.
Отговор в тема
Страница 5 от 46 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1132
    Мега фен
    За съжаление на практика това се получи. До момента повече губим отколкото печелим.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дотук бях.
    Айде, ако не те мързи намери информация повече сме взели или повече сме дали. При мене информацията излиза винаги различно в зависимост от източника и какви интереси е гонил тоя който я е писал.
    От другата голяма полза на ЕС, унификацията ни с европейското право също полза не сме видели и няма да видим реално докато не заработи съдебната система.
    Последно редактирано от Aeternal : 05-05-2013 на 20:20

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    когато дядо ми и баба ми са дошли в софия са гладували и са боядисвали детски градини за да съберат пари за апартамент,лягали са си гладни
    а сега лесно ли се купува?
    аз още утре отивам да си взема едно мезонетче..
    Естествено е, че за да си позволиш нещо голямо, ще трябва да 'измизеруваш' нещо. Няма да ти падне отгоре.
    Така че описаната ситуация не я отнасяй към дадено време. И сега е така.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Айде, ако не те мързи намери информация повече сме взели или повече сме дали.
    Напълно те подкрепям Повече сме дали разбира се. Не съм напълно сигурен, но мисля, че давахме по 1 милиард на година и връщаха 300 милиона. Нека някой по-компетентен да ме поправи, ако греша
    Последно редактирано от OoVasKoO : 05-05-2013 на 20:56

Мега фен
    Не казвам че бъдещето на България не е в ЕС. Просто в момента, с тези хора начело не ни е там мястото.

Мега фен
    Абе има много странни хора начи !

Хем сте отявлени антикомунисти, хем ще гласувате за герб, как става тва не ми е ясно !
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    За всеки влак си има пътници...

П.С. Имаме воля = Нямаме срам
    Последно редактирано от OoVasKoO : 05-08-2013 на 18:05

Мега фен
    http://wikileaks.org/cable/2006/05/06SOFIA647.html
    Невероятно е, че все още има хора които подкрепят чукундура.
    И смешно е че в тая грама на Байърли не се казва нищо което вече да не е известно. Айде на незадоволените жени и имбецилите им е простено, ами другите?
    Последно редактирано от Aeternal : 05-08-2013 на 18:20

Само БОЙКО!!!
    Аз ще гласувам за Бойко!!!
    Бойко е умен и не е гладен. Той е човекът, който не крадеше през тези 4 години както правеха МАНГАЛА - КОСтов и гадния педераст ЕВРЕЙН - серГЕЙ.
    Бойко е истинският мъж в нашето управление -
    той направи:
    -магистрали
    -кръстовища, цяла метро линия, с която впрочем пътувам всеки ден
    -хиляди училища, детски градини, паркове и т.н.
    -запази най-ниският данък в Европа - 10% (Вие знаете ли, че в другите страни данъкът достига до 50% бе, мушмули)
    -Отворени бяха всички еврофондове - стотици милиони левове бяха излатени на българските зърнопроизводители !!! -това е най-важното за страната - хляб да има, да не се мре от глад!
    -това, че имало гладни хора - Ми като учите по 5 години нещо, дето не му знаете името от сорта на - философия или библиотечни науки или някое в УНСС и ходите сяка вечер да се напивате в Мегаденс, Плейхаус, Котън и коя ли друга чалготека и видите ли живеете в публичния дом (студенстки град) си мислите, че като минат тия 5 години и хоп - 5000 лева заплата...
    всички сте толкова жалки - само 1% от вас трябва записват изобщо висше образование
    кво ви е виновен Бойко, че по времето на циганина костов, бяха продадени Марица 1 и 3 и БАЛКАН авиокомпанията за жълти стотинки??!?!?
    Нямало работни места - ми като всяка година излизат по 5 хиляди души, завършили бизнес, как искате да си намерита работа бе?
    И видите ли "българите" не искат да работят за 500 лева и да мият, защото била "долна" работа??!?
    Стоят гладни и мързеливи и обвиняват управлението на държавата, за това, че те са супер мързеливи и глупави и искат по цял ден гьобеци да фъргат и алкохол да пият, цици да смучат и на отворени бабанки да се правят пред дискотеките.
    Ми вие ако отидете в Германия ще умрете от глад бе - там наистина са бачка и няма тинтири минтири като тука и хич не ги ебе за вас.
    пък да не почвам за ония полухора - мангалите, дето не си плащат здравните осигуровки по 20 години и ходят да им правят операции за по 20 бона - и после къде отивали парите и как болниците имали дългове - ми точно така - ходят и оперират един получовек, дето не може да си напише името за 20 хиляди лева, без той да е платил стотинка и за да може същият този получовек индиец да отиде вечерта и да ограби баба ви и дядо ви в село.
    Тва ми беше поста, не ма ебе ко ма храните, това е истината, само истината и цялата истина. Добре ще е ако някой успее да я осмисли

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    И видите ли "българите" не искат да работят за 500 лева и да мият, защото била "долна" работа??!?
    Не че не искам да работя за 500 лв. Нямам против заплатата ми да е 500 лв. Имам против, при тия 500 лв., 170-200 да давам за ток, 300 за наем (или заем за гарсониерката, която съм си купила) и още 150 лв. за вода, телефон, интернет... И да ми останат колко... ооо, -150 лв., с които да си купувам храна и от време на време някоя дреха, защото все пак.. видиш ли, дрехите и обувките в един момент се износват.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    "Бойко е умен и не е гладен." АГХАХАХГАЬГЬАХАЬГЬАГЬАГАЬ ГАЬГАЬГЬАГАГЬЬГФАЬЦТФХЦЦФ АЦХЦХАЦХАЖАЦ

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не че не искам да работя за 500 лв. Нямам против заплатата ми да е 500 лв. Имам против, при тия 500 лв., 170-200 да давам за ток, 300 за наем (или заем за гарсониерката, която съм си купила) и още 150 лв. за вода, телефон, интернет... И да ми останат колко... ооо, -150 лв., с които да си купувам храна и от време на време някоя дреха, защото все пак.. видиш ли, дрехите и обувките в един момент се износват.
    Веднага ти казвам - мога да ти го докажа и със сметките си. В София съм студент:
    Плащам 200 лева наем за Лозенец, което е доста добър квартал - за ток в най-студените дни до 50 лева (стоя на студено и тва е) Става дума за половината от наема и тока, деля с 2ри човек
    10 лева е интернета, водата е до 20 лева, телефона 12 лева, къде ги видя тия 150??
    Пък това, че сметките са високи за тези 500 лева - ми да си учила нещо, което си заслужава и с което ще взимаш добри пари?
    И заплатите в София за обикновенните неща започват от 700 лева...

Мега фен
    Аз като прочетох поста на Horrificus си представих Бойко като общ работник как полага асфалт по магистралите...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Веднага ти казвам - мога да ти го докажа и със сметките си. В София съм студент:
    Плащам 200 лева наем за Лозенец, което е доста добър квартал - за ток в най-студените дни до 50 лева (стоя на студено и тва е) Става дума за половината от наема и тока, деля с 2ри човек
    10 лева е интернета, водата е до 20 лева, телефона 12 лева, къде ги видя тия 150??
    Пък това, че сметките са високи за тези 500 лева - ми да си учила нещо, което си заслужава и с което ще взимаш добри пари?
    Веднага мога да ти кажа, че лъжеш за всичко. Ти си някъв див и тъп селянин, в София само с наморник биха те пуснали.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    "Бойко е умен и не е гладен." АГХАХАХГАЬГЬАХАЬГЬАГЬАГАЬ ГАЬГАЬГЬАГАГЬЬГФАЬЦТФХЦЦФ АЦХЦХАЦХАЖАЦ
    Това го написах като ирония...
    Не знам защо точно за това се хвана а не за другите 30 реда след него........ ама това сме българите

Това го написах като ирония...
    Не знам защо точно за това се хвана а не за другите 30 реда след него........ ама това сме българите
    Иронията за 'умен' или за 'гладен' е била ?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Веднага мога да ти кажа, че лъжеш за всичко. Ти си някъв див и тъп селянин, в София само с наморник биха те пуснали.
    За кое лъжа? Кажи моля ти се и веднага мога да ти документирам със снимки на договора ми за квартира, на сметките за ток и вода, за интернет, за телефона не мога, защото не идват при мен в момента.

Мега фен
    Значи всички да учат нещо, което си заслужава и да се преселят в София. Решението на всички проблеми

Иронията за 'умен' или за 'гладен' е била ?
    За двете

Аз като прочетох поста на Horrificus си представих Бойко като общ работник как полага асфалт по магистралите...
    Ем може да не го полага той лично, ама направи ли магистралата и метрото? направи я

Мега фен
    Ем може да не го полага той лично, ама направи ли магистралата и метрото? направи я
    Коя магистрала щот тракия още не е довършена, а онея тримата тиквеници преди Бойко направиха с 10 км повече магистрали при това без да се хвалят.

Значи всички да учат нещо, което си заслужава и да се преселят в София. Решението на всички проблеми
    Точно това имах предвид.

За кое лъжа? Кажи моля ти се и веднага мога да ти документирам със снимки на договора ми за квартира, на сметките за ток и вода, за интернет, за телефона не мога, защото не идват при мен в момента.
    Лъжеш за всичко. В Лозенец под 2000лв наем няма, освен да спиш на палатка я някой двор и за него да плащаш.
    Нет за 10лв също, освен да го споделяш с някой, който го краде.
    Вода 20лв, ако се къпеш веднъж в месеца и два пъти, когато има празници.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Недей ми сравнява София с провинцията. София е друга България и Бойко си се погрижи за нея. А останалите? Кучета ги яли.
    Учила съм, пикльо, достатъчно съм учила и не съм казала, че взимам 500 лв. Но хората, които не са студенти, а си работят? Дето ги няма мама и тате да им плащат сметчиците и нямат с кого да ги делят?
    Или да сме по-красиви и да сме се женили навреме, че някой да ни издържа?
    Не ми говори смешки. Порасни, грижи се сам за себе си и тогава ходи лижи гъза на Бойко.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Лъжеш за всичко. В Лозенец под 2000лв наем няма, освен да спиш на палатка я някой двор и за него да плащаш.
    Нет за 10лв също, освен да го споделяш с някой, който го краде.
    Вода 20лв, ако се къпеш веднъж в месеца и два пъти, когато има празници.
    ЕМ де да знам, нашият общият е 400, да ти кажа познавам още 3ма души дето им е под 2000 лева наема, интернетът е 19,80 на месец 40 мегабита, разделено на две прави под 10 лева
    Вода 20 лева е само студената, защото ползваме бойлер, къпя се всеки ден, понякога ако съм на тренировка по 2 пъти на ден.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Недей ми сравнява София с провинцията. София е друга България и Бойко си се погрижи за нея. А останалите? Кучета ги яли.
    Не се е погрижил за нищо, цените тук са два пъти по-големи от провинцията, което прави смешно твърдението, че с по-големи заплати се оправяли нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си