.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на ameli
    Не знам двама рогати как сме се задържали тоооолкова време.. и двамата сме големи инати, ако почнем да се заяждаме може цяла седмица да отнеме.
    Караниците ни са за глупости обикновено, траят по макс час, в който той нещо се обяснява, аз мълча, накрая се сдобряваме и всичко е 6. Като цяло в повечето случаи той поема инициативата за сдобряването ни, а когато имам ПМС колкото и да се мъчи, му изпивам душичката. Вече се научи да ме подкупва с шоколади, а аз нямам нищо против

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Калпазанке, как си отмъщаваш, бря? :д
    Така, че да го боли сърцето... дълго

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3
    meh
    аз пък не виждам смисъл в ъъ отмъщението.. Дори ми звучи филмарско и несериозно (и дано се шегувате ^)..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Абе... не го наричай "отмъщение", а ... натриване на нос :д

Калпазанке, казваш ли "добре съм, нищо ми няма", когато вътрешно искаш да му извиеш врата? :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-24-2013 на 19:48

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Отдавна не сме се карали, но когато се скараме за нещо, все е било за глупости. Викаме си извесно време, после се поуспокояваме малко, сядаме и говорим като хора за проблема и търсим консенсус, приемлив и за двама ни. И не знам защо, ама всеки наш скандал завършва със секс за сдобряване ( не че се оплаквам )

Мега фен
    Град
    <3
    "добре съм, нищо ми няма"
    всъщност това е бая тъпичко, но и аз го казвам.. и не за друго, а просто защото ми е трудно да говоря за 'нещото' (каквото и да е, ако ми е много тъжно), а не ей така на пук, или 'щото съм жена'..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    хаха, на мене са ми свикнали, че като кажа "нищо ми няма", значи след малко миличък разпит ще си кажа кво ме мъчи

ако си стоя тихичко или започвам коренно различна тема, тогава значи, че няма нещо, което да ме накара да говоря...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

anonymous708973
    Guest
    Хванали са ти спатиите значи! Браво на момчето

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    хаха, на мене са ми свикнали, че като кажа "нищо ми няма", значи след малко миличък разпит ще си кажа кво ме мъчи

ако си стоя тихичко или започвам коренно различна тема, тогава значи, че няма нещо, което да ме накара да говоря...
    Първото - абсолютно същото.
    Второто - обратното. Запозна ли да сменям темата, значи МНОГО искам да кажа какво ме мъчи.

В общия случай обаче си казвам директно, май.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък си казвам и без да ме питат...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението

Все едно себе си четя :Д
    Като отговоря с "нищо" той веднага разбира, че има нещо

Град
    пространството на Дисе
    Абе... не го наричай "отмъщение", а ... натриване на нос :д

Калпазанке, казваш ли "добре съм, нищо ми няма", когато вътрешно искаш да му извиеш врата? :д
    Не, минавам на проблема директно.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Не, минавам на проблема директно.
    Ами да! Защо да ми тежи на мен, като може да му тежи на него

Град
    пространството на Дисе
    Абе, напоследък само си го мести от единия в другия. Затва- никво слугуване. Засичам времето, за което апартаментът ще стане неузнаваем.

Град
    Варна
    Абе, напоследък само си го мести от единия в другия. Затва...
    ... на тебе ти е трансвагинално Като нямаш какво да си преместиш...

anonymous708973
    Guest
    Абе, напоследък само си го мести от единия в другия. Затва- никво слугуване. Засичам времето, за което апартаментът ще стане неузнаваем.
    Има ли някакъв минимален шанс да се усети и да започне да помага вкъщи?

Мега фен Аватара на Chacho
    Има ли някакъв минимален шанс да се усети и да започне да помага вкъщи?
    Може ли аз да отговоря?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    пространството на Дисе
    За 3 години щом миеше само мивката в кухнята и терасите два пъти годишно, смятай, пантер, какъв е шансът. За капак искаше да гладя покривките за маса и аз се сопнах, че капризите за сребърните прибори и изтънчените обноски е трябвало да предяви първо на майка си.
    Вече не каня хора вкъщи, щото постоянно трябва да вървя след него, да му оправям леглото, да му прибирам блузите, дънките и прочие и пак нещо е минал да разхвърля след мен, та да се червя като домакиня. А само т'ва ми липсва, ако искаш ми вярвай.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    ... на тебе ти е трансвагинално Като нямаш какво да си преместиш...
    Позна

Мега фен Аватара на Chacho
    Вече не каня хора вкъщи, щото постоянно трябва да вървя след него, да му оправям леглото, да му прибирам блузите, дънките и прочие и пак нещо е минал да разхвърля след мен, та да се червя като домакиня.
    Недей така, ше те пенсионираме скоро.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    пространството на Дисе
    Като чета една тема на мачока в Секс за разни лъскави заведения и почивки, стигам до извода, че съм се пенсионирала отдавна.

Така, че да го боли сърцето... дълго
    Лошо коте, лошо!

Супер фен Аватара на cyclops
    Ние не се караме общо взето.Суууупер рядко. Не си спомням кога сме се карали последно. Може да спорим по някоя тема или да си разменим няколко негативни реплики относно битови неща, но до там. Като цяло се изслушваме и разбираме и стигаме до консенсус. Смея да твърдя, че никога не се е държал лошо с мен и сега като се замисля май съм открила перличка .

anonymous708973
    Guest
    Калпазанке, не си ли му вдигнала един хубав скандал за тия навици? Да не си му майка да му прибираш постоянно?

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Ние не се караме общо взето.Суууупер рядко. Не си спомням кога сме се карали последно. Може да спорим по някоя тема или да си разменим няколко негативни реплики относно битови неща, но до там. Като цяло се изслушваме и разбираме и стигаме до консенсус. Смея да твърдя, че никога не се е държал лошо с мен и сега като се замисля май съм открила перличка .
    Явно никой от двама ви не е тънкообиден или с голямо его, което може само да ви радва

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Може ли да прочета една тема, без да сте писали за тъпите зодии? Да ви серем на тях! :Д

Супер фен Аватара на cyclops
    Пантерке, може би да. Пък на мен дори и да ми стане кофти за нещо не обичам да се карам. По-скоро се дръпвам, усамотявам се и ми минава. Знам ли. Може би само в ПМС съм по-раздразнителна ама той си ме търпи (засега).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си