- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичетата хареват ли умниците
А аз като цяло не познавам много умни хора. Даже сред тия с които се събирам аз се водя като най-умния
А и по - важно е да знаеш, колко материал за покрив може да натовариш на един VW.
n00bs
Бъдете умни... АЗ съм всемогъщ!
повече харесват празните кофи с релефно тяло
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Умен е този човек, който схваща бързо, адаптира се към условията ( каквито и да са те), разсъждава по какъв начин ще е най-логично и разумно да реши даден въпрос или проблем. Същевременно е моралист. Няма да си позволи да обиди човека до себе си, а ако стане така че го обиди - ще се извини и ще се реваншира. Почита хората и ги обича, не си позволява да е груб с тях. Стреми се да се учи от всичко и от всички, внимателен е към всичко живо. За приятелите си душата си ще положи. И ще се стреми да помогне за благоденствието и радостното настроение на човека до себе си. Честен и справедлив е умния човек, със сериозно отношение към нещата. Съвестен. Умният човек разбира хората и се стреми да им помага.
Обичаме си ги умничетата. Интересни са. Подозирам, че лично мен ме привлича това, че където има много акъл има и много характер, много слоеве, много нещо. А аз обичам да ми е интересен мъжа.