- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Веднага ти казвам - мога да ти го докажа и със сметките си. В София съм студент:
Плащам 200 лева наем за Лозенец, което е доста добър квартал - за ток в най-студените дни до 50 лева (стоя на студено и тва е) Става дума за половината от наема и тока, деля с 2ри човек
10 лева е интернета, водата е до 20 лева, телефона 12 лева, къде ги видя тия 150??
Пък това, че сметките са високи за тези 500 лева - ми да си учила нещо, което си заслужава и с което ще взимаш добри пари?
И заплатите в София за обикновенните неща започват от 700 лева...
ЕМ де да знам, нашият общият е 400, да ти кажа познавам още 3ма души дето им е под 2000 лева наема, интернетът е 19,80 на месец 40 мегабита, разделено на две прави под 10 лева
Вода 20 лева е само студената, защото ползваме бойлер, къпя се всеки ден, понякога ако съм на тренировка по 2 пъти на ден.
Недей ми сравнява София с провинцията. София е друга България и Бойко си се погрижи за нея. А останалите? Кучета ги яли.
Учила съм, пикльо, достатъчно съм учила и не съм казала, че взимам 500 лв. Но хората, които не са студенти, а си работят? Дето ги няма мама и тате да им плащат сметчиците и нямат с кого да ги делят?
Или да сме по-красиви и да сме се женили навреме, че някой да ни издържа?
Не ми говори смешки. Порасни, грижи се сам за себе си и тогава ходи лижи гъза на Бойко.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Смешно ти е твърдението, че трябва да мизерствам. Не, не трябва. Защо да стоя на студено, при абсурдно високи цени на ток и парно?
Защо трябва да се къпя със студена вода? Защо трябва да ям само ориз и картофи?
Айде, много те моля. Като почнеш да си изкарваш сам парите, студентче, тогава ще ми говориш така наперено.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не знам как да отговоря по простата причина, че няма въпрос. И кво толкова си учила, нека чуем, щот се оплакваш. Само едно ше ти кажа - човек, който постоянно се стреми към целите, живее, яде и спи за да успее в живота (да забогатее) той успява. Няма човек, който да не го е искал и да не е станал. Не е твоя вината ако си се родила бедна, твоя е вината ако умреш бедна. (за това дето с мамите и татковците им плащали)