- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Чудя се.. дали да общувам с теб.. май ще пропусна, освен ако не ме провокираш с някоя глупост, която не съм чувал.
Трябва ли да ми пука. Всеки човек си решава сам за себе си дали да коментира, или не![]()
продължавайте в омагьосан кръг
бойко ,че бойко.. разбрахме го. И бсп и турци и атака не са същите.. не знам кво пищите
не знам кой е бил лицемерен , не знам кой е гледал само собствените си интереси,но по-голям позор от това, в момента няма. Турска държава станахме пак...
http://www.dnes.bg/politika/2012/06/...urski.160738,2
на кво прилива тва?! Искрено се надявам,че нито един българин не би подкрпил. Сега му е времето за протести
Пак чели-недочели.. беше смешно, ама се насочва към тъжното. Тези часове по майчин език са за СМЕСЕНИТЕ РАЙОНИ. Знаете ли изобщо какво е това...? Друг е въпроса, че не трябваше точно този министър да е от ДПС.
@PinkPan7her, чел съм цялата тема и твоите мнения бяха от най-забавните.. жива и здрава, дано скоро си пак в серия, че да има на кой да се смея.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Часове по турски, що не се гръмне?
В училищата в Германия има ли турски?! Че там ако не са едни 10% от населението турците, главата си режа.
В училищата в Англия има ли български? Тцъ. Който иска - ходи паралелно в училището към съответното посолство.
Тя може да каже всичко, плюс това да не забравяме, че е от ДПС.. друг е въпроса кой ще им позволи такова нещо...?
Когато Волен национализира ерп-тата тогава ще има часове по турски в България, тва са глупости, дето няма как да станат и всичко е за заблуда на простия електорат
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
ще видим
вече нищо не може да ме учуди
И като го даде какво?
ДПС ще съберат кворум за правителство ли?
А часовете по турски и сега си ги има, който иска отива и учи.
Въпроса е че ДПС се борят да ги направят задължителни, което си е пълна глупост. И го правят не с цел да образоват хората или да им дадат по-добри възможности, а за да могат да капсулират още повече електората си и да имат по-голям контрол върху тях, което е непростимо.
Хубаво е един човек да си изкаже по-подробно мнението, ако не друго.
Точно ако си изключително образован , интелигентен индивид , както каза, ще успееш да се спасиш.Явно мисленето ми за определени неща е доста различно от на останалите тук.Не казвам кой е прав защото няма такъв .В крайна сметка ако се замислите няма и никой ,който да греши.Това че "Винаги ще има някой по-добър от мен" е напълно безсмислено и нелогично изказване предвид нещата ,които съм написал досега.Аз съм напълно съгласен да има хора над мен.Аз не искам да съм най в каквото и да е .И не знам дали ще ви се стори странно но дори не ми е цел финансовият успех , който вие търсите.За жалост не съм направил достатъчно дълбоки проучвания за държавите ,които си написал за това ще се съглася с това ти изказване.Колкото до годинките ми , браво като си уцелил,но с това си изречение няма да ми докажеш ,че си "психолога",който съм визирал горе.Като цяло съм почти сигурен ,че ако не бях формулирал така поста си , ти нямаше и да отговориш.Отговори ми все пак на един въпрос - Учил ли си психология ?
Използвал си думата "самозабравилия се" за работохолика на Позитано.След като предоставяш нещата по такъв начин мога да ти кажа ,че бабичката заслужава този уют много повече , но все пак намирам за трудно да открия идеята зад това ти изказване ?Поредно напълно отдалечено от думите ми изречение.Същото се отнася и за изречението със затвора.Постовете ми за справедливостта като цяло никъде не са разкрили моят "идеал" за нея.Ти не знаеш аз на какво мнение съм и все пак правиш заключения спрямо моите идеи ?Да , Аурисс , "проблемът ми" е точно това.Хората тук очакват държавата да им оправи живота.И ти след като си толкова добър психолог ,че да даваш оценки за "годинките" на хората ,трябва да умееш да разгледаш поведението на останалите преди да казваш "НЕ" вместо тях.Разбирам ,че си до някаква степен алтруист и уважавам това , защото аз самият също се интересувам за благоденствието на хората в затруднено положение,но нека те да не чакат на нас,защото точно тази тенденция се наблюдава тук в България.И когато ми давате пример с чужди държави за различно правителство ,аз ще ви дам пример с чужди държави за различни граждани.А кой кого е променил колкото и да не ви се вярва е труден въпрос..
Всичко останало ,което си написал отново е породено от някакви фантазии за това какво аз съм бил казал и какво съм мислел: ("Има си както закони, които всеки е длъжен да спазва, така и наказания за онези, позволили си да ги прекрачат")
Просто не знам къде съм КАЗАЛ ,ЧЕ НЕ трябва да се спазват законите.
А сега и още 2 въпроса към теб .Общо стават три ,така че ще ти ги напиша наново.
1.Учил ли си психология ?
2.Къде е мястото за "Абстрактните ми мнения"
3.По твоите представи честно ли е(Чисто хипотетично) богатият човек с доход от 10 000 месечно лева да плаща данъци за държавата възлизащи на 3000 , а бедният който получава 400 да плаща 50,и в последствие двамата да бъдат поставени под общ знаменател?
Не забравяй ти и останалите ,че това са само въпроси и по никакъв начин не представят моето мнение.
Последно редактирано от ormys : 05-29-2013 на 20:35