.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мега фен
    ако се измъчваш вътрешно и не ти се живее, тогава можеш да призоваваш истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос да ти помогнат, да отмахнат злите духове, които те докарват до такова състояние, и да ти дадат свобода да живееш живот свободен от всякакви вътрешни тревоги

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ако се измъчваш вътрешно и не ти се живее, тогава можеш да призоваваш истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос да ти помогнат, да отмахнат злите духове, които те докарват до такова състояние, и да ти дадат свобода да живееш живот свободен от всякакви вътрешни тревоги
    Това е интересно. Преди да ти прочета поста сънувах нещо по темата - че живея в къща обладана от зъл демон с който се опитвам да се преборя, а когато поглеждам в огледалото...Демонът съм аз.
    Дай ми някакъв съвет с какво да започна. Да препрочета Библията, може би?
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Това е интересно. Преди да ти прочета поста сънувах нещо по темата - че живея в къща обладана от зъл демон с който се опитвам да се преборя, а когато поглеждам в огледалото...Демонът съм аз.
    Дай ми някакъв съвет с какво да започна. Да препрочета Библията, може би?

най-добре ще е ако започнеш просто да вярваш в истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос и да изповядваш проблемите си пред Тях в молитва за помощ, докато поради не една причина Библията не е разбираема за всеки, особено за хора, които не са вярвали правилно в Бог и Исус достатъчно и не са чели или слушали свидетелства(-та)/проповеди(-те) от истински(-те) Светии достатъчно, така че думата "истински" никак не я поставяме напразно тук в тези изречения, много е важно човек да се стреми към (така да се каже) истинските неща когато се отнася до вярата, така че първо е правилната вяра, а чак накрая Библията ще може да бъде разбирана правилно

най-добре ще е ако започнеш просто да вярваш в истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос и да изповядваш проблемите си пред Тях в молитва за помощ, докато поради не една причина Библията не е разбираема за всеки, особено за хора, които не са вярвали правилно в Бог и Исус достатъчно и не са чели или слушали свидетелства(-та)/проповеди(-те) от истински(-те) Светии достатъчно, така че думата "истински" никак не я поставяме напразно тук в тези изречения, много е важно човек да се стреми към (така да се каже) истинските неща когато се отнася до вярата, така че първо е правилната вяра, а чак накрая Библията ще може да бъде разбирана правилно
    Мисля, че разбрах какво имаш предвид. Нямаш си и на идея колко ти благодаря. Със сигурност ще послушам съвета ти.
    Аз напоследък наистина си възвърнах вярата, но пак ми е трудно и не съм сигурно как точно да изразявам това усещане...Благодаря ти.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Мисля, че разбрах какво имаш предвид. Нямаш си и на идея колко ти благодаря. Със сигурност ще послушам съвета ти.
    Аз напоследък наистина си възвърнах вярата, но пак ми е трудно и не съм сигурно как точно да изразявам това усещане...Благодаря ти.
    само внимавай да не попаднеш на някоя секта или някакъв сектант да не те прилъже като те види в момент на слабост ......................... затова за насоки във вярата задължително ходи при православен свещеник.
    В противен случай рискуваш да попаднеш на всевъзможни видове и всякакви изкелефенчени породи лъжесвидетели и сектанти...................... които да те вкарат в неуравновесено духовно състояние и от там да станеш лесна за манипулиране.
    Последно редактирано от defender : 05-14-2013 на 11:40

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    само внимавай да не попаднеш на някоя секта или някакъв сектант да не те прилъже като те види в момент на слабост ......................... затова за насоки във вярата задължително ходи при православен свещеник.
    В противен случай рискуваш да попаднеш на всевъзможни видове и всякакви изкелефенчени породи лъжесвидетели и сектанти...................... които да те вкарат в неуравновесено духовно състояние и от там да станеш лесна за манипулиране.

имаш право за това, но не си мисли че православните е невъзможно да създадат усложнения, ходел съм при тях в продължение на месеци и се изповядвах пред свещенник, обаче (дори) от опит разбрах че там също може да има някакъв вид затлачена институция и омагьосан кръг - разбира се като казвам това никак не съдя когото и да е от човеците, иначе досега наистина е имало и добри православни, но най-добре е човек да си носи "кръста" сам - колкото повече се учиш да вярваш в и да си верен на истинският Господ Бог и да не се доверяваш на хора в това отношение, толкова повече ще спечелиш съкровище на Небето в Него
    Последно редактирано от npp : 05-19-2013 на 10:27

Мега фен
    ходел съм при тях в продължение на месеци и се изповядвах пред свещенник,
    ти нали не беше кръстен, къде си ходил ................. ?

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Абе, тея твоите Бог Отец и "истински" Господ Исус Христос, да не са някакви нови чудовища в Ю-Ги-О, че да ги призоваваш?
    ПП Практикуваш ли екзорсизъм, че котката ми страшен запек я гони?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си