- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Караниците?
Не знам двама рогати как сме се задържали тоооолкова време.. и двамата сме големи инати, ако почнем да се заяждаме може цяла седмица да отнеме.
Караниците ни са за глупости обикновено, траят по макс час, в който той нещо се обяснява, аз мълча, накрая се сдобряваме и всичко е 6. Като цяло в повечето случаи той поема инициативата за сдобряването ни, а когато имам ПМС колкото и да се мъчи, му изпивам душичката. Вече се научи да ме подкупва с шоколади, а аз нямам нищо против![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
meh
аз пък не виждам смисъл в ъъ отмъщението.. Дори ми звучи филмарско и несериозно (и дано се шегувате ^)..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе... не го наричай "отмъщение", а ... натриване на нос :д
Калпазанке, казваш ли "добре съм, нищо ми няма", когато вътрешно искаш да му извиеш врата? :д
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-24-2013 на 19:48
Отдавна не сме се карали, но когато се скараме за нещо, все е било за глупости. Викаме си извесно време, после се поуспокояваме малко, сядаме и говорим като хора за проблема и търсим консенсус, приемлив и за двама ни. И не знам защо, ама всеки наш скандал завършва със секс за сдобряване ( не че се оплаквам)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хаха, на мене са ми свикнали, че като кажа "нищо ми няма", значи след малко миличък разпит ще си кажа кво ме мъчи
ако си стоя тихичко или започвам коренно различна тема, тогава значи, че няма нещо, което да ме накара да говоря...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хванали са ти спатиите значи! Браво на момчето![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз пък си казвам и без да ме питат...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Абе, напоследък само си го мести от единия в другия. Затва- никво слугуване. Засичам времето, за което апартаментът ще стане неузнаваем.
За 3 години щом миеше само мивката в кухнята и терасите два пъти годишно, смятай, пантер, какъв е шансът.За капак искаше да гладя покривките за маса и аз се сопнах, че капризите за сребърните прибори и изтънчените обноски е трябвало да предяви първо на майка си.
Вече не каня хора вкъщи, щото постоянно трябва да вървя след него, да му оправям леглото, да му прибирам блузите, дънките и прочие и пак нещо е минал да разхвърля след мен, та да се червя като домакиня. А само т'ва ми липсва, ако искаш ми вярвай.
Позна![]()
Като чета една тема на мачока в Секс за разни лъскави заведения и почивки, стигам до извода, че съм се пенсионирала отдавна.
Ние не се караме общо взето.Суууупер рядко. Не си спомням кога сме се карали последно. Може да спорим по някоя тема или да си разменим няколко негативни реплики относно битови неща, но до там. Като цяло се изслушваме и разбираме и стигаме до консенсус. Смея да твърдя, че никога не се е държал лошо с мен и сега като се замисля май съм открила перличка .
Може ли да прочета една тема, без да сте писали за тъпите зодии? Да ви серем на тях! :Д
Пантерке, може би да. Пък на мен дори и да ми стане кофти за нещо не обичам да се карам. По-скоро се дръпвам, усамотявам се и ми минава. Знам ли. Може би само в ПМС съм по-раздразнителна ама той си ме търпи (засега).