- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да отслабна драстично до края на седмицата?
Възможно е да ги свалиш, но ще е неизбежно след това да не си ги върнеш, ако не и повече от колкото си била. Сериозно, това ли искаш ?
Няма как да стане (а ако има, после една мазна баничка и ще си ги върнеш двойно)
По-добре не предприемай нищо толкова драстично. Не мога да се сетя за каквато и да е причина, която да те принуждава да стигаш чак до такива мерки. Ти казваш, че не искаш повече да ти се подигрват. Начии...спирай всички вредни храни и почвай да се храниш чисто, заминавай редовно на фитнес, тичай сутрин (може и някоя програма от тези за вкъщи да правиш). И след 3-4 месеца ще има страхотни резултати и няма да ти се иска да спираш. (но не за 3-4 дена)
Ако изкараш на вода и чай само, ще свалиш (но после ще си ги върнеш )
Другия вариант ти е http://www.tialoto.bg/a/29-dieti/236...-klenov-sirop/
Темата не се отнася за мен
Ии 'се пак,мерсаж за съветите ^^
за 3-4 кг не знам , вие нормални ли сте , всяка следваща тема е с по-абсурдни амбиции и нереалистични цели.. да можеш да ги свалиш ,ако копаеш на полето картофи от сутрин до вечер и си само на вода , ще си припадаш , ще си ставаш и ще продължаваш да работиш и отслабваш .. какви 3,4 килограма за една седмица , какво след това ще ходиш на плаж с приятели и трябва да си слаба ли , а докато "прежиляш" банички зимата и ядеш боклуците от аладин и макдоналдс не ти се мисли за това , айде научете се да се храните балансирано през цялата година
Да, бе, да. За приятелка е, нали?![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ *братовчедка
И тая твоя братовчедка не може да си направи регистрация и да пита сама? Кого и защо се опитваш да заблуждаваш? Искаш да отслабнеш - ок. Образовай се по въпроса и предприеми мерки. Няма нужда да излизаш с детински оправдания пред група непознати.
Тц..умряла съм да ти доказвам каквото и да е!
Изобщо не съм тръгнала да те заблуждавам,а дори да е така,слабо би ме интересувало специално твоето мнение
Сега,след като прочете това и може би вече се чудиш как да ми отговориш,спокойно можеш да цъкнеш върху ,Х' и да си разкараш комплексарския задник от тук![]()
Ама как се надъхвате малките. А аз с такава добронамереност тръгнах.![]()
:дд
Последно редактирано от Just a dreamer.. : 05-12-2013 на 17:11
Ххаахх..бая добронамереност изкарахте дъртите ;оо
Нали? Трябваше вместо това да те посъветваме да караш на вода и половин ябълка на ден, за да ти отслабне дупето с три кила до края на седмицата.
![]()
Дупето ми си е добре,ти него не го мисли![]()
Тогава защо питаш нас как да отслабнеш, при положение, че не ни искаш мнението? о.о Fuck logic, baby. :д Не става така. Ако искаш да си слаба - спорт и добър хранителен режим през цялата година , а не да караш на въздух една седмица преди някакъв повод, да отслабнеш и после като почнеш да ядеш отново, да си върнеш килата тройно и петорно. Отделно дето можеш да си причиниш и хранително разстройство от типа на булимия и анорексия. Пък и теми за отслабване бол, поне почети малко.
^ Само ще си позволя да направя една поправка. Хранителните разтройства от типа на булимия и анорексия не идват в следствие на диети, те са болести най-вече на психиката, а това че болният отслабва/надебелява е само външна промяна, която е следствие![]()
Последно редактирано от Seli94 : 05-13-2013 на 15:26
Душа, те не ти се подиграват на теглото, а на акъла. Егото ти тежи повече от килата. Ма той келешлъка на нас не ни пречи, на теб ти вреди.
Ъъъъ...такова.. на братовчедка ти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако това на снимката си ти, изобщо не мисля, че имаш нужда да слваляш 3-4 кг и как реши, че можеш да получиш адекватни отговори при толкова неадекватен въпрос?
Ако това на снимката си ти, изобщо не мисля, че имаш нужда да слваляш 3-4 кг и как реши, че можеш да получиш адекватни отговори при толкова неадекватен въпрос?