.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Хмм доста противоречиви мнения, донякъде и двете съм склонна да подкрепя, тъй като то хем си расте вътре в теб, хем пък е породено от нещо странично, но логиката ми повече клони към версия 2, тъй като ако не бяхме способни да мислим, нямаше да развием и и открием изобщо чувството, дори и то да е било вътре.
    Не можеш да победиш нещо, като му се отдадеш напълно. Не става като по филмите, твърде многото употреба, най-накрая да цъфнеш на другата сутрин нов човек. Тва си беше чиста и проста пародия, DoctorSatan666.
    Още - не съм религиозна, не вярвам в съществуването на невидими хора. Християнка съм, но не съм вярваща.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Още - не съм религиозна,
    има време,

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Още - не съм религиозна, не вярвам в съществуването на невидими хора. Християнка съм, но не съм вярваща.
    Това, дори и по-християнските стандарти, е много елементарен поглед върху религията.

А позицията "Християнка съм, но не съм вярваща", крайно ме озадачава. "Християнка" е само етикет, който всеки може да си сложи. Това нищо не значи. Вярването пък е толкова обширен и комплексен феномен. Използването му само в контекста на религията е повече от неразумно.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Това, дори и по-християнските стандарти, е много елементарен поглед върху религията.

А позицията "Християнка съм, но не съм вярваща", крайно ме озадачава. "Християнка" е само етикет, който всеки може да си сложи. Това нищо не значи. Вярването пък е толкова обширен и комплексен феномен. Използването му само в контекста на религията е повече от неразумно.
    Споменах, защото имаше потребител, който преди това беше писал относно това и самата вяра, която аз свързвам със самите себе си, а не със това, на което са ни учили. Вярата е доста обширно понятие, което има различен смисъл.Дам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си