- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изтекоха темите за матурите по български!
Искал е да ги сподели с останалите явно. Пич като правиш такава тема трябваше да я направиш днес след 23:00. Щеше да има по-малък шанс някой да ги смени.
Кви неща учите, от тея само тая песен ми говори нещо ( демек имам смътни спомени, че може би съм го учил)
Поезия-моезия. Значи, искате да ми кажете, че ако ви се падне "Болница", ще напишите повече, отколкото ако ви се падне "Шибил"? Теглете си куршума, моля ви.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Е нИ позна![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
FAIL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе май не е провал. Ако това ти беше целта, получи се(към автора).
Последно редактирано от OoVasKoO : 05-21-2013 на 08:22
Как да не е познал? Позна Яворов.
always late but worth the wait!
УНИКАЛНА ТЕМА! заболя ме ръката да пиша!
maDamn
Не мога да разбера с ирония ли го казваш това, или не...
Иначе много ясно, че не е имало изтичане - авторите за матурата са 15, в темата бяха "изтекли" 3-ма автори. Тоест шансът да ги уцели беше 20%, което е сравнително голям шанс. Но самото произведение си беше друго, въпреки че и него можеше да нацели, макар и с много по-малък шанс. Просто няма смисъл постоянно да се съмняваме във всичко, зад което стои държавата.
Последно редактирано от princo90 : 05-22-2013 на 06:42
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Факт е, че си преговорих целия Яворов именно благодарение на темата за изтекла информация за матурата.
always late but worth the wait!
А на някой направили му впечатление,че нямаше варианти,нямаше книжка с три напечатани варианта, а просто ни донесоха по един разпечатан тест,а не както минали години даваха една книжка с червени,жълти и сини листчета?А?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
При нас на дъската дори не написаха кой вариант е теста.
maDamn
Нали се изписва ДЗИ по БЕЛ 21.05.2013 и разните му такива истории и отдолу
Вариант N: еди кой си.
Никой не написа кой вариант е този тест.
maDamn
Оф, еднакви са естествено,но трябва да се запише кой вариант се е паднал от министерството.
maDamn