.
Отговор в тема
Страница 17 от 20 ПървиПърви ... 71314151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 479
    Мега фен Аватара на Chacho
    Тъкмо щях да кажа, че връзката ви е по изгода.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ми, да! Ще помагам в чистенето, гладенето, мачкането на котака

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    мачкането на котака
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Знаех си, че тези с мръсно подсъзнание няма да закъснеят да се включат в темата

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нямам мръсно подсъзнание , а секси въображение
    maDamn

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ми, да! Ще помагам в чистенето, гладенето, мачкането на котака
    Ще те назнача на стаж - главен котомачкатор.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Бтв, ако някога намеря достоен и много по-интелигентен от мен мъж, бих си оставила кариеристкото и самостоятелно мислене, и бих хвърлила много усилия,за да му помогна да постигне мечтите си и т.н.
    В такъв случай, никак няма да ми е гузно и неприятно, като ме глези.
    Даже деца бих му родила.
    Стига да ме кара да му се възхищавам и да му се радвам всеки ден, щях да гукам кротко и да го оставям да ме прави каквото иска
    Бих се оставила да ме доминира, същевременно имам буден характер, много борбен и бих му помагала, каквото и да става.

Уви, силно се съмнявам, че ще срещна такъв човек на тези години, та ще се наложи да съм си гаден кариерист и някакви мъже да ме мразят
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Бтв, ако някога намеря достоен и много по-интелигентен от мен мъж, бих си оставила кариеристкото и самостоятелно мислене, и бих хвърлила много усилия,за да му помогна да постигне мечтите си и т.н.
    В такъв случай, никак няма да ми е гузно и неприятно, като ме глези.
    Даже деца бих му родила.
    Стига да ме кара да му се възхищавам и да му се радвам всеки ден, щях да гукам кротко и да го оставям да ме прави каквото иска
    Бих се оставила да ме доминира, същевременно имам буден характер, много борбен и бих му помагала, каквото и да става.

Уви, силно се съмнявам, че ще срещна такъв човек на тези години, та ще се наложи да съм си гаден кариерист и някакви мъже да ме мразят
    хахаха това прозвуча като атъничка доза самоковско самочувствие , ама предвид вашата развита сфера с подземни агрокултури това е нормално

сега сериозно , "много по интелигентен мъж от мен" звучи или че не си попаднала на повече от идиот , или жените сте мноо интелектуално развити , "по принцип" кое от двете е

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    хахаха това прозвуча като атъничка доза самоковско самочувствие , ама предвид вашата развита сфера с подземни агрокултури това е нормално

сега сериозно , "много по интелигентен мъж от мен" звучи или че не си попаднала на повече от идиот , или жените сте мноо интелектуално развити , "по принцип" кое от двете е

Покани ме на кафе и ще ти обясня, аххауахуа

Неее, сериозна съм, не се шегувам

Може да ми демонстрираш интелект, аз съм глуповато дете от село, ще лапна веднага и ще ти се превъзнасям и ти ще ме биеш, и аз ще ти родя деца, защото за мен ще си господ :*
    Последно редактирано от NomNomNom : 05-03-2013 на 11:43
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

деца не искам , ама за лапането......уточни точно , да не стане объркване

от побережье-то съм съм , иначе с удоволствие ще оставя да ме затапиш аз ще имам много малък шанс , не твърдя че съм особено умен , славя се с друга слава

Мега фен Аватара на Hilary_
    Като по - малка се биех в гърдите, че парите нямат никакво значение, НО животът ми поднесе няколко безпарични мъжленца, които стабилно се възползваха от мен и съответно вижданията ми се промениха коренно. Не, все още не е важно с какво ще идва да ме взима, нито къде живее, нито марковите дрехи, нито парите му, НО е желателно да не му ставам лична банка. Искам да е финансово стабилен и да умее да се грижи за себе си. Грижата за мен си я поемам самостоятелно - обичам да си угаждам! Единствено искам, когато бъда поканена на кино (от него), да не мисля за това как ще си делим билетите/пуканките или как ще се прибирам сама по улиците. Това търся, но уви - щом го кажа гласно, отсреща винаги чувам: "материалистка". Относно гъзарите - смешни са ми. Компенсират нещо, което им липсва.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    отсреща винаги чувам: "материалистка". .
    Чудно, че ти не подвикват, че си девствена стара мома

Цитирай Първоначално написано от Котка Виж мнението
    Чудно, че ти не подвикват, че си девствена стара мома
    Чудно е да .. вече взе да ми липсва ..

Като по - малка се биех в гърдите, че парите нямат никакво значение, НО животът ми поднесе няколко безпарични мъжленца, които стабилно се възползваха от мен и съответно вижданията ми се промениха коренно. Не, все още не е важно с какво ще идва да ме взима, нито къде живее, нито марковите дрехи, нито парите му, НО е желателно да не му ставам лична банка. Искам да е финансово стабилен и да умее да се грижи за себе си. Грижата за мен си я поемам самостоятелно - обичам да си угаждам! Единствено искам, когато бъда поканена на кино (от него), да не мисля за това как ще си делим билетите/пуканките или как ще се прибирам сама по улиците. Това търся, но уви - щом го кажа гласно, отсреща винаги чувам: "материалистка". Относно гъзарите - смешни са ми. Компенсират нещо, което им липсва.
    Само кажи ми кво значи гъзари Тва да не искаш да се прибираш сама по улицата и да ти платят царевицата не е ли тип гъзария

Само кажи ми кво значи гъзари Тва да не искаш да се прибираш сама по улицата и да ти платят царевицата не е ли тип гъзария
    Означава да парадира с всичко, което или няма, или го има в недостиг.
    Мразя царевица!!

anonymous708973
    Guest
    Ти в ред ли си?!

Означава да парадира с всичко, което или няма, или го има в недостиг.
    Мразя царевица!!
    Ще ти поясня щото ме кефиш , ника ти ме кефи всъщност , тва тряя да бъде от Хилари Клинтън ли , жената на президента

Значи пуканките са изпечена царевица , продават се даже в пакети , може да си купиш маняшки пакет с масло и да си ги изпукаш на микровълновата , не ми благодари

Сега ми стана ясно , ми значи аз съм гъзар , щото парадирам с ВСИЧКО ма го нямам , разсеях ли съмненията

Пантер , стига с тия догатки , бъди смела и ми го кажи директно , щото не ти схващам на намеците

Град
    Варна
    Пантер , стига с тия догатки , бъди смела и ми го кажи директно , щото не ти схващам на намеците
    Нека аз?
    Някоя жичка сериозно ти дава на късо...

Тъй като се кефя на русалките , тоест момичетата от крайбрежието , да ти разреша ли да ми "споиш" жичката

Тва е само риторичен въпрос , няма да ти дам щото ми засегна чувствата Мислех те за готина , а ти ме нападна рязко . Не трябва ли ние в този район да се подкрепяме срещу западняците

Град
    Варна
    Аз съм от дълбоко средния север. Нищо че пребивавам по крайбрежието.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ще ти поясня щото ме кефиш , ника ти ме кефи всъщност , тва тряя да бъде от Хилари Клинтън ли , жената на президента

Значи пуканките са изпечена царевица , продават се даже в пакети , може да си купиш маняшки пакет с масло и да си ги изпукаш на микровълновата , не ми благодари

Сега ми стана ясно , ми значи аз съм гъзар , щото парадирам с ВСИЧКО ма го нямам , разсеях ли съмненията

Намери ли секретарка за гаражната бакалия? По-кух си от батка.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Намери ли секретарка за гаражната бакалия? По-кух си от батка.
    Виж ся студен , студент , студентяга ТУРАНАГА

В гаража сложих сестра ти , момичето я беше срам да работи другаде , искаше там където да не я гледат , понеже има един дефект , не може да се стиска и пикае където и свари Затова и приспособих оттечен канал , като пикае да не наводнява гаража лек , и да не мирише Куха ми е главата така е , за разлика от теб , с кухи кости , един удар един счупен кокал Умри

Мега фен Аватара на Chacho
    с кухи кости , един удар един счупен кокал Умри
    То по принцип всички кости са кухи, но колкото по-малко са кухи, толкова повече чупят. Peace!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    То по принцип всички кости са кухи, но колкото по-малко са кухи, толкова повече чупят. Peace!
    Хахаха ето я следващата гугутка поръчала капитулацията си. Добре Чачо-ГАСПАЧО,Чайник Ти си следващият , само че днес няма да те подхвана щото съм изморен , ще те смачкам утре , ясно Давам ти шанс да се потготвиш защото милост към теб няма да има

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Като цяло не обичам да ми правят подаръци, защото или няма да ми харесат, или ще ми стане неудобно и после и аз трябва да обикалям да търся да върна жеста. Иначе ако бях жена, щях да искам да не е от най-големите красавци, нито да е милионер - средно положение. Ако е най-красивият, всички ще го искат за тях си, а ако е супер беден и цял живот ходи с едни дрехи, ще ме е гнус и срам, колкото и да го обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си