.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Hybrid View

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Доволна си, щото не си го свалила. Свали го и като не можеш да пуснеш 2 мм нокти, пак ще говорим.
    Заздравяващият гел е на същата марка. Те са два гела. Този, с който съм аз, е именно заздравяващият - подходящ е за нацепени, набраздени нокти, предпазва от чупене, да. Като си пусна в блога публикация, ще има и снимки преди-след. В момента съм с 10 еднакво дълги нокътя, което никога не е се е случвало. Изгризах си гела обаче, защото израсна и ме дразнеше, та сега треперя да не се счупят още 3-4 дни. Другият гел, който би спасил положението, ако се счупят все пак, е изграждащият. Не съм наясно как действа, но знам, че отново няма онова безбожно пилене на нокътя.

На поддръжка никога не съм ходила, защото просто ми е първи път, но подозирам, че се сваля и пак се слага, което далеч не отнема супермного време. Нанася се точно като обикновен лак и се пече във фурничка като шелак-а.
    Нокътят изобщо не изглежда фалшиво дебел и изкуствен като при обикновения гел и ноктопластиката, една идея по-плътен е, в никакъв случай дебел. За поставянето ми взе 40 лв.
    ами да ти кажа 4 месеца си бях направила почивка,вярно бяха нацепени, но за 2 месеца и половина -3 се оправиха. Не е болка за умиране.
    Просто малко разнообразие искам. Къде го слагаш твоя?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    ами да ти кажа 4 месеца си бях направила почивка,вярно бяха нацепени, но за 2 месеца и половина -3 се оправиха. Не е болка за умиране.
    Просто малко разнообразие искам. Къде го слагаш твоя?
    В самото начало на ул. "Капитан Райчо" (тая, на която са Гранда, Карфур и ДМ) има един по-малък маркетцентър. Има едни стълби надолу, където има Кастело, и едно като коридор. Салонът се казва BLOWW.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си