.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

И аз имам приятел във френската паралелка и е много доволен , отдавна съм решила и 133-то да пиша в желанията си
    Доколкото знам от него в 133-то някои научават френски по добре отколкото във френската (понякога , де ) . И все пак това са думи на пристрастен и аз лично нямам мнение

Пс: Наистина ли може майка ми да ми напише желанията и да ми подава документите докато ме няма

Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    И аз имам приятел във френската паралелка и е много доволен , отдавна съм решила и 133-то да пиша в желанията си
    Доколкото знам от него в 133-то някои научават френски по добре отколкото във френската (понякога , де ) . И все пак това са думи на пристрастен и аз лично нямам мнение

Пс: Наистина ли може майка ми да ми напише желанията и да ми подава документите докато ме няма
    Да, понякога сме по-напред от френската, но на състезанията те печелят, защото 6 паралелки от по 30 деца > 1 паралелка от 30 деца. Иначе вървим по един учебник и като цяло се справяме като тях.
    Айде успех с кандидатстването и със сигурност в 133-то няма да сгрешиш, особено френската паралелка. Може да се видим другата година, хахах, кой знае.

P.s. Както по-горе казах, мисля, че може, но не съм на 100% сигурен.

P.s. (2) Къде учиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си