.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1132

Hybrid View

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Сега го дават при Кеворкян. Слушайте го какво приказва. Кара се, че другите говорели само за него, а не за себе си. А сега той говори само за тях, а не за него. Тоя наглец със сигурност не иска отново да управлява, за да защитава вашите интереси. Лъже на поразия...
    Ако не сте чули, преди малко Боко каза, че не трябва да се коментират нерегламентираните подслушвания Баси наглеца, гласувайте будали

Аз съм на 18 и ще гласувам.
    Последно редактирано от OoVasKoO : 05-05-2013 на 15:41

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Сега го дават при Кеворкян. Слушайте го какво приказва. Кара се, че другите говорели само за него, а не за себе си. А сега той говори само за тях, а не за него. Тоя наглец със сигурност не иска отново да управлява, за да защитава вашите интереси. Лъже на поразия...
    Ако не сте чули, преди малко Боко каза, че не трябва да се коментират нерегламентираните подслушвания Баси наглеца, гласувайте будали

Аз съм на 18 и ще гласувам.
    То проблема е, че няма за кого да гласуваш.
    А тука 40-50 годишните комплексари ще гласуват за бодигарда, за да си го гледат по телевизията и да му се любуват на чертите. ще резне някоя друга лентичка ще минат 4г. и така, кервана си върви кучетата лаят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си