- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
ами боядисана, бих казала суха с ужасно заплитащи се краища:Д
Ползвах го зимата и бях доволна. Студът и вятърът ми бяха изсушили много косата и шампоанът я възстанови,имаше много блясък и най-важното- не се заплиташе,
но предполагам,че този на Клоран е по-добър,по-добре си вземи него.
По-висок клас е от Джон Фрида, мда.
аз също нищо на тая марка не съм ползвала,а и преди време като се бях навила на 2 неща ( даже не помня точно какво беше) и не можах да ги открия никъде - магазини,сайтове ( смисъл български ) и се бях отказала..
ааа
между другото забелязвам ''файда'' от стимуланта на Икаров ( гледам си израстналите корени)
Предложете професионална безамонячна боя тъмно русо пепеляв цвят
Oт къде са мини опаковките ?
Последно редактирано от POLLINA : 05-19-2013 на 21:05
Момичета, дали този продукт е добър ?
http://beautyshop.bg/product/9808/l-...dena-kosa.html
Впечатленията ми като цяло от професионалните продукти на Лореал са много добри, но специално за термозащитните им продукти нямам какво да кажа :Д
To infinity and beyond.
В доста аптеки имат, Поли.
Здравейте,надявам се изцяло на вашето мнение за избора ми на преса,сегашната ми е Елеком,но изправена,косата ми не държи много,да не говорим на влажно време-пълен абсурд. Нашите искат до няколко дни да реша каква преса искам и да ми я купят,трябва да е до 100 лв. Спрях се м/у тези марки - Белисима и Ремингтън. Колкото и мнения да изчетох,така и не ми стана ясно.Моля ви да ми кажете коя марка е по-добрата. Колебая се м/у тази преса на Белисимаи останалите под 100 лв. на Ремингтън. Косата ми е чуплива.
Оо, и на мен ще ми подаряват преса за бала :Д И аз се спрях на тази Белисима![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^И аз мисля,че Ремингтън са по-добри.
Аз имам някакъв стар модел,който изправя ама много ми гори косата,направо имам чувството,че я пържи.
Но тези новите са много по-добри и с някакви защити.
Веднъж като бях в един магазин (мисля че Техномаркет) говорих
с продавач-консултантката и тя ми каза,че на Белисимите плочите много
бързо се разваляли и ,че имало много недоволни клиенти след година
ползване на тяхна преса.Колко е вярно обаче ,не знам.![]()
Аз съм много доволна от моята Белисима, от три години я имам и все още е изправя идеално.
Друг е въпросът,че вече искам нещо ново,но все още не съм се спряла на нещо конкретно, помогнете ?
To infinity and beyond.
И аз съм си много доволна от моята. Rowenta e. И все пак и аз все гледам за някаква нова:Д
Аз с друга преса не мога д се изправям качествено и това е една от причините да не си купувам нова:Д Винаги съм с по минимум 3 изгорени пръста