- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- с какъв характер сте :) :D
единак съм по принцип , но не винаги.
Първото нещо, което казват за мен е това колко съм била миличка. Всеки използва това умалително. Не мила, а милИЧКА. Помагам без да се замисля. Радвам се, когато ми благодарят или видя нечия усмивка. За съвет или просто разговор винаги съм насреща. Добър психолог съм. Позитивна и балансирана напоследък. Ако се ядосам, бързо ми минава, което е недостатък. Някои хора не заслужават прошка. Прекалено съм търпелива. Често бъркат търпението със слабост. Директна съм, но и дипломатична. Ядосам ли се, доста говоря. Не, че не говоря много по принцип, но мога и да не обеля дума 8 часа. Обичам точността. Това е недостатък. Склонна съм да залитна в крайност да пренебрегна нещо, заради друго нещо. Вече балансирам и това. Ако не съм в настроение, просто да не ме закачат. Не съм лоша, но по елегантен начин мога да затворя нечия уста стига да искам.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В тая галеща егото тема,яко преобладават идеализиращи себе си хора,с някакво засилена сляпа представа спрямо качествата си,самохвалещи се като тази над мен.
Кой ви набива филмите,че сте такива страхотни психолози които елегантно затапват останалите,след като останалите мислят същото за себе си,идея си нямам.Пък и кой идиот се съобразява до такава степен с настроенията на абсолютно средно-статистическото момиче от квартала,пък още по-малко си нямам на представа.
Пълен панаир на суетата.
тежък характер , затворен в себе си и често избухлив , но се уча да го контролирам
Всички ми казват,че съм ужасен песимист,който винаги вижда всичко от лошата му страна.Преди им спорех,че не е така,но вече ми е все тая. Но иначе съм търпелива,много търпелива и не обичам да се карам за битовизми.А и не млъквам,трябва да си търся глух мъж.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
С доста труден характер съм ! Доста иронична .. голяма инат
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хмм, по скоро съм си гадняр. Мразя слабите, който не могат да взимат решения и нямат инициативност, мразя мишоците и скатавките. Много съм критичен и на всичко мога да намеря косури стига да искам. Харесвам силни хора, здраво стъпили на място, интелигенти хора, добрият разговор, харесвам и лошото време ( да вали, да е облачно) Но освен негативите имам и положителна страна. Винаги може да се разчита на мен, ако ти обещая нещо най- вероятно вече съм направил план как да го изпълня. Имплулсивен съм, когато се наложи лъжа като дърт циганин, но най- вече за дреболии. Що се отнася до по- сериозните неща съм честен. Обичам да помагам на непознати
Обичам и дечицата
, кагото се размина с някой мъник в мола примерно, винаги му развошвам косичката
Сетих се и за още една черта, която не знам дали е негативна- ако някой ме обиди такива неща мога да ти кажа, че цял живот ще ги помниш и ше се саднеш поне за 1 седмица. Иначе не съм злопаметен и прощавам на хората, стига да са достатъчно силни, за да са около мен.
Извинявам се ако има правописни грешки, още не съм свикнал с калвиатурата на лаптопа![]()
Това винаги ми е било много трудно. Да си определя характера смисъл. Много съм инатеста, ако си навия нещо на пръста, ако мечтая за нещо - то ще стане. Обичам да мечтая, вярвам в приказките и в красивите неща. Само дето не летя в облаците. Обичам силно и всеки, всяка частичка от света. Обаче също съм и много директна и си казвам нещата право, куме, в очи. Обичам да се подигравам на глупавите, да откривам нови неща, светове. Не съм от срамежливите, даже едно време мен пращаха да се запозная с новите деца в групата или класа. Заядлива и гадна съм само когато съм в кофти настроение, даже си личи по мненията ми. Общо взето съм изтъкана от странности, но се харесвам.
Иска ми се да знаех.. ;] Съвсем спокойно мога да кажа , че не го знаем повече от 3-4 души. Понякога съм в особено настроение и хората ги е страх да ме гледат в очите , но през повечето време съм най-готиният и позитивно настроен човек , около когото винаги е забавно и има шоу.
като цяло ми казват че понякога съм нервен и педант, но това е по-скоро от заобикалящата ме средаобичам хора, на които не трябва да им се повтаря по 200 пъти едно и също, за да го разберат.. имам лека склонност към лидерство и инат, което е нормално, ако се вярва на зодиите (овен съм)
но заради определени неща и хора съм склонен и на компромиси, и съм правил доста такива, дори с характера си... иначе съм срамежлив.. много, особено с непознати момичета
но с познати нямам проблем, казвали са ми че съм душата на компанията и съм забавен, мога да направя смях и от най-тъпата ситуация.. обичам да обсъждам политика и дори стигам до крайности, ако ме предизвикат (обиди и т.н.)
романтичен съм, но умерено, чувствителен съм и когато обичам - обичам с цялото си сърце, а като мразя, мога и да убия
добър приятел съм, мразя предателството, мразя неблагодарници, човек все пак за едната чест живее
комунист-идеалист съм (да не се счита за привърженик на БСП - да умрат от хероин всички политици), мечтая си за един по-добър и справедлив свят, но това го знаят само най-близките ми, понеже не пред всеки показвам истинската си същност
като цяло доста често изглеждам песимист, но мисля че съм реалист, просто другите са прекалени оптимисти
айде стига, че заприлича на обява за запознанство, д**а![]()
Последно редактирано от RedArmy : 05-23-2013 на 21:29
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Командването има две страни все пак.. и командваният е важен ква зодия е !
И аз съм овен, не мисля обаче, че си приличам със зодията. Мисля, че има твърде много фактори, които ни определат характера.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Много командири малко подчинени ...
Твое е само това, което си изял и изпил!
Обикновено командващите не могат да командват себе си и се опитват да го практикуват с останалите.
Не знам какво разбираш под "да командват себе си"
Аз нямам проблем със себе си. Това е работа на другите![]()