- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Халюциногенни гъби (Тема без простотия!)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ял съм от легалните холандски трюфели. Не са по никакъв начин вредни поради простата причина че са мега слаби. Магическите гъби са забранени в Холандия от няколко години и те по принцип са хардкор.
Не бих окачествил преживяването като "забавно", заради което повечето хора взимат наркотици. Само че беше яко, защото изпадам едва ли не в транс и се концентрирам върху мислите ми. Мисля много повече и много по-ефективно и осъзнавам неща. Духовно преживяване е. Първият ми трип дори имаше доста силно влияние върху мен и съм записал мислите си от него.
Халюцинации почти не съм имал.
Ами да ви кажа честно яла съм гъби над 7-8 пъти и е голям филм....само че е мн трудно да се намерят.... Нз аз не че искам да ви друсам ама ви ги препоръчвам защото няма такова чувство...буквално е неуписуемо,но е много яко, виждаш света по съвсем различен начин след тва или по време ...даже мойе и да не го виждаш. Лошо е ако имаш Bad Trip понеже е мн гаден филм и имаш некунтрилуеми халюцинаци иначе след тва нищо ви няма само ако пушите трева след някфо късо време след употребата им примерно ден , два е яко зле защото пак хващат в някфи къси степенинадявам се да ви е помогнало ;д