.
Отговор в тема
Страница 73 от 195 ПървиПърви ... 236369707172737475767783123173 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 4870
    Голям фен Аватара на fakesmiles
    Колеги от УНСС,успех на почващата утре сесия!!!
    На мен ми останаха три изпита от шест,един утре,най-трудния може би на 23ти и микрото чак на 1ви юни,но не се притеснявам особено за него,приятно ми е

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    Колеги от УНСС,успех на почващата утре сесия!!!
    На мен ми останаха три изпита от шест,един утре,най-трудния може би на 23ти и микрото чак на 1ви юни,но не се притеснявам особено за него,приятно ми е
    Късмет ти пожелавам.
    Аз се освободих от всички, само от един не успях ии ще го карам началото на юни.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението

Аз се освободих от всички, само от един не успях ии ще го карам началото на юни.
    искам и аз!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    искам и аз!
    Е, айде де, с удоволствие бих те приела като колежа ..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    04.06 - търговксо право
    10.06 - информатика
    17.06 соц. политика
    21.06 - счетоводство
    и 14.06 статистика,от която имам намерение да се освободя де,но все пак:Д

само икономиката на труда ме притеснява, че професора не се появявал цял семестър, аз също не съм се появявал цял семестър, за 25 въпроса за 30 минути не предразполага към време за преписване или много размишления - или го знаеш или не
    другото трябва с лекота да го взема с 5ци, до една 4ка си позволявам този семестър.
    Успех, колеги
    Секс в Хаити, френски кибрити

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    04.06 - търговксо право
    10.06 - информатика
    17.06 соц. политика
    21.06 - счетоводство
    и 14.06 статистика,от която имам намерение да се освободя де,но все пак:Д
    Какво учеше ти?

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Утре правооо
    Чувствам се адски неподготвена,пак оставих за последния момент четенето и имах общо три дни
    Трябва да си променя този навик,досега не ми е било проблем,ама това право може и да не го взема...

Evocative
    Guest
    Някой знае ли нещичко за Англицистика в НБУ? Имам предвид как е обучението по тази специалност и какво е приложението след това освен учител, преводач и т.н.

Някои на кратко да ми обясни за изпитите във ВИНСА във Варна.Интересува ме за пробните изпити от справочниците ли се учи или дават и по-различни неща?

Цитирай Първоначално написано от MonBonbon Виж мнението
    Някои на кратко да ми обясни за изпитите във ВИНСА във Варна.Интересува ме за пробните изпити от справочниците ли се учи или дават и по-различни неща?
    "Пробните" изпити са април месец. Иначе уж от 80те въпроса 60 били от книжките, 20 други, не знам доколко е вярно. По езиците изпитите не се повтарят с книжките.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен
    Здравейте, имам нужда от помощ : ) . Дали ще се намери някой "факир" по Счетоводство да ми реши едни задачи ? Знам, че сега някои от вас влизат в сесия, но ако все пак можете да отделите време ще съм много благодарен ... Става въпрос за съставяне на счетоводни статии и определяне общата сума на актива в баланса към началото на периода, като се посочи и началните салди от кои сметки са използвани.

На вас може и да не ви е толкова трудно, ама за мен си е тъмна Индия, та ще съм адски благодарен.

Я дай да видя? Ще се пробвам, не обещавам :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен
    Благодаря ти много ! Всяка помощ или опит за такава е полезна : ) . Направих го на таблица, защото в тетрадката ми беше много грозно написано.

Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=4e3cf3b133

Това каква част на счетоводство е? По сметките написани с думи и задачата за баланс съдя, че най-първата възможна?
    п.с. И кое можеш , кое не можеш да направиш? Цялото ли не можеш?
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-27-2013 на 15:00
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен
    Мда, начално счетоводство е. Уча публична администрация в СУ, към философски факултет е специалността, а предметът ми се води избираем. Преподавателят наистина каза, че сметките предпочита да му ги пишеме с думи, защото така щял да разбере какво сме искали да кажем ...

Не, с теста (първия шийт) ще се оправя, теория сме писали в тетрадките, но задачи малко сме решавали и обикновено са с малко компоненти. Преподавателят ни даде тестът, който е дал миналата година да го погледнем, заедно със задачата.

От задачите знам номер 5, обаче не виждам как ще стане номерът след като в счетоводните сметки пише,че има 300 бр материал, а по-нататък са вложени 450 оО ? Попринцип всичко ни обяснява на теория (купуваме и продаваме фъстъци, купуваме материали, разходи за това-онова с цел да разберем), а тука нещо не излиза.

Освен, ако материалите от (2) не са доставени материали и да се броят към първите описани, тогава може да се получи ...

Знам, че е много, за това и не очаквам някой да го направи цялото ... Принципно бих питал колегите (аз боледувах известно време), но като се върнах ми стана ясно, че те макар и присъствали не разбират особено много.

Общо взето - кажи-речи нищо не знам ...
    Последно редактирано от LoupGarrou : 05-27-2013 на 15:32

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Здравейте, ако някой си търси стаж по архитектура може да ми пише за повече подробности

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Утре се сбогувам със социалиния си живот.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Здравейте !!!
    Мисля тази година да се пробвам в ТУ София за Компютърно и софтуерно инженерство. Понеже има вероятност да не ми стигне бала за тази специалност, ще посоча като следващи желания Телекомуникации и Автоматика. Доколкото разбрах първата година се учат общи неща и при определен успех бих могъл да се прехвърля в КСИ след първи курс. Това ми е резервният план. Въпросът ми може ли някой да сподели впечатленията си от двете специалности (телекомуникации и автоматика) ?

Благодаря предварително !!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от iceman101 Виж мнението
    Здравейте !!!
    Мисля тази година да се пробвам в ТУ София за Компютърно и софтуерно инженерство. Понеже има вероятност да не ми стигне бала за тази специалност, ще посоча като следващи желания Телекомуникации и Автоматика. Доколкото разбрах първата година се учат общи неща и при определен успех бих могъл да се прехвърля в КСИ след първи курс. Това ми е резервният план. Въпросът ми може ли някой да сподели впечатленията си от двете специалности (телекомуникации и автоматика) ?

Благодаря предварително !!!
    А що не приложна математика? В смисъл какво очакваш от КСИ?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

От КСИ не очаквам чудеса. Ясно ми е, че трябва да се занимавам самостоятелно ако искам да постигна нещо. Просто късно се запалих по компютрите и нямах достатъчно време да се подготвя за изпитите, а и не си бях разчел правилно възможностите. Пробвах и в СУ, но както казах не ми стигна за там. И това е последния ми шанс или ще трябва да се примиря да уча нещо, което не ми е по вкуса.

Колкото до приложна математика, не съм се замислял.

П.С.
    Влече ме програмирането, но все още съм на много ниско ниво.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    някой учещ икономика и бизнес в УНСС има ли бее
    неска ме скъсаха по микроикономика : (
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от iceman101 Виж мнението
    И това е последния ми шанс или ще трябва да се примиря да уча нещо, което не ми е по вкуса.
    Или ще пропуснеш една година, ще се подготвиш качествено, ще ги разбиеш на приемните изпити догодина и ще учиш това, което искаш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    От днес официално съм в сесия. Как се учат диференциални уравнения за два дни.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    някой учещ икономика и бизнес в УНСС има ли бее
    неска ме скъсаха по микроикономика : (
    fakesmiles учи икономика и бизнес, доколкото си спомням.
    Аз съм с администрация .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си