.

Виж резултатите на анкетата: За коя партия ще гласувате?

Гласували
88. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Атака - ВМРО

33 37,50%
  • ГЕРБ

33 37,50%
  • БСП

6 6,82%
  • НДСВ

3 3,41%
  • СДС

0 0%
  • Зелените

3 3,41%
  • Синята коалиция

3 3,41%
  • НФСБ на Валери Симеонов

2 2,27%
  • Движение за права и свободи

1 1,14%
  • Българска комунистическа партия

4 4,55%
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 268
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Ужасс!!!
    Тия btv(босфор тв) ми паднаха още повече в очите. Правят репортаж, в който говорят с икономически експерти, според които е невъзможно рязкото увеличаване на минималните пенсии и заплати съответно до 500 и 1000 лв както казва Волен. Ама разбира се, че е невъзможно при сегашните условия. Но никой не казва откъде ще дойдат парите, както се казва в плана на АТАКА. Използват части от речта на Волен, за да го намразят хората. Ех мама им да еба, наглеци долни
    трябва да си голям идиот да се връзваш на Сидеров
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Всъщност четох, че до 2050 ще достигнем 10млрд души, а към 2100 14млрд (2 пъти колкото е в момента), земята ще стане пренаселена, ще има глад, въздуха ще е изкл замърсен, което още повече ще влоши проблема с храната. Така че ако има война аз залагам на 2100
    За 10-те милиарда си прав, за другото не. Предвижда се след пика да започне постепено да намалява популацията. То и в момента в развитите страни прирастът е отрицателен. Проблемът са Азия и Африка, но в даден момент и те ще стигнат икон.развитие на сегашна зап. европа. А китайците както са я подкарали не знам ще изкретат ли още десетилетие с тяхната икономика - до такава степен се гаврят с ресурсите си, че вече им се налага да се изхранват със земеделска продукция от други контитенти. Цял северен Китай е буквално пресушен по последни 'данни' (или това, което ни се сервира на нас, де) и зърно се внася от латинска америка. Добре са се подредили жълтурите.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Не вярвам да има спад в популацията, преди да е станала война/др масово бедствие. Индия също са минали 1 млрд. А отрицателния демографски прираст е типичен за развитите страни. А и 10 млрд не са малко, при положение, че те и сега в Китай живеят по разни къщи "кутии" с по 2 квадрата място на човек.
    n00bs

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    трябва да си голям идиот да се връзваш на Сидеров
    Просто ти давам пример за изопачаване на истината от страна на медиите Ти си мисли каквото си искаш

Мега фен
    Сега ,,социалната'' политика ще видим какво ще направи А след 4 години следват отново същите обещания . И ЕС скоро ще ни каже бай , бай , защото ни използват още от самото начало само за лично благо и пазар, но със задълбочаването на кризата и разпадането на съюза - вече не им сме нужни

Град
    Niggaland
    Най-много ме радват всички тия конспирации, как всеки искал да ни заграби, унищожи, използва, саботира и още 1000 неща. Всякаш ние сме на 1-во място по ресурси, икномиката ни се развива с някакви нечовешки темпове, имаме огромна територия и военна мощ.
    n00bs

Мега фен
    Най-много ме радват всички тия конспирации, как всеки искал да ни заграби, унищожи, използва, саботира и още 1000 неща. Всякаш ние сме на 1-во място по ресурси, икномиката ни се развива с някакви нечовешки темпове, имаме огромна територия и военна мощ.
    и значи мислиш, че те (развитите страни) ше си дават зор и матЕриал в името на общия идеал, за да сме част от съюза още дълго?

Град
    Niggaland
    Те няма защо да си дават зор, ние си давахме и все още даваме, че да сме част от него. А и ние си плащаме годишна вноска в сравнение с парите които сме усвоили до тук, сме едва с няколко милиона отгоре. Идеята на ЕС е да се получи силна икономическа общност, която да се противопостави на САЩ, Китай и другите големи икономики. А не богатите страни да планират унищожаването на България след като едва я навиха да се присъедини през 2007.
    n00bs

Мега фен
    Те няма защо да си дават зор, ние си давахме и все още даваме, че да сме част от него. А и ние си плащаме годишна вноска в сравнение с парите които сме усвоили до тук, сме едва с няколко милиона отгоре. Идеята на ЕС е да се получи силна икономическа общност, която да се противопостави на САЩ, Китай и другите големи икономики. А не богатите страни да планират унищожаването на България след като едва я навиха да се присъедини през 2007.
    bol shits.
    Идеята за такъв е съюз е обречена още от самото начало.
    Развиват се само централните страни, а останалите държави следват съдбата на Гърция . Ще видиш, няма да е след дълго.

Град
    Niggaland
    Защо тогава Полша не е в това положение ? Чехия ? От страните в ЕС Полша е била с най-голям прираст на БВП от началото на кризата.
    В Гърция машинистите на влакове вземаха повече от тия в Германия, въпреки че на 1-вите всяка година железниците им бяха на загуба с над 100млн евро. 1/3 от работещите там бяха на държавна работа, това го няма в никоя друга страна от ЕС.
    Това че някой управлява лошо предоставените му средства, не означава, че тоя който му ги е дал, е виновен. Испания и Италия не са ли централни икономики ? Защо тогава не се развиват ? Италия дори е от основателите на ЕС.
    За мен е нормално да има спадове в растежа на икономиката. Когато е започнала индустриалната революция икономиката е тръгнала нагоре, ама до кога е вървяла с тия темпове ?
    n00bs

Мега фен
    Полша и Чехия са страни близки до западната икономика и култура, там много по-отдавна идва демокрацията, там никога е нямало такъв комунизъм като тукашния .
    Сам си призна... лошото управление ще доведе до цялостен разпад. Няма империя , няма строй, няма нещо, което се задържа вечно. Винаги следва възход и погром. Е , възходът на ЕС му изтече.

Град
    Niggaland
    Айде не. Когато се маха от България, тогава си се маха и от Полша тоя комунизъм.
    n00bs

Мега фен
    Айде не. Когато се маха от България, тогава си се маха и от Полша тоя комунизъм.
    То е така, но я кажи защо се е наложило да СССР да потушава и окупира Чехия при революцията й , много по-рано.
    Там пак повтарям, никога е нямало такъв комунизъм като тук! Може да са били под този строй, но на практика е било другояче. Дори полицията не е можело да ти влиза в дома без твое позволение. Ценностите им винаги са били близки до западните и частната собственост.
    Като стана дума за частни капитали - сега е същото. Обикновените граждани са роби. Така както е било през феодалния режим , само че днес слугуваме на частни сектори , а отварянето фирми и купуването на земи е много трудно. Бедните си остават бедни, а голяма част от забогателите - го постигнаха в един период само за няколко години , всичко редом , беззаконно

Град
    Niggaland
    Както съм казал по - назад в темата, капитализма не обещава равенство и богатства на всички. Той просто дава възможност на всеки да живее според възможностите си.
    n00bs

Мега фен
    Както съм казал по - назад в темата, капитализма не обещава равенство и богатства на всички. Той просто дава възможност на всеки да живее според възможностите си.
    И ясно се вижда ,че в България още дълго време няма да го има това. Така че.. не знам дали след 10, или 20, но до 50 години със сигурност ще има нечувани промени. :З

Град
    Niggaland
    Че то 50 години са си едно поколение, нормално е да има промени.
    n00bs

Мега фен
    е да :Д Ама.... 20 години ... 20 години пълна разруха и падение... остава само мършата в България, от моя клас 90% заминават в чужбина... И не само от моя, ами почти всяко умно дете с потенциал и научен език излита. Вече не се държи на родните традиции , хората се чувстват всемогъщи и богоизбрани , правят си квото искат, защото знаят,че няма кой да ги накаже..

Град
    Niggaland
    Всеки е свободен да напуска държавата си когато реши, защо трябва някой да ги наказва ?
    n00bs

Мега фен
    Всеки е свободен да напуска държавата си когато реши, защо трябва някой да ги наказва ?
    Не тях.. исках да кажа,че в това беззаконие още от училищна възраст децата израстват с това възпитание и чувство за безнаказаност, когато все повече не бъдат контролирани нито от семействата си , нито от държавата .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Не тях.. исках да кажа,че в това беззаконие още от училищна възраст децата израстват с това възпитание и чувство за безнаказаност, когато все повече не бъдат контролирани нито от семействата си , нито от държавата .
    Хората трябва да контролират държавата, не обратното.

Мега фен
    бе не ми хващате мисълта ...
    Проституцията до такава степен нараства, а родовите ценности изчезват.

Няма добра образователна система, анархията и хаоса се засилват.
    Един човек, оставен без надзор - още от малък се учи на своеволие.
    Смисъл, едно дете, когато не го накажеш за постъпката му, започва да прави белите повторно.
    Още в училище ,когато не е контролирано от родителите си, а институциите не го следят - то придобива лоши черти и започва да върви по грешен път.
    Като изключим пиянските истории, футболните боеве и всички подобни дейности, случващи се в ежедневието - много тиинейджъри започват да извършват престъпления , от които не се чувстват заплашени от последствия.
    Последно редактирано от klimatronik : 05-27-2013 на 17:28

Мега фен
    Кои са тия много тийнейджъри ? Ти познаваш ли такива, или си чул за на пенко на гаджето третия братчед на чичо й че продава бело ?

Мега фен
    хиляди... изпростява цялата нация... преди е нямало такова нещо... бият се по улиците, после се хвалят в соц мрежите
    аве кво се занимавам да ти пиша..
    Последно редактирано от klimatronik : 05-27-2013 на 19:01

Мега фен
    опааааа помислих те за фишермен

Мега фен
    Аз съм ъпгрейдвана версия - страшен чаровник, 22 санта паток и двучасова ерекция.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си