.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1132

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    Веднага ти казвам - мога да ти го докажа и със сметките си. В София съм студент:
    Плащам 200 лева наем за Лозенец, което е доста добър квартал - за ток в най-студените дни до 50 лева (стоя на студено и тва е) Става дума за половината от наема и тока, деля с 2ри човек
    10 лева е интернета, водата е до 20 лева, телефона 12 лева, къде ги видя тия 150??
    Пък това, че сметките са високи за тези 500 лева - ми да си учила нещо, което си заслужава и с което ще взимаш добри пари?
    Веднага мога да ти кажа, че лъжеш за всичко. Ти си някъв див и тъп селянин, в София само с наморник биха те пуснали.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Веднага мога да ти кажа, че лъжеш за всичко. Ти си някъв див и тъп селянин, в София само с наморник биха те пуснали.
    За кое лъжа? Кажи моля ти се и веднага мога да ти документирам със снимки на договора ми за квартира, на сметките за ток и вода, за интернет, за телефона не мога, защото не идват при мен в момента.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    За кое лъжа? Кажи моля ти се и веднага мога да ти документирам със снимки на договора ми за квартира, на сметките за ток и вода, за интернет, за телефона не мога, защото не идват при мен в момента.
    Лъжеш за всичко. В Лозенец под 2000лв наем няма, освен да спиш на палатка я някой двор и за него да плащаш.
    Нет за 10лв също, освен да го споделяш с някой, който го краде.
    Вода 20лв, ако се къпеш веднъж в месеца и два пъти, когато има празници.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Лъжеш за всичко. В Лозенец под 2000лв наем няма, освен да спиш на палатка я някой двор и за него да плащаш.
    Нет за 10лв също, освен да го споделяш с някой, който го краде.
    Вода 20лв, ако се къпеш веднъж в месеца и два пъти, когато има празници.
    ЕМ де да знам, нашият общият е 400, да ти кажа познавам още 3ма души дето им е под 2000 лева наема, интернетът е 19,80 на месец 40 мегабита, разделено на две прави под 10 лева
    Вода 20 лева е само студената, защото ползваме бойлер, къпя се всеки ден, понякога ако съм на тренировка по 2 пъти на ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си