.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За 3 години щом миеше само мивката в кухнята и терасите два пъти годишно, смятай, пантер, какъв е шансът. За капак искаше да гладя покривките за маса и аз се сопнах, че капризите за сребърните прибори и изтънчените обноски е трябвало да предяви първо на майка си.
    Вече не каня хора вкъщи, щото постоянно трябва да вървя след него, да му оправям леглото, да му прибирам блузите, дънките и прочие и пак нещо е минал да разхвърля след мен, та да се червя като домакиня. А само т'ва ми липсва, ако искаш ми вярвай.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    ... на тебе ти е трансвагинално Като нямаш какво да си преместиш...
    Позна

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Вече не каня хора вкъщи, щото постоянно трябва да вървя след него, да му оправям леглото, да му прибирам блузите, дънките и прочие и пак нещо е минал да разхвърля след мен, та да се червя като домакиня.
    Недей така, ше те пенсионираме скоро.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си