- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за момичетата: с кинти или без
Тъкмо щях да кажа, че връзката ви е по изгода.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ми, да! Ще помагам в чистенето, гладенето, мачкането на котака![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Знаех си, че тези с мръсно подсъзнание няма да закъснеят да се включат в темата![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нямам мръсно подсъзнание , а секси въображение![]()
maDamn
Бтв, ако някога намеря достоен и много по-интелигентен от мен мъж, бих си оставила кариеристкото и самостоятелно мислене, и бих хвърлила много усилия,за да му помогна да постигне мечтите си и т.н.
В такъв случай, никак няма да ми е гузно и неприятно, като ме глези.
Даже деца бих му родила.
Стига да ме кара да му се възхищавам и да му се радвам всеки ден, щях да гукам кротко и да го оставям да ме прави каквото иска
Бих се оставила да ме доминира, същевременно имам буден характер, много борбен и бих му помагала, каквото и да става.
Уви, силно се съмнявам, че ще срещна такъв човек на тези години, та ще се наложи да съм си гаден кариерист и някакви мъже да ме мразят![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хахаха това прозвуча като атъничка доза самоковско самочувствие , ама предвид вашата развита сфера с подземни агрокултури това е нормално
сега сериозно , "много по интелигентен мъж от мен" звучи или че не си попаднала на повече от идиот , или жените сте мноо интелектуално развити , "по принцип"кое от двете е
Последно редактирано от NomNomNom : 05-03-2013 на 11:43
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
деца не искам , ама за лапането......уточни точно , да не стане объркване
от побережье-то съм съм , иначе с удоволствие ще оставя да ме затапишаз ще имам много малък шанс , не твърдя че съм особено умен , славя се с друга слава
![]()
Като по - малка се биех в гърдите, че парите нямат никакво значение, НО животът ми поднесе няколко безпарични мъжленца, които стабилно се възползваха от мен и съответно вижданията ми се промениха коренно. Не, все още не е важно с какво ще идва да ме взима, нито къде живее, нито марковите дрехи, нито парите му, НО е желателно да не му ставам лична банка. Искам да е финансово стабилен и да умее да се грижи за себе си. Грижата за мен си я поемам самостоятелно - обичам да си угаждам! Единствено искам, когато бъда поканена на кино (от него), да не мисля за това как ще си делим билетите/пуканките или как ще се прибирам сама по улиците. Това търся, но уви - щом го кажа гласно, отсреща винаги чувам: "материалистка". Относно гъзарите - смешни са ми. Компенсират нещо, което им липсва.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Priceless .. <3
Priceless .. <3
Ще ти поясня щото ме кефиш , ника ти ме кефи всъщност , тва тряя да бъде от Хилари Клинтън ли , жената на президента![]()
Значи пуканките са изпечена царевица , продават се даже в пакети , може да си купиш маняшки пакет с масло и да си ги изпукаш на микровълновата , не ми благодари
Сега ми стана ясно , ми значи аз съм гъзар , щото парадирам с ВСИЧКО ма го нямам , разсеях ли съмненията![]()
Пантер , стига с тия догатки , бъди смела и ми го кажи директно , щото не ти схващам на намеците![]()
Тъй като се кефя на русалките , тоест момичетата от крайбрежието , да ти разреша ли да ми "споиш" жичката![]()
Тва е само риторичен въпрос , няма да ти дам щото ми засегна чувстватаМислех те за готина , а ти ме нападна рязко . Не трябва ли ние в този район да се подкрепяме срещу западняците
![]()
![]()
Аз съм от дълбоко средния север. Нищо че пребивавам по крайбрежието.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Виж ся студен , студент , студентягаТУРАНАГА
В гаража сложих сестра ти , момичето я беше срам да работи другаде , искаше там където да не я гледат , понеже има един дефект , не може да се стиска и пикае където и свариЗатова и приспособих оттечен канал , като пикае да не наводнява гаража лек , и да не мирише
Куха ми е главата така е , за разлика от теб , с кухи кости , един удар един счупен кокал
Умри
![]()
Като цяло не обичам да ми правят подаръци, защото или няма да ми харесат, или ще ми стане неудобно и после и аз трябва да обикалям да търся да върна жеста. Иначе ако бях жена, щях да искам да не е от най-големите красавци, нито да е милионер - средно положение. Ако е най-красивият, всички ще го искат за тях си, а ако е супер беден и цял живот ходи с едни дрехи, ще ме е гнус и срам, колкото и да го обичам.