.Да се разкарвам из елитни клубове и заведения, да пия само скъп алкохол. И на почивки ми се ходи така от време на време, на козметици и маникюристи. Като изляза да не мисля цигари ли да си купя или кафе. Да имам, да си задоволя дневните нужди. Че кой не ги иска тези неща? Първите девойки разписали се в темата, нещо ми куцате с реалността. На 15 верно не те интересува с пари ли е или не, но на 20 нещата стоят по друг начин. Особено, когато мислиш в перспектива за бъдещето. Естествено че не искам някой, който сега не връзва двата края, като види 20лв ги дава за пиене или друга простотия, после цяла седмица гладува. Че за кво бъдеще говорим?
    И мили момичета богат мъж далеч не се връзва с надут пуяк. Има разлика от този, на който мама и тате му дават и кола, и пари, и всичко, и този т.н богат мъж.
    Добре, като ти се вози в скъпи коли, защо е нужен мъж, който да изкарва прилични пари, а сами не си скъсате задника, за да си създадете желания стандарт? Или това е задължение на мъжа?

Може мама и тати да дават пари за всичко, и детето да е презадоволено. Това не значи, че ще е разглезено. Може някой сам да си е изкарал цялото състояние и да е абсолютно лайно.

В крайна сметка, за да не реве двойката за финансови проблеми, е хубаво връзката да не се създава с цел да се задоволи единия или двамата финансово. Всеки да си е отговорен за собствените си пари и как ги разходва. Жестовете са добро дело, но е нахално да ги очакваш.

Мега фен
    Град
    <3
    пф.. аз пък като почна да си изкарвам сама пари (надявам се да е скоро, мамка му!), искам на моменти да се чувствам като мъж! Искам да мога да си плащам всичко самичка (бих се чувствала мега горда ), искам да правя подаръчета (без повод.. ей така като видя нещо в някой магазин и се сетя 'абе.. тва е много яко и идеално за еди-кой-си', я да му го взема..), искам да мога да кажа 'чакай бе, аз ще ти дам', когато в дадена ситуация на някой му трябва нещо..
    Искам.. дори и да не са ми достатъчно парите, да мога да си ги разпределям правилно..
    мф.. и определено бих подходила към тях като на.. детенце в 'игра на магазин'.. И определено ще има неща, за които ще ми казват 'даваш си парите за глупости' (като декоративни цветенца, ароматизирани свещички, нещата от левчетата като цяло, нещо абсолютно ненужно, но с готина визия и т.н.. )
    Общо взето.. искам Аз да си изкарвам пари и финансово всичко да се върти около това.. Т.е. повече си мисля за това как да имам мои собствени и да имам самочувствие от това (защото мисля сега е нулево ;3) (мисля, че това им е главната положителна страна)..
    ИнаК достойнството и най-вече гордостта ми биха били бая наранени, ако някой ме води по магазините да ми купува парцалки и всякакви женски неща, които трябва Аз да си взимам.. ;3 Бих се чувствала като в сапунен сериал, в който някаква разглезена кифлеса с палто от нам си какви животни и лисица около врата, ходи под ръчичка с мъжа си за обувки/дрехи/етц..

Едит: Видях поста на Чачо след като пуснах моя.. и се сетих, че ще е сууупер готино и много, ама много ще се радвам самичка да си изкарам книжка и самичка да си взема някоя много тъпа и грозна кола, в която да ми е супер кеф, защото си е моя.. Дори ще ми е яко да ме ебават с нея, а аз да казвам, че си е лично моя и прекрасна.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 04-24-2013 на 15:50
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Chacho, това важи, преди да станете семейство.

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Chacho, това важи, преди да станете семейство.
    Това важи за семейства, които живеят средностатистически, които се изправят пред проблемите на държавата, пред проблемите на управлението, пред манталитета на хората, пред всички останали житейски проблеми. Ако се ожениш за някого и ви бия по една хилядарка в масата ежедневно, ще ви е все тая, дали парите ви са общи, отделни и кой как ги харчи. Тъй като обаче няма кой да ни презадоволява с пари, решаваме в един момент, че е по-добре да си обединим парите, да обмисляме за какво ги даваме, да пестим, да се грижим и двамата да сме добре. И кой е виновен, когато някой от двамата дойде в тежест на другия? Половинките трябва да се грижат една за друга, нали? Което е причината единия да помага на другия в тежко положение. Но не е ли също толкова отговорност на другия да не е в тежест на любимия си? Щото, ако си тръгне "имащият", тогава кво ше прави "нямащият"? Ще се оправя сам. Ебати пък да не може и да е толкова зависим от "имащият", това не е ли равносилно на обсебване, което така сме заклеймили за пагубно, когато заместим парите с внимание?

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Добре, като ти се вози в скъпи коли, защо е нужен мъж, който да изкарва прилични пари, а сами не си скъсате задника, за да си създадете желания стандарт? Или това е задължение на мъжа?

Може мама и тати да дават пари за всичко, и детето да е презадоволено. Това не значи, че ще е разглезено. Може някой сам да си е изкарал цялото състояние и да е абсолютно лайно.

В крайна сметка, за да не реве двойката за финансови проблеми, е хубаво връзката да не се създава с цел да се задоволи единия или двамата финансово. Всеки да си е отговорен за собствените си пари и как ги разходва. Жестовете са добро дело, но е нахално да ги очакваш.
    Чакай сега, естествено че ако си купя скъпата кола с мой пари ще ми е много по кеф да се возя в нея. Естествено че ако направя всичко изброено с мой пари ще ми бъде в пъти по-добре, но тука темата е за благосъстоянието на мъжа. Не извъртай нещата, моля!

/но да не изгрубяваме/
    пак ли ??????????????
    Btw има хубави мнения по надолу

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Чакай сега, естествено че ако си купя скъпата кола с мой пари ще ми е много по кеф да се возя в нея. Естествено че ако направя всичко изброено с мой пари ще ми бъде в пъти по-добре, но тука темата е за благосъстоянието на мъжа. Не извъртай нещата, моля!
    Какво извъртам? Странно е да ти се прищява гаджето ти да ти ги осигурява.

Темата извърташ и пак на едно място тъпчеш, при положение, че обясних.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Радвам се, че всички се оказахте перфектните момичета за дълготрайна връзка, НО

какво правим с кифличките, които се кефят на чалга и на готини коли
    какво правим с момичетата, които НЕ търсят сериозна връзка, а просто хубав секс и подсигуряване на добър стандарт с един партньор
    кое е нещото, което те определя за 'лека' или 'тъпа' ако се вписваш в горните 2 категории и не си някоя морално извисена висшистка? защо ти да си по-малко човек от останалите..

навярно знаете, че на тоя свят не всеки търси сериозната и изпепеляващ любов, независимо от пола.
    изкефих се , правилно казано

моралът във форума е голям , интересно ми е в реалността как стоят нещата

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    пф.. аз пък като почна да си изкарвам сама пари (надявам се да е скоро, мамка му!), искам на моменти да се чувствам като мъж! Искам да мога да си плащам всичко самичка (бих се чувствала мега горда ), искам да правя подаръчета (без повод.. ей така като видя нещо в някой магазин и се сетя 'абе.. тва е много яко и идеално за еди-кой-си', я да му го взема..), искам да мога да кажа 'чакай бе, аз ще ти дам', когато в дадена ситуация на някой му трябва нещо..
    Искам.. дори и да не са ми достатъчно парите, да мога да си ги разпределям правилно..
    мф.. и определено бих подходила към тях като на.. детенце в 'игра на магазин'.. И определено ще има неща, за които ще ми казват 'даваш си парите за глупости' (като декоративни цветенца, ароматизирани свещички, нещата от левчетата като цяло, нещо абсолютно ненужно, но с готина визия и т.н.. )
    Общо взето.. искам Аз да си изкарвам пари и финансово всичко да се върти около това.. Т.е. повече си мисля за това как да имам мои собствени и да имам самочувствие от това (защото мисля сега е нулево ;3) (мисля, че това им е главната положителна страна)..
    ИнаК достойнството и най-вече гордостта ми биха били бая наранени, ако някой ме води по магазините да ми купува парцалки и всякакви женски неща, които трябва Аз да си взимам.. ;3 Бих се чувствала като в сапунен сериал, в който някаква разглезена кифлеса с палто от нам си какви животни и лисица около врата, ходи под ръчичка с мъжа си за обувки/дрехи/етц..

Едит: Видях поста на Чачо след като пуснах моя.. и се сетих, че ще е сууупер готино и много, ама много ще се радвам самичка да си изкарам книжка и самичка да си взема някоя много тъпа и грозна кола, в която да ми е супер кеф, защото си е моя.. Дори ще ми е яко да ме ебават с нея, а аз да казвам, че си е лично моя и прекрасна.
    +++
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Deadlock
    Чачо,
    имах предвид, че това със стандарта, който всеки си осигурява сам за себе си, и личните пари, които си харчиш както прецениш, е неприложимо, ако сте семейство и живеете в един дом. много ваши решения стават общи и е неизбежно да се влияят и от финансовото състояние на другия. чисто практически пример - ако живеете в готин апартамент на центъра, ще ви излиза скъпо, а ако живеете в панелка в краен квартал, ще ви излиза евтино. та с други думи 'мъжът с прилични пари' е нужен не за да ни изхранва и нас и да замества нашия труд, а защото финансовите ни съдби са обвързани. аз конкретно говоря за мъж със сходно на моето отношение към парите, независимо от това какви има в момента.

anonymous708973
    Guest
    Много добре казано

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Чачо,
    имах предвид, че това със стандарта, който всеки си осигурява сам за себе си, и личните пари, които си харчиш както прецениш, е неприложимо, ако сте семейство и живеете в един дом. много ваши решения стават общи и е неизбежно да се влияят и от финансовото състояние на другия. чисто практически пример - ако живеете в готин апартамент на центъра, ще ви излиза скъпо, а ако живеете в панелка в краен квартал, ще ви излиза евтино. та с други думи 'мъжът с прилични пари' е нужен не за да ни изхранва и нас и да замества нашия труд, а защото финансовите ни съдби са обвързани. аз конкретно говоря за мъж със сходно на моето отношение към парите, независимо от това какви има в момента.
    Явно не съм се изказал като хората.

1. Ако гаджето ти изкарва повече, това не означава, че трябва да дава повече от теб в общите разходи.
    2. Искай неща, които са спрямо собствените ти възможности. Дали ще е с общи пари, ако аз изкарвам 1500 лева, гаджето ми изкарва 500 и допреди това е пила колички по кафетата, ще очаквам от нея, да не ми писка за маркови уискита ежедневно. Дори и да мога да си го позволя, трябва да си знае мястото. Може да взимаме общи решения, но трябва и свобода. Едно е да си осигуряваме жизненоважните битови потребности, друго е да се приравняваме изцяло.

И когато казах, че човек сам се грижи за стандарта си, имах предвид, че не можеш да разчиташ на парите на мъжа си да живееш по-добре. Щото в семейството, освен че има общи решения, има и риск от развод и раздяла. Ще се чудите един ден, как обяснявате на мъжа си, че е по-важно да си пренасочи парите в няква друга посока, а той ще ходи да ви изневерява и да живее отделно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си