.

Виж резултатите на анкетата: Колко голям е вашият приятел?

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Същият випуск като мен

15 23,08%
  • Все още учи, но е по-висок клас

13 20,00%
  • Над 18 е и / или не ходи на училище

37 56,92%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Като смениш зъбите на една бабка с металокерамика спира ли тя да е бабка муаахах
    Колкото и тунинг да направиш на един стар дирек пак ше си остане стар дирек , и твоя 40 годишен милф бръчките как ше ги скрие ми е чудно Също тряя да я пратиш и на лабиопластика , и то стана пълен тунинг пакет кат на профила ти 600 коня с чипче муахахах
    Тва за възрастта е много относително , има лапета които мислят като възрастни , явно не си попаднал
    Бахти смешния.
    Това, че твоята майка има един куп бръчки, не значи, че всички останали са така, сеш' се?
    Язък, че не искам да качвам снимки, че щях да ти скрия шапката.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бахти смешния.
    Това, че твоята майка има един куп бръчки, не значи, че всички останали са така, сеш' се?
    Язък, че не искам да качвам снимки, че щях да ти скрия шапката.
    Обичам да ми говорят мръсно , и бих се навил да направя threesome , в живота трябва да се опитва ново

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload Виж мнението
    Брато, не говоря за тунинговани милфки, не мисля че е редно да качвам техни снимки, за да се съгласиш с мен и честно казано ми е се тая дали ще падаш в категория педофил понеже не можеш да си позволиш нещо по класно или ще се стремиш да ебеш качествено. Попадал съм и на грамотни лапета,които ми е било съвестно да изгърмя И защо трябва да въртим двете крайности - майките или дъщерите им и защо трябва да се заяждаме, това е най лесното и безсмислено. Аз говорех за телосложението на едните и другите, искаш да ми кажеш че пазара не е наводнен с разплути "пикли" тъпчещи се с чипс и шоколад по цял ден? .....
    И кое е смешното на тези 600 коня? Които така или иначе хванаха влака преди доста време...
    тва понятие с педофилията вече е толкова объркано че и ти няма да можеш да ми го обясниш
    Последно редактирано от nosferatu23 : 04-25-2013 на 17:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си