Ладата беше преносен смисъл...
А това как ще изглежда на 15-18 или след това зависи от нея, дали е на принципа "Да ме харесват такава квато съм и не ми пука за мнението на останалите" , а същевременно е 1,60 и тежи 60кг примерно, или се старае да изглежда много ок. Познавам 40годишни жени (без пластични операции), раждали, на които половината тинейджърки не могат да им стъпят на кутрето-яко поддържани....
А Само за едното опрашване .. ок мога да изпердаша и няква 17-18 год, но само толкова, няма миличко няма слънчице, лиговщини не понасям ... А това дали ще се пенсионираш на 25-30, не зависи от професията, а от теб самия
Като смениш зъбите на една бабка с металокерамика спира ли тя да е бабка муаахах
Колкото и тунинг да направиш на един стар дирек пак ше си остане стар дирек , и твоя 40 годишен милф бръчките как ше ги скрие ми е чудно Също тряя да я пратиш и на лабиопластика , и то стана пълен тунинг пакет кат на профила ти 600 коня с чипче муахахах
Тва за възрастта е много относително , има лапета които мислят като възрастни , явно не си попаднал