.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: iPhone 5

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gone-bad Виж мнението
    ами това си е техен проблем. да не са си взимали като не е по финансовите им възможности. а и аз не ги тормозя свикнали са си да им мрънкам на главата "искам,искам" ...
    аз не искам iPhone за газария. вече половината (даже повече от половината) свят има iPhone .
    а и нямаше да тръгна да им искам нещо, ако мислех, че ще ги затрудни или нещо такова.
    П.С. една приятелка сама си изплаща iPhone-a , малко трудничко й се вижда ама това й беше мечтата, така че нищо не е невъзможно, но аз просто не мога да пестя пари .
    Да се надяваме, че все някога ще се осъзнаеш. А щом родителите ти са свикнали да им мрънкаш "искам, искам", значи са те изпуснали при възпитанието ти.
    Дам, повече от половината, само дето 70% + от смартфоните са с Андроид.
    Ако това е представата ти за мечта, можем да ти го купим, да осъществиш мечтата си и => да спреш да живееш.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Да се надяваме, че все някога ще се осъзнаеш. А щом родителите ти са свикнали да им мрънкаш "искам, искам", значи са те изпуснали при възпитанието ти.
    Дам, повече от половината, само дето 70% + от смартфоните са с Андроид.
    Ако това е представата ти за мечта, можем да ти го купим, да осъществиш мечтата си и => да спреш да живееш.
    на мен не ми е мечта да имам iPhone ! и споко не са "ме изпуснали при възпитанието". и " да им мрънкам " искам, искам " беше в преносен смисъл. хубаво да са си с андроид на мен ми харесва IOS.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си