Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
Я ми кажете как девойче 7-9 клас ще си събере около 1000 лв?
Това въобще не е трудно. Ако беше казала на тяхните, че вместо подаръци иска пари на празници, то за много-кратко време щеше да ги събереме. Да не говориме, ако не си профукваше джобните всеки ден...

Цитирай Първоначално написано от gone-bad Виж мнението
а как се предполага, че трябва да си събера 1200 лева ?
А как се предполага, че твойте родителите трябва да съберът 1200 лв за да ги купят нещо което като го изпуснеш веднъж е в боклука? Ето ти 1 малка сметка...

Ако предположиме, че родителите ти правят това което Българите твърдът, че е средна заплата - 500лв/месец
На месец имаш поне 200 лв за храна
Поне 150 лв за сметка
и ще предположиме, че не плащате наем/жилищна вноска, но тогава имате 1000/12= 83.33лв/месец данък

Всички тези разходи с които родителите се събуждат на всяко първо число = 433.33лв
500-433.33 = 66.67

Това са парите които на твоите родители оставят преди да ти дадът джобни, преди да ти купят дрешки, преди да ти платът обучението и там още 34329842389 разхода които имате.

Я сега ми кажи ако предположиме, че сместяват по 66.67лв на месец колко време им трябва да събират за тая кутийка която искаш? Около 18 месеца, което е 1.5 години.

И дори числата, да са малко по-различни пак не е огромна разлика...

Та, защо подяволите твойте родители трябва да събират пари за некъв боклук който след няколко месеца ще е отживелица???

така съм си свикнала
Време е да отвикнеш!

да обаче аз искам ли нещо, в повечето случаи го получавам .
Виждаме... В живота и думата "НЕ" съществува!!!

една приятелка сама си изплаща iPhone-a , малко трудничко й се вижда ама това й беше мечтата, така че нищо не е невъзможно, но аз просто не мога да пестя пари .
ХАХАХАХАХАХАХАХА!!! Ебати мечтата... Да имаш некъв си телефон...