Първоначално написано от
PinkPan7her
Доволна си, щото не си го свалила. Свали го и като не можеш да пуснеш 2 мм нокти, пак ще говорим.
Заздравяващият гел е на същата марка. Те са два гела. Този, с който съм аз, е именно заздравяващият - подходящ е за нацепени, набраздени нокти, предпазва от чупене, да. Като си пусна в блога публикация, ще има и снимки преди-след. В момента съм с 10 еднакво дълги нокътя, което никога не е се е случвало. Изгризах си гела обаче, защото израсна и ме дразнеше, та сега треперя да не се счупят още 3-4 дни. Другият гел, който би спасил положението, ако се счупят все пак, е изграждащият. Не съм наясно как действа, но знам, че отново няма онова безбожно пилене на нокътя.
На поддръжка никога не съм ходила, защото просто ми е първи път, но подозирам, че се сваля и пак се слага, което далеч не отнема супермного време. Нанася се точно като обикновен лак и се пече във фурничка като шелак-а.
Нокътят изобщо не изглежда фалшиво дебел и изкуствен като при обикновения гел и ноктопластиката, една идея по-плътен е, в никакъв случай дебел. За поставянето ми взе 40 лв.