.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от ivonkaaaa Виж мнението
    Моите зъби и усмивка не са от най-хубавите, но все пак е много по-добре от другите(лошите). А честно казано на повечето от тук всичките ми се направихте на много..... че усмивките ви са холивудски, а всъщност кой знае какви не са, не е заяждане но просто си споделям как реагирах на вашите постове!

Кой пък в темата е казал, че усмивката му е перфектна ?!

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението

Кой пък в темата е казал, че усмивката му е перфектна ?!
    Ти отговаряш на поговорката гузен негонен бяга. Кажи ми къде точно визирах точно теб и твоя пост. Просто трябва да се замислите, че малцина могат да имат хубава усмивка без намесата на каквито и да било помощи. Никой не е искал да се роди с криви зъби например, но и не всеки има парите, за да си купи брекети. Така че като си имате хубава усмивка се усмихвайте на хората до вас, радвайте се на своята усмивка, а за другите не берете грижа!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от ivonkaaaa Виж мнението
    Ти отговаряш на поговорката гузен негонен бяга. Кажи ми къде точно визирах точно теб и твоя пост. Просто трябва да се замислите, че малцина могат да имат хубава усмивка без намесата на каквито и да било помощи. Никой не е искал да се роди с криви зъби например, но и не всеки има парите, за да си купи брекети. Така че като си имате хубава усмивка се усмихвайте на хората до вас, радвайте се на своята усмивка, а за другите не берете грижа!
    Никой не ти говори за идеални зъби. И моите не са идеално бели, плюс това имам един крив зъб отдолу и все пак ми казвали, че имам хубава усмивка...

Освен това брат ми като малък имаше доста криви зъби. Брекетите тогава бяха още по-скъпи от колкото са сега и носеше шини само вечер като спи, защото малко го беше срам и сега зъбите са му изглеждат много добре.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си